Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בבלימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום,

ברשותי סיוויק 95 , לפני שבועיים החלפתי צלחות ורפידות (רפידות אורגנליות ,צלחות תחליפיות).

היום בבלימה שמעתי רעש של מכה כאשר לחצתי על הברקס , הגעתי הביתה פירקתי גלגל וראיתי שבבלימה במכה הצלחת דופקת בברגים שעל הנבה , כידוע בסיוויק יש שתי ברגים קטנים שתופסים את הצלחת והם מחוזקים אצלי כראוי . המכה נשמעת בבת אחת כאשר המשאבה ננעלת על הצלחת והנבה ממשיכה עד שהבורג נותן מכה לצלחת , נראה שיש שם חופש וזה נראה משהו קצת לא הגיוני כי הכל מחוזק כראוי ונבדק מידי כמה ימים על ליפט .

לכן מי שנתקל בבעיה או מכיר אותה ויכול לומר לי ממה היא יכולה לנבוע ?

תודה

JDM :twisted:

פורסם

גם אצלי יש בעייה דומה, מאז שהאוטו עבר טיפול 10 במוסך.

אני לא פירקתי גלגל אבל בהחלט מרגישים ושומעים מכה כאשר לוחצים על הברקס. 2 תופעות מעט מוזרות שקורות: קורה יותר כאשר אני נוסע רוורס ולוחץ על הברקס, קורה רק לאחר שמזמן לא לחצתי על הברקס. כלומר, אחרי שמורגשת מכה אז אפשר להשתמש בברקס בלי לשמוע מכה אבל אם 5 דקות לא נגעתי בברקס אז הנגיעה הבאה תגרום למכה.

המכה נשמעת הייטב ומרעידה את כל הרכב. רעיונות ופתרונות יתקבלו בברכה.

פורסם

התופעות שמתוארות נשמעות כמו חופש במובילי הקליפר.

לא מובן לי איך הדיסק יכול להסתובב אחרי שסגרת עליו עם 4 ברגי הגלגל.

פורסם

כנראה שיש שם חופש באמת.

בגלל זה זה נשמע כשבולמים בפעם הראשונה, אז נוצר המרווח הזה, וכשאתה לוחץ על הבלמים, הצלחת נבלמת מיד, אבל הגלגל מתגלגל עוד קצת (נגיד מילימטר) אבל זה מספיק לעשות את הרעש.

(כל זה בהנחה שהבנתי נכון את התיאור).

אם זה באמת ככה, אז תחליף את הצלחות כי בסופו של דבר לדעתי הבורג שחוטף את המכה כל פעם יישבר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...