Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

החלפת טיימינג ב208 1.2


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיוציא היסטורית טיפולים, אולי כבר נעשה...

אם הרכב עדיין קרוב לתקופת האחריות והיה מטופל בנוסעים מורשים עד עכשיו, כדאי לבדוק מחיר במוסך מורשה יבואן שניתן לסמוך עליו. לפחות להשוות לגבע ואורן.

בכל אופן להקפיד על שמן בתקן המלא, ושיהיה רשום הפירוט שמן החשבונית.

לא טופל במורשה יבואן

נגמרה אחריות

לא בוצע טיימינג

תודה

פורסם

מעדכן שנדלקה היום נורת תקלה ברכב, התקלה היא בעיה במערכת תזמון שסתום, ככל הנראה צריך ניקוי, לחשוד שזה קשור להתפוררות הרצועה?

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השבוע ביקרתי במוסך גבע וראיתי את הכלים המדוברים למנוע הזה.

הבנתי שכבר עשו כמה רכבים וההתנסות טובה שם.

 

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

  • ספונסר פורום
פורסם
מעדכן שנדלקה היום נורת תקלה ברכב, התקלה היא בעיה במערכת תזמון שסתום, ככל הנראה צריך ניקוי, לחשוד שזה קשור להתפוררות הרצועה?

 

אכן התקלה הזו מעידה על התפוררות רצועות התזמון, כעת שסתומי הVVT מלאים בפרורי גומי וכך גם כל מערכת השימון, ממליץ בחום לפרק במיידי אגן שמן, מכסה שסתומים, צינור הזנת שמן לטורבו וסולנואידים VVT לצורך ניקוי יסודי, וכמובן החלפת הרצועה.

פורסם

אורן שירותי רכב - איך אתה ממליץ להתנהל עם רכב בעל מנוע PURETECH מבחינת שגרת טיפולים כדי למנוע נזק מהתפוררות רצועת תזמון? (במקרה שלי 208 1.2T עם 60,000 ק״מ). אני בטוח שהרבה אנשים כאן היו רוצים לדעת מה כדאי לעשות.

  • ספונסר פורום
פורסם

1. למלא אך ורק שמן שעומד בתקן של היצרן:

5W30 PSA B71-2297

0W30 PSA B71-2302

2.לא למלא תוספי שמן

3.להציץ מידי פעם דרך פקק מילוי השמן, אם גב הרצועה נראה מגורען ולא חלק, להגיע למוסך להחלפה.

4. להתפלל.

אורן

פורסם

אורן, האם בדגמים החדשים שופרה החגורה? ואם לא מוסיפים תוספות לשמן זה מונע את התפוררות?

 

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אורן, האם אתם ממליצים להקדים את החלפת הרצועה לעומת המלצת היצרן (שירדה ל- 106,000 ק״מ ממה שידוע לי)? אם כן לכמה?

 

בטיפול האחרון שעשיתי לפני סוף האחריות במוסך מורשה לובינסקי עשו פלאשינג (אמרו שהייתה בוצה) והשתמשו ב- BG-105. האם זה יכול לקצר את אורך חיי הרצועה?

×
×
  • תוכן חדש...