Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי המחירים ביד 2 נראים לי מוגזמים לאור מחיר הדגם החדש ב 0 ק"מ, ומצד שני, אני לא מכיר את השוק.

וחוץ מזה, איך בודקים גיר רציף לפני קנייה?

פורסם

לגבי הספארק, שים לב שבליסינג נמכרה רמת אבזור הנמוכה lt, כך שאם המחיר גבוה יותר אולי גם רמת איבזור גבוהה יותר.

בספייס סיטאר הייתה רמת איבזור פרימיום שלא נמכרה בליסינג, שים לב גם לזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, בליסינג יש גם את lt+ במחיר של 66 אלף. הדגם החדש. לגבי הספייס סטאר, מדבר על רמת הגימור הסטנדרטית.

פורסם

שים לב שיש ביד 2 גם רכבים מרמת איבזור הבכירה ltz.

אבל בסופו של דבר כניראה שבעלי הרכב לא רוצים להפסיד, הם קנו את הרכבים במחיר יקר יותר מאשר בליסינג, או שהם מסתכלים על מחירון יד 2 שאולי יקר יותר מאשר לוי יצחק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחירים מוגזמים לכל רכב ביד 2 עכשיו.

השוק מוצף ואנשים שמים מודעה בלוח חצי שנה עם מחיר מחירון לפני שבכלל חושבים למכור ומחכים למישהו שיהיה מוכן לקנות במחיר מלא.

אחרי חצי שנה כשמחליטים באמת להחליף את האוטו אז או שחותכים במחיר או שעושים ישר טרייד אין כי יודעים גם ככה שלא יקנו את הרכב במחיר מחירון.

אם יש מישהו רציני שרוצה למכור אז הוא יוריד במחיר אחרת הוא ישאר תקוע עם האוטו עוד הרבה זמן.

פורסם

יוליאן, קרואו, תודה - אבל את כל זה אני יודע. אני אשאל את זה אחרת: כמה אתם הייתם מוכנים / נראה לכם הוגן לשלם?

אני חושב על משהו באיזור ה30-35 לספארק. זה נשמע סביר?

פורסם

לרמת איבזור ltz נמוך מידי, הרכב עלה באזור ה 79 אלף, ולא היה ב0ק״מ.

האם בדקת מחירון לוי יצחק ולעומתו המחירים ביד 2 גבוהים יותר?

פורסם (נערך)

אני מכוון לדגם הפחות מאובזר. האמת היא שלא בדקתי אף מחירון. אני גוזר את המחירים מעסקת 0 ק"מ. lt + מהדגם החדש (הבטיחותי יותר וכו') עולה 65 אש"ח. ל 2018 צורה ישנה סביר בעיני שתהיה ירידת ערך של 10K לפחות (בפער של 5K אקנה את החדשה). נניח עבור 2017 ירידה של 5K לפחות, ועבור 2016 ללא אחריות + מצבר וצמיגים ירידת ערך נוספת של 10K. זרוק למשוואה שההיצע גדול מהביקוש וכו'. לא נשמע לי "נחמד" כלפי המוכרים, אבל גם לא מופרך. הגיוני?

אגב, אני לא מצפה למכור את הרכב ביותר מ 10K עוד שנתיים. זה השוק.

עריכה אחרונה על ידי omer_a
פורסם (נערך)
לרמת איבזור ltz נמוך מידי, הרכב עלה באזור ה 79 אלף, ולא היה ב0ק״מ.

האם בדקת מחירון לוי יצחק ולעומתו המחירים ביד 2 גבוהים יותר?

במבצע סוף שנה הדגם של 2018 (LTZ) עלה כ 74.5 אלף ש"ח.

עכשיו יש מבצעים ששברולט מפרסמים אין לי מושג לגבי סדר גודל מחירים.

בגלל שלשברולט אין תדמית מי יודע מה אני מאמין שהמחירים יצנחו מעצמם.

כמות המודעות בלוח.

תעקוב עם התוסף של הכרום ( שכחתי את שמו ) אחר המחירים.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

היו 3 רמות איבזור לדגם האוטומטי -lt, lt+,ltz.

לדגם הידני היו שתים - ls, lt plus

פה תוכל לראות את ההבדלים:

https://m.icar.co.il/שברולט/שברולט_ספארק/שברולט_ספארק_יד_שניה_ד11/

• תוכן חדש...