Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A3 sportback

saharzo2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות אאודי A3 ספורטבק, התקציב ממקם אותי בשנתון 2011 לערך.

מצאתי מועמד, יד 2 2011 מנוע 1.2אוטומט 66000 ק"מ.

יש מחלות ידועות לדגם מהשנתון הזה? אני כל הזמן שומע לחשושים על בעיות בגיר וכו.

אשמח להבהרות בנושא

פורסם

מזה חששתי...

אני אנסה לפתוח את הדיון, רווק בן 39 תקציב רכב עד 65K

מחפש רכב לא משעמם, גיר אוטמטי

בקשה ריאלית?

פורסם

פוקוס טיטניום מ-2016 וצפונה. קצת גבולי בתקציב, אבל כנראה אפשרי.

לחלופין, ג'וליה קצת ישנה יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

השאלה ממה אתה מגיע ומה אתה בדיוק מחפש. לאאודי הזו יש מנוע קטן וחלש והשילוב מוכר לי מהפולו והוא רחוק מלרגש.

מאזדה 3 2.0 ליטר או הונדה סיוויק 1.8 יכולות להיות אופציות יותר מעניינות לנהיגה וגם הרבה פחות מעניינת מבחינת הביקורים במוסך.

בגזרת היבשת הצפונית, הפוקוס של פו-הדוב בהחלט יכולה להיות להיות אטרקטיבית (רק שים לב לשנתון כי אי אפשר לקנות אותן בשנתון נמוך יותר בגלל התיבה) וגם האופל אסטרה מ2016 צריכה פחות או יותר להכנס לתקציב וגם היא אופציה מצוינת.

פורסם
פוקוס טיטניום מ-2016 וצפונה. קצת גבולי בתקציב, אבל כנראה אפשרי.

לחלופין, ג'וליה קצת ישנה יותר.

אני מניח שהתכוונת לג'ולייטה.

כי ג'וליה במחיר כזה הוא לא ימצא (לפחות עוד כמה שנים) :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שג'ולייטה לא הרפתקאה בפני עצמה וחשוב להקפיד שפוקוס תבוא עם גיר לא רובוטי כי הוא צרה צרורה.

לא הייתי נרתע כ"כ מהר מהכלים האלה כגון A3 וגולף , אמורה להיות להם אחריות מורחבת לגיר או שהבעיות כבר תוקנו.

כן הייתי מעדיף מנוע חזק יותר מה1.2 ומעדיף גיר DSG6 אם ישנה אופציה כזו בגרסאות הבכירות.

אולי שווה לבדוק גם סיאט לאון שתאפשר שנתון יותר גבוה .

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

65 מחיר מאוד ריאלי לפוקוס 2016 טיטניום מנוע 1.5 אקובוסט, אחלה רכב ואמין לא פחות מהמזדה או ההונדה ויותר חזק מהן.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...