Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום מומלץ לטרייד-אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעוניין למסור את הרכב ולקבל תמורתו אחר.

מאמין שיתנו לי עליו בערך 18-20 אלף ואני אוסיף עוד 30 אלף או משהו כזה.

אני בטוח שבדרך זו אפסיד כמה אלפי שקלים (בקניה ובמכירה ואולי בשניהם) אבל זה עדיין שווה לי את הכאב ראש.

השאלה היא האם יש מקומות יותר הוגנים? שלא ארכוש חתול בשק (אני טיפוס שנוטה לשכנועי אנשי מכירות). האם יש דברים להשים לב אליהם?

ולאיזה סוג של מכונית לחתור (מעוניין ביפניות וקוראניות)

תודה רבה

פורסם

חבל להתעקש על יפניות וקוריאניות, יש אירופאיות טובות מאוד גם. ממליץ לפנות רק לטרייד אין אורגני של היבואן (כמו קראסו לרנו/ניסן). לא ציינת איזה רכב יש לך ומה מצבו... אולי כדאי לך לבוא אליהם עם בדיקת קניה של הרכב, אחרת כל מה שהם יגידו לך יהיה תלוי בתוצאות בדיקת הקניה, ואז, עד שלא תיכנס לעסקה, לא תדע איך היא תראה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

המקום היחיד שאני יכול לחשוב עליו לטרייד אין שיתן לך את כל מה שאתה רוצה זה כלמוביל טרייד אין בפתח תקווה.

הם בפרוש לא הכי זולים, ולא מחפשים להיות כאלה, אבל מציעים חבילה של בטחון ושקיפות בעסקה.

בנוסף, הם לא מחזיקים מכוניות עם בעיות קשות.

היתרון עבורך - מה שאתה מחפש זה בדיוק מה שהם מתמחים בו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...