Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רקע על הרכב:

מיצובישי ספייס סטאר 1.0 ל׳ ידני

שנה: 2014

ק״מ: 97,000

רכב נהדר נוסע חלק ללא התחממות או תקלות, שמן ומים לא זזים מילימטר

בוקר אחד הרכב פשוט לא מניע, הסטרטר נשמע תקין אבל הרכב לא מוכן להניע.

לקחתי את הרכב למוסך ושם אמרו לי שזה הקידוד של המפתח אמרתי בסדר.

למחרת הם התקשרו ואמרו לי שזה לא המפתח והבעייה היא שאין קומפרסיה במנוע.

מה יכל לגרום לזה? כי מהתייעצות שלי עם חברים ומכרים שמבינים קצת יותר ממני לא הגיוני שזה מה שקרה.

מה הסיבות לאיבוד קומפרסיה במנוע?

תודה מראש

פורסם

לרוב, במכוניות, חוסר דחיסה (קומפרסיה) בכל הצילינדרים נובע מרצועת תזמון (טיימינג) קרועה

והשאלה היא איזה מע' תזמון יש במכוניתך.

האם זה מוסך שמכיר את דגם מכוניתך?, כי משונה שבתחילה הוא אמר שהבעיה הנה

מהאימובילייזר המקורי ברכב ואח"כ מחוסר דחיסה.

ברר איתו מה נתוני הדחיסה בכל צילינדר.

נתקלתי במקרים שבהם נוצרה "שטיפת צילינדרים" שגרמה לחוסר דחיסה.

חוסר דחיסה בצילינדר ניתן לדעת את מקורה בבדיקת לחץ הפוך (ליקייג').

בברכה - רפי לין

פורסם

הטיימינג במכונית שלי הוא לא רצועה אלא שרשרת אז זו לא הבעייה, לגבי נתוני הדחיסה אבדוק מחר, וזו פעם ראשונה שאני לוקח את הרכב למוסך, קניתי אותו לא מזמן אבל הרכב היה מטופל עם הבחור שממנו קניתי את הרכב בדיוק באותו מוסך כבר כמה שנים טובות, אז המוסך מכיר את הרכב (זה מוסך מורשה של מיצובישי אז הם אמורים להכיר את הדגם:-P)

חשוב לציין שהרכב עבר טיפול גדול מאוד לפני שקניתי אותו (לפני 10 חודשים) בדיוק באותו מוסך.

פורסם

תברר מול המוסך בדיוק כיצד בדקו את איבוד הקומפרסיה. האם עשו מלבד בדיקת קומפרסיה גם בדיקת לחץ הפוך לראות מהיכן הבריחה בדיוק? אל תתן עדיין שום הוראת תיקון לםני שתדע את כל הפרטים וגם שקול לקחת את הרכב לעוד חוות דעת אבל קודם תברר את כל הפרטים וחזור לעדכן ננסה לעזור פה כמה שאפשר.

פורסם

בעיות בטיימינג יכול להיות גם אם יש שרשרת טיימינג.

לחבר שלי יש בדיוק אותה בעיה בmg3 ומסתבר שהמותחן טיימינג סיים את הקריירה.

• תוכן חדש...