Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני משתחרר עוד שלושה חודשים ,

נדלקתי ממש על אופל אינסיגניה שנת 2011-2013

הרכב ממש לטעמי והוא דיי זול יחסית לרכב מנהלים יש סיבה מסויימת ? אני לא רואה הרבה למכירה מצד שני הרכבים לא נפוץ ,

ראיתי גם פורד מונדאו שהיא פחות לטעמי

אולי גם פאסאט שהבנתי שיש לה בעיה בגיר

תודה לעוזרים התקציב שלי עומד על 50 אלף .

פורסם

מה הצרכים ? (ידני או אוטומטי,גודל רכב,כמה אנשים יסעו, אם אתה נהג חדש/צעיר (אחד משניהם בטוח) קח בחשבון מחירי ביטוח גבוהים.

אחזקת רכב מנהלים תהיה יקרה יותר מאשר רכב משפחתי או סופר מיני.

ברכבים עם DSG 7 בשנתון הזה לא הייתי נוגע וגם אם הוחלף מחשב גיר,עדיין תדרש כנראה החלפת מצמדים נוספת בעלות של איזור ה 4.5.

האינסנגיה לא פאר היצירה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
מה הצרכים ? (ידני או אוטומטי,גודל רכב,כמה אנשים יסעו, אם אתה נהג חדש/צעיר (אחד משניהם בטוח) קח בחשבון מחירי ביטוח גבוהים.

אחזקת רכב מנהלים תהיה יקרה יותר מאשר רכב משפחתי או סופר מיני.

ברכבים עם DSG 7 בשנתון הזה לא הייתי נוגע וגם אם הוחלף מחשב גיר,עדיין תדרש כנראה החלפת מצמדים נוספת בעלות של איזור ה 4.5.

האינסנגיה לא פאר היצירה.

אני מתחיל ישר לעבוד בעבודה מסודרת עם משכורת שתאפשר לי להחזיק את הרכב ,

אתה האמת מדבר אליי הכוח , אסיע מקסימום חמישה אנשים בסופש אחת לחודש אוליי לרוב זה זוג ברכב

המנוע באינסיגניה דיבר אליי , גם הבנתי שהיא איכותית בפנים בגלל זה הסתלכתי לכיוון

אני תמיד מעדיף ידני אגב

אולי RCZ אם תהיה מציאה ? אני מבין שאני מביא שתי רכבים שונים לגמרי אני מחפש רכב טורבו עם נוכחות וכוח

עריכה אחרונה על ידי alonkulan
פורסם

בס"ד

מבחינת תקציב, המונדיאו טיטניום נכנסת בשנתון גבוה.

התמורה כאן, היא מאוד גבוהה, רכב מאוד מפנק, חזק מאוד (240 כ"ס סטוק), לשלילה, עלויות תיקונים לא זולות כלל, ממליץ לך לבצע חיפוש בפורום לגבי המונדיאו, אתה תמצא שפע של מידע, בייחוד של משתמש בשם אוטומטיק 1.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לא מונדיאו. יופי של רכב, אבל תקלה אחת בגיר (וזה לא שאלה של אם אלא שאלה של מתי), ותגלה שאין לך באמת תקציב להחזיק את הרכב.

את האינסיגניה אני לא מכיר, אבל השמועות מדברות על גיר עייף ופנים לא איכותי במיוחד. לא רכב שהייתי קונה אם הייתי מחפש כח.

פיג'ו RCZ עם ה-156 כ"ס אפילו לא בצחוק. עלויות אחזקה מאוד גבוהות. אולי ה-200 כ"ס עדיף, אני לא מכיר, ובכל מקרה היא מעל התקציב.

מה כן - אם תמצא, פוקוס אקובוסט (ידנית) יכולה להיות אופציה (גילוי נאות - מחזיק אחת כזו). כנ"ל ג'ולייטה ידנית (אבל היא תהיה ישנה יותר). אפשר גם להסתכל על ליאון ידנית, שגם לא זולה במיוחד. אם בכל זאת אתה מחפש משהו גדול יותר (ולא ברור לי כל כך למה), פיג'ו 508 מ-2015 רק אחרי מתיחת הפנים (מנוע עם 165 כ"ס) תהיה גבולית בתקציב, אבל סבירה יותר מהאופציות האחרות שעלו פה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...