Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fish forum Vs Cars forum

אוהד_מ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אחד התחביב שלו, מעניין לדעת למה זה התחביב ומה זה אומר על הבן אדם.

מה קשור לכותרת?

טוב, אז אני בפורום כבר כשנה כאשר ענייני מוטוריקה הם בראש מעייני (פרט ללימודים, בחורות ואוכל) מפאת חוסר זמן לתחביבים נוספים; ובמקביל הצטרף אחי לפורום אקווריומים בשם AQUA והפך אותו לתחביב ראשי. בהתחלה חשבתי שדגים זה סתם קשקוש ולא עניין יותר מידי רציני, אבל מסתבר שהכל שם בקנה מידה גדול מאד, ורב העוסקים בנושא הם דווקא אנשים מבוגרים (נגיד 27-50 וכמה למטה), בנוסף הם מאד מגובשים ומאד מאד חברותיים ובלתי מזיקים לסביבה (במילים אחרות- אשכנזים :lol: ).

הכי מפליא אותי יכולת הארגון שלהם כקבוצה בפורום להתראגן ולנקוט במעשים קבוצתיים ומגבשים, הכוללים מפגשים, הרצאות ממומחים (לעיתים העניין גם כולל השכרה של מקומות הרצאה כמו אודיטוריומים, ושם גם הקמות של עמדות מכירה בפרט לאולמות ההרצאה).

היום לדוגמא היה יומולדת לאחי, וחלק מהם החליטו לארגן לו מסיבת הפתעה אצלי בבית (כאשר אחי הצעיר ביותר משמעותית מכולם, רובם מבוגרים), ובנוסף התקיים מפגש לכל דבר עם הרצאה דווקא נחמדה מביולוג ימי.

השאלה היא- למה הם ככה ואנחנו לא?

האם אני ערס או בבון גברי מצוי מפני שמכוניות מאד מעניינות אותי?

זה קשור לשכבת הגיל ששוררת פה בפורום, עם קשר ישיר למידת הבנה בתחום, רצינות, ויכולת התארגנות?

לזמן שחסר לאנשים פה כדי להשקיע, זה בטוח לא קשור, לפחות ביחס אליהם- כמו שאמרתי רובם המוחלט אנשים מנהלי משפחה ועובדים במשרות מלאות.

שמעתי על המפגשים שהיו בעבר בימי שישי שגם התנהלו בצורה נחמדה.. למה אין כאלה היום?

פורסם

יש הרבה יותר אנשים שאוהבים מכוניות, או שקרובים לנושא, מאשר אנשים שאוהבים ומתעסקים בדגים. וגם אם הם לא ממש אוהבים מכוניות, כניראה שנושא זה קרוב יותר לליבם בגלל שמכונית היא דבר נפוץ הרבה יותר מדגים (חוץ מבים).

לכן בפורום הזה יש הרבה יותר אנשים, לטוב ולרע...

כמו-כן מי שבד"כ מיתעסקים בדגים הם אנשים משכבת או'כ מבוגרת יחסית, לכן גם רמת הרצינות של פורום בנושא תהיה גדולה יותר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני גם חושב שזה היה רעיון נחמד אבל הקאצ' נמצא בגיל הממוצע הנמוך של החברים בפורום הזה.. אין הרבה מה לעשות..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הביולוג הימי (אם אני מבין נכון למי הכוונה) הוא מחברי הטובים ביותר, מתקופת בית הספר.

והוא ההוכחה הטובה ביותר ש"ערס בבון גברי" יכול גם להתעניין בדגים :) :) :)

או במילים אחרות - אל תסתכל בקנקן, אתה לא יכול להכיר בן אדם ממש מעל דפי האינטרנט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תתפלא אבל יש מפגשים של חובבי מוטוריקה תרבותיים שלא עסוקים בלשרוף צמיגים, להדביק מדבקות, להרכיב ספויירים וכונסי אוויר משונים, אלא במפגשים חברתיים, שימור מכוניות, מודעות לבטיחות, טיולים, הרצאות על תחליפי עופרת....

אני חושב שהבנת את הרמז....

ולמי שלא הבין, אז אני אסביר:

מועדון ה-5 !!!

קצת הסברים מפי בני הספל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

האתר הרשמי:

http://www.5club.org.il/

תודה על תשומת הלב.

אודי ( חננה גאה ;) )

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אני בעד ,זה בהחלט אפשרי לארגן איזה אחה"צ שישי באיזור מסוים במרכז הארץ

ד"א חברי מועדון אר-אס הבריטי שאני נכנס לאתר שלהם מידי פעם אפילו משלמים דמי חבר

עבור כנסים וימי מסלול,יש לנו הרבה מה ללמוד מהם ומהגיבוש שיש להם .

להביא מישהו שיעביר הרצאה באודיטוריום ,אפילו אם זה בתשלום אני בעד, יש לי רצון להחכים ולהעשיר את ידיעותיי בתחום המוטורי ואני בטוח שיש עוד כמוני בלי קשר לגיל או מעמד

אז נכון שיש הרבה מתלהבים ,מציקים ,רייסרים למיניהם ,מחפשי פוזות ,כוח ,כלי הארכה לזין ,אבל אין מה לעשות זה חלק מהז'אנר

לעומת זאת יש פה גם הרבה אנשים רציניים שהם פה מעצם האהבה שלהם לתחום המוטורי באשר הוא.

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

1. אין קשר לגיל - יש חובבי דגים צעירים מאוד ,ילדים בני 10 ופחות , ויש מבוגרים (איזור 50-60).

2. יש הבדל גדול בין התחביבים - רוב אלה שנהנים מנהיגה ,מקבלים שאיבה מוגברת של אנדרלין למוח. לא יעזור כלום , נהיגה במכונית מוקבלת המון פעמים לאקט מיני. בין אם בלשון זכר או נקבה.

לעומת זאת - דגים נחשבים דווקא למשהו מרגיע .שב חצי שעה מול אק' , ותראה איך השקט משתלט עליך.

3. אני לא חושב שהרמה המקצועית בתחום הרכב כאן (ולא משנה כרגע מי , יש לטעמי מספיק מבינים כאן) נופלת במשהו מהרמה שם , למרות שישנם שם אנשים באמת מומחים בתחומם.

4. אני לא מסכים שהרמה שם גבוהה באופן מוחלט.

לצד שרשורים מאלפים ומחכימים (ברמה של אונ') - יש שם המון שרשורי שטויות וכותרות "דחוף" ו"הצילו".

מדיניות של ההנהלה , שלטעמי פוגעת מאוד , אבל כמובן שזו זכותם המלאה.

5. אל תתנו למראה השקט של האקווריומים להטעות אתכם - גם שם יש לעיתים יצרים ומריבות יותר עזים ממה שיש כאן.

6. אפשר להיות גם חובב רכב , וגם חובב דגים :|http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=524415#post524415

פורסם

סחטיין שמר, איזה אקווריום צמחייה...

אחי גרר אותנו לתחום הזה גם ועכשיו יש לנו בבית, אקווריום 120 של צמחייה, אקווריום מטר של ציקלידים (בעיקר טרופאוסים), ועוד אקווריום קטן יותר של דגי קונכיה..

ד.א- לא אמרתי שהרמה שם ממש גבוהה מבחינת רצינות, הרי כל מקום בסופו של דבר מושחט בידי אנשים לא רציניים והודעות הזויות (כמו זו :) ), זה כבר תפקיד המנהלים לסנן את כל המפגרים, ובהחלט פה הדבר נעשה בצורה הרבה יותר טובה. מה שכן אני אומר זה שיכולת הארגון שלהם יוצאת מן הכלל, כי מלבד לקבוצת הילדים והלא רציניים, יש אנשים באמת רציניים שמוכנים להשקיע.

כאן זה פחות מצוי אולי בגלל שהתחום כ"כ רחב ולכל אחד כמעט יש מכונית, בין אם ספורט ובין אם סתם משפחתית והתחום מאבד ייחודיות (וזה גם תחום שנפל לידי קורבן הערסים בגלל המוחצנות שלו), עובדה שאצל אופנוענים, רכבי אספנות ודגים זה לא ככה- כנראה זה תחומים של יותר "מורעלים" ומשקיענים בנושא, ולא סתם אנשים שמטרת האוטו היא קודם כל להעביר אותך ממקום למקום (ולדעתי זו באמת מטרתו) והשקעה בקניית אוטו היא לא בשביל תחביב.

פורסם

תמיד תהיתי מדוע הפורום לא מארגן מפגשים. הרי בסופו של דבר כולנו כאן בכדי להחכים אחד מן השני, לעזור אחד לשני, ולהעביר קצת זמן.

מפגשים יהפכו את הכל ליותר מוחשי, שוב לטוב ולרע, ואני לא חושב שמישהו יתנגד לכך.

אני אשמח לעזור לארגן מפגש שכזה אם מישהו חושב שזו טירחה.

לפי מה שהצלחתי להבין בעבר באמת היו מפגשים של הפורום, אנשים נהנו, החכימו והדבר עזר לגבש את הפורום. אני לא יודע מדוע נפסקו המפגשים, אך לדעתי עבר מספיק זמן ובהחלט כדאי לחדש את המסורת.

• תוכן חדש...