Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לנו כרגע סוויפט 2011, מאוד מרוצים ממנה אבל צפוף מאחורה עם הכיסא של הילדה. אז רוצים להפוך אותה לרכב שני ולקנות אוטו עם טיפה יותר מקום מאחורה.

עושים בעיקר נסיעות עירוניות עם נסיעה אחת לכמה שבועות להרים באזור ירושלים או לצפון הרחוק. רוצה לקנות משו חדש יחסים עם קילומטרז' נמוך, נגיד שנתון 2013 ומעלה וקילומטרז' לא יותר מ90. לא יודע אם ריאלי במחיר הזה.

מה שחשוב:

- אמינות

-חסכונית

-כאמור, יותר מקום מאחורה מבסוויפט

לא חשוב:

-ביצועים

-חווית נסיעה

-עיצוב גאדג'טים וכו'

עלו כמה אופציות (רפיד, I25, אווריס, סיד ועוד כל מניי) אבל רוצה לשמוע מה אתם אומרים.

תודה!

פורסם

נשמע לי כמו טויוטה ספייס וורסו או הונדה ג'אז. קצת פחות חסכונית אבל גם אופציה תהיה סוזוקי SX4.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
שלום.

יש לנו כרגע סוויפט 2011, מאוד מרוצים ממנה אבל צפוף מאחורה עם הכיסא של הילדה. אז רוצים להפוך אותה לרכב שני ולקנות אוטו עם טיפה יותר מקום מאחורה.

עושים בעיקר נסיעות עירוניות עם נסיעה אחת לכמה שבועות להרים באזור ירושלים או לצפון הרחוק. רוצה לקנות משו חדש יחסים עם קילומטרז' נמוך, נגיד שנתון 2013 ומעלה וקילומטרז' לא יותר מ90. לא יודע אם ריאלי במחיר הזה.

מה שחשוב:

- אמינות

-חסכונית

-כאמור, יותר מקום מאחורה מבסוויפט

לא חשוב:

-ביצועים

-חווית נסיעה

-עיצוב גאדג'טים וכו'

עלו כמה אופציות (רפיד, I25, אווריס, סיד ועוד כל מניי) אבל רוצה לשמוע מה אתם אומרים.

תודה!

הרצתי את הדרישות שלך דרך מתי מוטו, והוא אומר שבתקציב שלך נכנסות (כמו שאמר פו הדב) טויוטה ספייס וורסו (2012) והונדה ג'אז (הייבריד, 2011), וגם טויוטה יאריס, סיאט איביזה וכו'.

אוריס אני בספק שתמצא 2013, כנ"ל סיד. ראפיד (כמו האוריס והסיד) לדעתי יהיו אוברקיל, והייתי מתמקד במכוניות סופר מיני גדולות יותר כמו אותה ג'אז וספייס וורסו. אפשר לבדוק (אם נכנס בתקציב) גם רנו קליאו (יש גם דגם סטיישן) ופיג'ו 208.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

את הראפיד בעלת ה DSG7 (גיר כפול מצמדים יבש) הייתי מוריד מהרשימה אם מדובר על נסיעה עירונית בעיקרה.

חפשו הונדה ג'אז.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...