Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קודן רב בריח ישן (10 ספרות) שאני מנסה להחליף לו קוד. חיפשתי קצת בפורום ומצאתי את האשכול הבא שמדבר על הקודן שיש לי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?227312-החלפת-קוד-בקודן-של-רב-בריח-(יש-תמונה-לזיהוי-))

ביצעתי את הצעדים שהוצעו באשכול הנ"ל ולשמחתי הרבה זה אכן מסכים לקבל את הקוד החדש שהכנסתי לו (אחרי המתנה של כדקה אחרי החלפת הקוד). למרבה האירוניה, הקוד היש לא נמחק אלא התווסף קוד (החדש) למערכת. אז במקום שיש קוד אחד שמניע את הרכב, יש עכשיו שתי קודים :?(הישן והחדש).

מישהו יודע איך אפשר לבטל את הקוד הקודם אחרי החלפה לקוד חדש?

אשמח גם לדעת אם יש שם לסוג קודן הזה (תמונה יש באשכול שמצאתי וציינתי) כמו השמות שיש היום כמו "תמנון".

תודה, וחדש שמח

ג'ו

פורסם

במידה והשתמשת בקוד חדש כמו 1111 או 2222 וכן הלאה הקודן לא תמיד מקבל את זה.

מה שאתה צריך לעשות הוא להחליף שוב את הקוד בקוד שונה למשל 1234 ולאחר מכן להחליף לקוד הרצוי שלא יהיה בתבנית שהזכרתי בהתחלה.

פורסם

תודה, אנסה את זה מחר.

אין לי ספרות עוקבות בקוד שלי אבל יש אותה ספרה פעמיים, יכול להיות שהוא לא אוהב את זה.

אעדכן בתוצאות

פורסם

אין בעיה עם ספרה פעמיים אבל עם אותה ספרה לאורך כל הקוד לרוב לא מתקבלת.

התופעה שציינת קודם היא נפוצה קורה לי לעיתים וסדר הפעולות שהצעתי לך פותר את הבעיה, במסגרת עבודתי בין היתר אני מתקין גם מערכות מיגון ונתקלתי לא פעם בתופעה הזו, כנראה זה "באג" כלשהו במערכת.

• תוכן חדש...