Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שעון יד חכם עם כרונוגרף

lahav28
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

אני מחפש את שעון היד החכם הבא שלי,

מכיוון שקצת התבגרתי, חשבתי לנסות לחפש שעון יד חכם שנראה כמו שעון כרונוגרף

אבל במחיר סביר (נניח עד 2000-2500 ש"ח), רצוי כזה שתומך בעברית ושיכול להתחבר לטלפון שיאומי.

אשמח לרעיונות והצעות.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאתה מחפש נקרא hybrid smartwatch. שעון אנלוגי רגיל עם פונקציות חכמות שעובדות ע"י רטט והזזת המחוגים או מסך קטן. לי יש שעון כזה של Fossil (סדרת Q) ואני מאוד מבסוט עליו. היתרונות הכי גדולים שלו לטעמי הם שהוא בעובי של שעון רגיל, ועובד על סוללה רגילה שלא צריך להטעין ומספיקה לכמה חודשים טובים (בינתיים חצי שנה על אותה סוללה).

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתקלתי גם אני בשעון הזה אתמול בחיפושיי האינטרנטיים. מה שלא הבנתי הוא מה עושים כשהסוללה מתה? קונים אחת אחרת ומחליפים?

מה מחירה?

איפה קנית את השעון? בארץ או הזמנה מחו"ל?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי מחו"ל דרך חבר שגר במדינה אליה פוסיל כן שולחים (בזמנו לא שלחו לישראל, לא יודע מה המצב היום).

כשהסוללה נגמרת, פותחים את המכסה האחורי בהברגה ומחליפים. העלות זניחה, 5-10 שקלים לאחת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...