Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז כמו שרשמתי בכותרת, ממש כשאני מניע את הרכב נוסע טיפ טיפה מגיע לעצירה.

אני שומע תקתוקים, נמשך דקה בערך ונעלם.

לפני 3 שבועות עשיתי טסט לרכב , לפני הטסט לקחתי את הרכב לבדיקה.

והמוסך אמר שהכל טוב, רק צריך להחליף צלחות וברקסים וגם אטם של ראש מנוע.

לפתע זה התחיל לצקצק לי.

אבל מה כן זה חד פעמי כאילו.

פעם אחת שומעים את זה וזהו, אני חושב רק שהרכב קר.

מישהו יודע לכוון אותי ?

כמובן שאני אלך למוסך רק בערך לדעת מה זה יכול להיות..

פורסם

דרך המסך אנחנו לא יכולים לשמוע תיקתוקים. אולי אתה שומע איזה תופעת התרחבות של מתכות שהרכב מתחיל להתחמם לו לאחר שהיה קר לגמרי. אני מניח שהוא החליף אטם מיכסה שסתומים ולא אטם ראש מנוע.

פורסם
דרך המסך אנחנו לא יכולים לשמוע תיקתוקים. אולי אתה שומע איזה תופעת התרחבות של מתכות שהרכב מתחיל להתחמם לו לאחר שהיה קר לגמרי. אני מניח שהוא החליף אטם מיכסה שסתומים ולא אטם ראש מנוע.

לא ציפיתי שתשמע את זה דרך המסך כן ?

אלא אם כן הייתי מעלה ווידיאו, אולי בהמשך.

זה רעש שאני לא רגיל ושאף פעם לא היה לי ברכב.

המוסך עוד לא החליף אטם, אבל כנראה שכן מכסה שסתומים הוא נראה קצת לח.. (לא הכי סגור על זה)

פורסם

אם תצליח להקליט איזה קובץ שמע זה יכול לעזור לנו לכוון אותך. הגטס למען האמת זה שלא רכב שיכול להפתיע יותר מידי בבעיות כי זה רכב מצוין ואמין מאוד. לגבי אטם מיכסה שסתומים אם הוא מזיע תחליף אותו כי זה מיתפתח לנזילה של שמן מנוע לכיוון המצתים ולהרס מהיר של חוטי ההצתה בכך שהוא מטגן אותם יופי יופי.

פורסם
אם תצליח להקליט איזה קובץ שמע זה יכול לעזור לנו לכוון אותך. הגטס למען האמת זה שלא רכב שיכול להפתיע יותר מידי בבעיות כי זה רכב מצוין ואמין מאוד. לגבי אטם מיכסה שסתומים אם הוא מזיע תחליף אותו כי זה מיתפתח לנזילה של שמן מנוע לכיוון המצתים ולהרס מהיר של חוטי ההצתה בכך שהוא מטגן אותם יופי יופי.

תודה רבה מאור, אני אתן טיפה לרכב להתקרר ואנסה לצלם את הרעש.

וכבר מחר אלך להחליף את האטם.

האמת שאני גם כרגע לא מצליח לפתוח את המכסה מנוע, החוט יצא לי מהמנגון ובנתיים כשלתי בלהחזיר אותו למסילה.

מכיר אולי סרטון וידיאו שמדריך את זה?

פורסם

אתה מתכוון למיקום שלו מתחת להגה...צריך להסתכל אבל גם אם הוא לא במסילה תגיד למישהו שיפעיל קצת לחץ על המיכסה מנוע מבחוץ ואתה במקביל תמשוך בחוט מבפנים והמיכסה אמור להפתח.

פורסם
...לפני הטסט לקחתי את הרכב לבדיקה.

והמוסך אמר שהכל טוב, רק צריך להחליף צלחות וברקסים וגם אטם של ראש מנוע....

איך בדיוק הכל טוב עם יש לך בעיה עם אטם ראש מנוע?

יש איבוד נוזל קירור? התחממות מנוע, זיוף?

• תוכן חדש...