Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל בעלויות מיזערי.

לגבי הנוף והמרחק מהרכבת, כך זה אמור להיראות, הבניינים הרלוונטיים מסומנים באדום כאשר מבחינת התכנון הסופי 7 הבניינים זהים לחלוטין:

שרטוט שכונה.jpg

פסי הרכבת בצד העליון שמאלי של השרטוט. מבחינת שושנת הרוחות, ה"למעלה" זה מערב, ה"ימין" זה צפון.

הפרוייקט ביבנה, זה החלק הדרומי של שכונה חדשה שכולה מחיר למשתכן, כ- 2,500 דירות. המחיר 10,400 למ"ר נכון לעכשיו, שזה אומר קצת פחות מ- 1.7 מיליון לדירות שהעליתי. הקומה היא בין 2 ל- 4 כאשר יש 10 קומות כולל הפנהאוזים בכל בניין.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להזיז את הקיר טיפה לכיוון הסלון וגם טיפה להאריך אותו. צריך להביא בחשבון פתיחה של דלתות המקרר, וכן שיש כיום גם מקררים עמוקים מאד. לי יש מקרר מסוג זה (מה שנקרא door in door) שרכשתי בגלל נישה ברוחב מוגבל. יש לדבר הזה יתרונות וחסרונות, אבל כדאי להביא בחשבון מקרר גדול, ושיוסתר כיון שהמקרר זה לא מה שתרצה לראות מהסלון. בדירה הקודמת שלי היה לי מין קיר כזה בגובה 180-190 ס"מ, כך ששמנו עליו איזה אבזרים דקורטיביים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אניי מבין שיש שני טיפוסי בניינים.

מציע לך ללכת למקום בשעות הערב ולהתרשם מהרעש הסביבתי שמקורו ברכבת ובכביש. בתור מי שגר סמוך לכביש ראשי (פרויד בחיפה, אם זה אומר לך משהו) אני יכול להגיד לך שרעשי רכב יכולים להיות מטרד משמעותי בשעות הלילה. אני נאלץ לישון עם חלון ותריס סגורים. אז אצלך מדובר במרחק יותר גדול, אבל, מצד שני, בכביש הרבה יותר עמוס. וגם בקו רכבת.

מצד שני - היכולת לשבת ולקשקש ב-CF וגם לראות ולצלם את השקיעה - שווה לא מעט. עד שעברתי הנה גרתי בשכונות צפופות ולא הערכתי נוף. היום אני מדבר אחרת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השירטוט של השכונה לא מעודכן, בסוף זה רק טיפוס בניינים אחד. במפלס הקרקע אין רעש בכלל, אי אפשר לדעת מה קורה כשעולים קצת...

פורסם (נערך)

לגבי הנישת מעילים... אפשר לייצר אותה בכל מקרה עם הזזת קיר המקרר שהצאתי קודם.

לגבי הכיוונים... ממערב יש יותר רוחות שזה טוב בקיץ. מצד שני השמש מטגנת את המרפסת החל משעות אחר הצהריים.

היו בעבר בעיות של זיהום אוויר מכיוון בן זכאי (שריפת פסולת בלתי חוקית) - כיוון מזרח חושף אותך לשם. מצד שני כיוון מערב חשוף לכיוון של בריכות החמצון של אשדוד שגם היוו מקור זיהום בעבר, אם כי לעיתים נדירות יותר. בשנתיים האחרונות נראה לי שלא סבלנו מהבעיות האלו אז לא יודע אם זה רלוונטי בכלל.

אם הבניין שלך איפה שאני חושב שהוא, זה משאיר בערך 500 מטר עד פסי הרכבת. גם הכביש יהיה כביש די ראשי - אחת היציאות העיקריות מהעיר בכלל, ומהשכונה בפרט. אם הקומה ממש גבוהה, אולי זה פחות חשוב. מצד שני קומה גבוהה עם נוף פתוח, אומרת שהרוחות ימנעו ממך לפתוח חלונות בכלל.

בקיצור נתתי לך חומר למחשבה, אבל אין לי עצה קונקרטית.

אצלי הכיוון הוא דרום מערב דרך אגב.

עריכה:

נוספו תגובות בזמן שכתבתי, כך שההתיחסות לקומות הגבוהות לא רלוונטית.

לגבי התרשמות מהרעש, אין לו אפשרות כי הכביש הזה רק בבניה ואין עדיין מחלף בקצהו. לכשיהיה, מבטיח תנועה מאוד ערה בשעות הבוקר והערב.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן שקניתי את הדירה, קומה 4 (הכי גבוה שהייתה) בבניין השני מצפון. שיחקתי קצת עם אתר שירטוט דירות ונראה שיש היגיון בלהרחיב את חדר האמבטיה הראשי עד הקיר שבו מתחיל חדר השירות, וגם לעשות את ה- "ר" שהציעו במטבח כדי להגדיל קצת את השיש על חשבון שטח שבכל מקרה לא ינוצל.

• תוכן חדש...