Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התחדשתי לאחרונה בספארק 2019. והספקתי כבר כמעט להכנס באחרים בהשתלבות שמאלה פעמיים. אני לחלוטין עיוור במראה השמאלית בגלל שהמראה קטנה מדי, והיא גם מגדילה את האובייקטים פי 2 לפחות. לא משנה כיצד אני מסדר את המראה - וניסיתי הרבה וריאציות - תמיד יש לי blind spot בגודל של טקסס, ואני פשוט מזיז אותו סה"כ מעט ממקום למקום עם כל סידור של המראה. אני ממש לא מבין מה הפואנטה להגדיל את האובייקטים.

אני לא חדש לספארק, אני באתי מספארק 2011 ולא היתה לי איתה שום בעיה מהבחינה הזו בכלל... כיצד אפשר לפתור את הבעיה?

פורסם

אתה מכוון את המראה נכון? תוודא שבמבט רגיל (בלי להזיז את הראש) אתה לא רואה את הרכב שלך, ועם להזיז את הראש הגבול הימני נושק לצד הרכב. כך תמזער את השטחים המתים. קטנה כמה שלא תהיה, היא לא יותר קטנה משל אלפא 156, וגם אתה ניתן לראות מה שצריך עם כיוון נכון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אכן, לא רואה את הרכב עצמו במראה. לדעתי כיוונתי אותה הכי טוב שאפשר, אבל עדיין, בגלל שהמראה מגדילה אובייקטים, יש לי בעצם זום כלפי איזור מסויים, ואני יותר עיוור לצדדים מאשר שזה היה יכול להיות לו זו היתה מראה רגילה שלא מגדילה. זה מאוד מתסכל ומפחיד.

פורסם

אני חושב שזאת מראה בתקינה אמריקאית,כמו במאליבו או כמו ב-ASX של מיצובישי.

המראה מגדילה ויש צורך להתרגל אליה.

פורסם
אני חושב שזאת מראה בתקינה אמריקאית,כמו במאליבו או כמו ב-ASX של מיצובישי.

המראה מגדילה ויש צורך להתרגל אליה.

אמריקאים...:cry:

פורסם

אכן מראה אמריקאית מאוד לא נוחה לשימוש.

אם בספארק שלפני מתיחת הפנים הייתה מראה שמאלית רגילה הייתי מחפש אחת בפירוקיות או אצל ספקי זגוגיות.

• תוכן חדש...