Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי נוסעת לשבועיים לארגנטינה. אין לי מושג לגבי תשתיות סלולריות בבואנוס איירס ומחוצה לה (מפלי איגווסו למשל) האם לדעתכם עדיף לעשות חבילת סלולר נדיבה מהארץ או לרכוש כרטיס סים מקומי? בערבים היא תלון בדירה שיש בה Wi-Fi, אבל מרבית הימים תהייה בדרכים.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

קנה Global Sim של פלאפון. מה שיישאר מהנפח יישמר לנסיעה הבאה.

לגבי סים מקומי - קרא כאן. עד כמה שאני מבין סימן הדולר בדף הזה הוא הפזו הארגנטינאי.

שים לב לתדרים הנדרשים מול מה שיש במכשיר שלך (או של אשתך).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, sperial. יצאתי מבולבל, האם היית שם? מחפש מישהו שיכול להמליץ מניסיון ממשי.

פורסם

ארגנטינה ממש לא על המפה שלי.

הכרטיס של פלאפון (וגם תכנית "החו"ל כלול" של הוט מובייל) משמשים אותי ואת בני משפחתי מאז הקיץ הקודם. ביקרו בלפחות חצי תריסר מדינות (כל אחד) ופעלו היטב. מבתרר שארגנטינה כלולה ב"החול כלול", כך שזה כנראה פתרון מצויין. לאחד הבנים שלי היתה אתו בעיה בהונגריה, הסתדרה לאחר איזה ג'גלינג של כיבוי והדלקה של נדידת נתונים ושל המכשיר כולו, לפי הנחיות ממרכז השירות בארץ. מצטוותים עליהם בכל נסיעה, והכרטיסים שימשו אותנו בקנדה, ספרד, איטליה, רומניה, גרמניה, אוסטריה, אנגליה ואולי שכחתי איזה יעד נוסף.

אם יש למישהו גישה לתכנית "חבר" של סלקום - גם היא נותנת תנאים מעולים בחו"ל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק חזרנו מארגנטינה לפני שבועיים.

עשיתי חבילה בפרטנר - 3 ג'יגה גלישה כאשר אינסטגרם/ווייז/וואטסאפ ללא הגבלה. גם ככה שיחות ניתן לעשות דרך וואטסאפ, כך שהחבילה הספיקה מעל ומעבר.

פורסם

העניין הוא שהחבילות של פרטנר יקרות בטירוף. במחיר חבילה של פרטנר אתה לוקח את "החול כלול" של הוט מובייל למשך 4-6 חודשים עם 2 ג"ב לחודש בחו"ל. המגבלה שלה היא שמדובר רק ב-35 מדינות - אבל לנושא השרשור, ארגנטינה ברשימה.

פורסם
בדיוק חזרנו מארגנטינה לפני שבועיים.

עשיתי חבילה בפרטנר - 3 ג'יגה גלישה כאשר אינסטגרם/ווייז/וואטסאפ ללא הגבלה. גם ככה שיחות ניתן לעשות דרך וואטסאפ, כך שהחבילה הספיקה מעל ומעבר.

תודה. ואיך התשתית בבואנוס ובשאר המדינה? יש מהירות טובה?

פורסם

מבחינת התשתיות בדוק מה כתוב בקישור שהעלתי קודם. בדרך כלל האתר הזה מעודכן.

פורסם
מבחינת התשתיות בדוק מה כתוב בקישור שהעלתי קודם. בדרך כלל האתר הזה מעודכן.
בסדר, תודה

פורסם
תודה. ואיך התשתית בבואנוס ובשאר המדינה? יש מהירות טובה?

בבואנוס איירס אין בעיה של גלישה. גם לא באיגואסו. אבל כן יש הרבה מקומות בהם אין קליטת נתונים בכלל.

• תוכן חדש...