Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המספרים שאתה מציין הם אמיתיים ומבוססים על בירור מעמיק עם איש מקצוע - אני מוריד את הכובע.

אם מבוסס על חישובים עצמאיים - ממליץ לבדוק את החישובים של עם איש מקצוע, לפני שתכנס להתחייבויות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תתחיל לגלוש לאתר mobile.de

חפש רכבים עד גיל שנתיים שהם היברידיים או פלאג אין

תוריד את המעמ הגרמני

גלוש לאתר רשות המסים ובדוק כמה מס יש על רכבים אלה

תאמין- תרוויח. אעדכן בקרוב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

זה מאוד מעניין, מצד אחד אתה טוען שצריכת הדלק של קורולה 2014 מעצבנת אותך (אני עושה איתה 1 ל 18 בנסיעה רגועה).

מצד שני אתה מתלבט בין מרצדס לקורולה?!

אתה טוען שאתה מגיע ל 1 ל 10 ממוצע בקורולה 014? תסתכל אולי מצב ספורט לחוץ אצלך קבוע, גם ברכבי ליסינג אצלנו ששם נוסעים רגל עד הסוף כל הזמן אתה בקושי מגיע לצריכה הנ"ל.

ואם כן יש לך רגל כבדה(מאוד), אל תצפה שבקורולה החדשה תגיע ל 1 ל 19 שכח מזה,(נתוני יצרן לנסיעה רגועה, קורולה 2014 יצרן גם נותן 1 ל 18, לא יהיה לך הבדל בצריכת הדלק ואם כן יהיה זה יהיה זניח).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני הייתי מאוד מרוצה מטויוטה, נהגתי בסדאן ובסטיישן החדשות של קורולה, האבזור בארץ עלוב יחסית לחו״ל, ובמחיר דומה אני חושב שאקבל רכב טוב יותר. מקווה שהעסקה תסגר בקרוב

פורסם

הרכב נרכש בשעה טובה, עכשיו מובילים אותו לנמל ואני מקווה שנפגש בקרוב. מצרף כמה תמונות. מה דעתכם?

IMG_6320 (1).jpg

IMG_6324.jpg

IMG_6323.jpg

IMG_6322.jpg

פורסם

נראה מגניב!

אשמח אם בסוף התהליך תפרט לטובת כולנו את העלויות בפועל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בהחלט אעשה זאת, ממש מרגיז שהיורו כל כך נמוך אבל מחירי הרכבים לא יורדים בארץ

פורסם

כדאי לך לעשות נסיעת מבחן על הדגם הזה, אולי עוד תספיק לפני ה 1.1 שאז המיסים יעלו בארץ

פורסם

תתחדש!

מענין לשמוע כמה יהיו העלויות הסופיות, כרגע אני חושש שתופתע לרעה בסוף מפקידי המכס בישראל.

אני הייתי בוחר בגירסת הסטיישן אבל אני מניח שניתן היה לקבל מחיר טוב יותר על גירסת הסדאן שלא מבוקשת באירופה (או שהדגם הזה לא היה מיוצר בכלל בגירסת סטיישן?)

משהו מוזר, ראיתי בתמונה כי יש ברכב בלם יד רגיל ולא בלם יד חשמלי? האם מדובר בגירסת כניסה מבחינת האבזור או שככה זה בכל רמות הגימור?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לבמוו אין סטיישן פלאג אין, זה לא הדגם הזול ביותר ולא משנה לי ממש בלם היד, המחיר לא אמור להשתנות בגלל פקיד מכס זה או אחר, אבל אעדכן על כל השלבים. הרכב נקנה בהולנד ושם יש מעמ 21%, שעליו אני מזוכה. לדעתי לא אצטרך מובילאיי כי לדגם שרכשתי יש סטייה מנתיב ועוד שכלולים. מחכה בקוצר רוח להעמסה על האניה והגעתה לאשדוד

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בהחלט אעשה זאת, ממש מרגיז שהיורו כל כך נמוך אבל מחירי הרכבים לא יורדים בארץ

נו - מה מתקדם?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ביום שישי מגיעה האניה לאשדוד, מייד אעדכן כשאפגש עם הרכב- לא שכחתי אתכם, מקווה להגיע למחיר קרוב ל 160,000₪

• תוכן חדש...