Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מאזדה 6 מנוע 2500

לציין שיש לי קצת מכות בים העברת ההילוכים לא במהלך הנסיעה כמובן

לציין שבעקבות זה קניתי תושבת גיר מקורית חדשה והתקנתי אצל מכונאי, הייתי בטוח שזה יחלוף אחרי זה אבל זה נראה שזרקתי כסף לפח ואני די מתוסכל ביותר.

אני פותח את האשכול כי היום אחרי יומיים שהאוטו לא נסע היה דפיקה ממש חזקה ממעבר בין פי לרוורס

ואז עשיתי עוד כמה נסיונות והיה קפיצה/מכה גדולה

בסוף היום עשיתי עוד ניסוי וזה כבר פחות עשה את הדפיקה המדוברת אבל עדיין המעבר לא חלק כמו שאר המכוניות שישנם בבית ועוד מכוניות של חברים שבדקתי

כל הרדיפה הזאת מתסכלת אותי כבר מה גם שאין לי איש מקצוע שאני סומך עליו ב 100% והמורשה יקר פי 3.5 מהתחלופות

השאלה שלי היא קודם כל ממה יכול לנבוע הקפיצה הזאת אם כבר החלפתי תושבת גיר אורגינל?

האם יש קשר לתושבת מנוע שאני צריך להחליף ועוד לא החלפתי?

ועוד דבר, בתכלס, לא מפריע לי אני יכול לחיות עם זה. השאלה אם זה לא עושה נזק חמור שאני לא מטפל כי אני לא אוהב להזניח אבל האם זה דבר אשר אפשר לחיות איתו וזהו?

סליחה על החפירה

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התשובה סלח לי מראש שלא מבין כלום!

לקנות שמן גיר וללכת למכונאי שהרכיב לי? או שזה דבר שאפשר לעשות לבד? או ללכת למורשה?

תודה

פורסם

לקנות שמן גיר וללכת למכונאי שהרכיב לי? או שזה דבר שאפשר לעשות לבד? או ללכת למורשה?

תודה

יש לך רגע טכני מינימלי?

צריך לפתוח בורג קרטר,לראות כמה יצא,ולהכניס דריך הפתח של המדיד בדיוק את הכמות שיצאה ע"י שמן חדש.

פורסם

outnex

פות"ש נראה כחובבן שלא ממש יודע מה הוא עושה, עדיף שלא יפתח שום בורג קרטר (שבטעות יהיה השמן של המנוע, ואז יכניס לשם שמן גיר)

בקיצור, פות"ש לך למוסך, אין מה לעשות, תאמין לי, זה יעלה לך פחות.

פורסם

האם הרכב חונה בשיפוע?

בין p ל R נשמע כמו "בעיה" שהגיר בולם את הרכב ובשחרור ל R יש דפיקה שהיא טבעית.

בצע בדיקה פשוטה, גש לרכב פתח סוויץ מבלי להתניע, שלב להילוך R (מנוע כבוי) יש דפיקה? אם התשובה היא כן אז אין לך כל בעיה בגיר.

פורסם
outnex

פות"ש נראה כחובבן שלא ממש יודע מה הוא עושה, עדיף שלא יפתח שום בורג קרטר (שבטעות יהיה השמן של המנוע, ואז יכניס לשם שמן גיר)

אתה אמיתי? ב2006 הידע הריאלי שלי הסתכם בשברים עשרוניים.
פורסם

תודה לכולם על התשובות קודם כל !

ביצעתי את מה שאמרת עכשיו אין שום דפיקה שאני לא מניע הכל חלק לצערי

פורסם

האם גם מ N ל R עם מנוע פועל יש דפיקה?

אם התשובה היא כן אז הבעיה היא או שמן גיר שזקוק להחלפה משום שהוא ישן וצמיגי מידי וגורם ללחצים לא תקינים או בעיה בבלוק שסתומים של הגיר.

אם בזמן נסיעה כל ההילוכים תקינים והבעיה היא רק בזמן שילוב ל R הייתי מנסה להחליף שמן לפי תקן היצרן ומסנן גיר, ואם הצליח הרווחת אם לא אז או חי עם זה או פונה למכון גירים.

פורסם
outnex

איך הגעת לזה ומה הקשר בין הדברים?
פורסם

יש דפיקה קלה מאוד, זה לא חלק לגמרי בוא נגיד ככה כמו במכוניות אחרו שבדקתי

לאן לפנות?

סליחה שאני טירון אני אסביר קצת עלי כל החיים הייתי רגיל למורשה ול״ הדפק״ במחירים

רק לאחרונה גיליתי את העולם הזה של לקנות את המוצר בחנות ולתת למוסכניק ( שאחד מחבריי המליץ)

שירכיב, הבעיה שעכשיו אני לא יודע חמי לפנות כי אני חשבתי שאם יתקינו לי תושבת גיר חדשה זה יסתדר

לאן אני אמור לפנות ומה בערך עלויות של החלפת שמן במורשה למשל?

או שיש לך מוסך מומלץ באיזור ראשון נס ציונה להמליץ גם טוב

תודה רבה

פורסם
איך הגעת לזה ומה הקשר בין הדברים?

זו גם.. דעתי

לדעתי כדאי לבצע החלפה חלקית של נוזל הממסרה כפעולה ראשונה (יש עייפות חומר, לנוזל בין 9 שנים)

להקפיד להשתמש בנוזל ממסרה, בתקן מאזדה הנדרש.

וכדאי לבצע זאת במוסך.. או בעזרת אנשים השולטים בנושא.. כגון, חברים עם ידע

.. או ליצור קשר עם חברי כנופיית הטיפולים, ליעוץ והחלפת נוזל הממסרה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נראה לי שהפעם אלך למוסך כי זה נראה לי קצת בעיה ללכת לקנות מאיקס ולבוא לוואי וכל זה שאני לא אבחנתי את הבעיה בוודאות

גם הדגשת לי נוזל שעומד בתקן הנדרש אז בתכלס אין לי מושג מה לבקש מהחנות...

עלות משוערת של טיפול כזה במוסך מורשה..?

תודה!

פורסם

תשובה שלי למתוסכלים.

תעשה החלפה שמן גיר חלקית.

התשובה:

תודה

ההסבר, עם כל הכבוד, פות"ש לא נראה כמו איש שיודע מה זה קרטר

יש לך רגע טכני מינימלי?

צריך לפתוח בורג קרטר,לראות כמה יצא,ולהכניס דריך הפתח של המדיד בדיוק את הכמות שיצאה ע"י שמן חדש.

ובסוף, קורה מה שאמרתי

נראה לי שהפעם אלך למוסך כי זה נראה לי קצת בעיה ללכת לקנות מאיקס ולבוא לוואי וכל זה שאני לא אבחנתי את הבעיה בוודאות

גם הדגשת לי נוזל שעומד בתקן הנדרש אז בתכלס אין לי מושג מה לבקש מהחנות...

עלות משוערת של טיפול כזה במוסך מורשה..?

תודה!

• תוכן חדש...