Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי בעיה שמראת צד ימין לא מתקפלת פנימה ועושה כל הזמן רעש, הבנתי שהבעיה היא נפוצה ובתאכלס זה כולה גלגל שיניים שנשבר וצריך להחליף, הבנתי גם שכל החשמלאים רצים להחליף ישר את כל המראה במקום להחליף רק את הגלגל שיניים, יש מישהו שאתם מכירים שיודע לטפל בזה??? אזור הצפון בבקשה

פורסם

אני חווה את אותה הבעיה. ראיתי ערכות ברשת וסרטונים איך להחליף. במוסך מורשה ציינו שיש אפשרות לנסות לשפץ עם ערכת תיקון, אבל משום מה אם זה לא מצליח הם לא יכולים להחזיר את המראה לקדמותה ואז נדרש להחליף בחדשה.

אשמח שתעדכן מה עשית.

אני כרגע חי עם זה, וזה לא נורא.

פורסם

להשאיר את זה ככה בטוח לא, אני פדנט על הרכב, אולי יש צדיק בסדום שיודע לסדר את זה, במקרה הכי גרוע אני יחליף את המראה

פורסם

יש באשדוד בחור שמחליף את המנגנון של הקיפול.. הוא דורש כ 500 שקלים.

הוא טוען שמנגנון שלו לא ישבר כמו המקורי..

בכדי לא לעשות פירסום.. מי שמעוניין בנייד שלו שישלח לי הודעה בפרטי.

אני אישית השארתי את זה כך, פשוט פתחתי וגרמתי למראה להיות קשה יותר בכדי שלא תרעד.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם (נערך)

מה לגבי מראה חלופית ?

מסין , פריט eBay 112030335370

יעלה איזה ₪450 ואז צריך להמתין למכס ומשרד התחבורה (כי זה פריט בטיחותי )אבל עוד כ ₪200 אגרות ומיסים וחודש המתנה ויש לך מראה קומפלט .

דרך אגב : ביטוח מראות אינו נחשב ! הפעלת ביטוח ןאינו נרשם לרעתך . תבדוק אותי.

עריכה אחרונה על ידי save
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 23.4.2019 בשעה 08:17, Shsul-c כתב:

אשמח לטלפון של הבחור מאשדוד

עריכה אחרונה על ידי Yakirs
  • תוכן חדש...