Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף החודש צריך לחדש את ביטוח הרכב והרכב עובר מההורים אלי.

עקב כך, מחיר הביטוח (הן החובה והן המקיף) קופץ במאות שקלים כל אחד כי אני אהיה מוגדר כנהג עיקרי. אני בן 26 ובעל רישיון 8 שנים וללא עבר תביעות או שלילות.

הביטוח שהיה עד עכשיו מוגדר לכל נהג מעל גיל 24 ובעל רישיון של שנה לפחות, אז למה אכפת להם מי מוגדר כנהג עיקרי?

וגם בשיחת הטלפון עם הסוכנות נאמר לי שאם ההורים שלי ימשיכו להיות מוגדרים כנהגים עיקריים ותהיה תאונה עם פגיעות גוף אבל יוכיחו שאני הוא זה שמרבה לנהוג, הביטוח לא יכסה זאת. האומנם? נשמע לי כאילו הביטוח עושה לעצמו חיים קלים.

חוץ מלבלוע את הגלולה או לשקר, יש דרך אחרת?

ההגדרה הזאת די מעצבנת.

פורסם

הפרמיה נקבעת לפי הסיכוי של נהג לעשות תאונה, בשביל זה משתמשים בפרופילים סטטיסטים שמבוססים על פרמטרים של גיל, ותק רשיון, עבירות, הסטורית תביעות ועוד.

אם הביטוח הוא לנהג ספציפי החיים קלים, אם רוצים לאפשר ליותר מאדם אחד לנהוג ברכב נכנס השיקול של הנהג העיקרי והפרופיל שלו הוא זה שחשוב (עם שקלול העובדה שאחרים עם פרופיל פחות טוב יכולים לנהגו לעיתים).

אם תשקר ותטען שההורים הם הנגים העיקרים אתה למעשה מבצע הונאה שכן אתה מקבל פרמיה מתומחרת לנהגים ותיקים ומבוגרים יותר, כאשר סטטיסטית הסיכון שלך להיות מעורב בתאונה גבוה יותר, ולכןאם יוכח ששיקרת לגבי הנהג העיקרי, למרות שהפוליסה מכסה כל נהג, הביטוח ישתמש בזה כדי לא לשלם, או לפחות לא הכל.

פורסם

זכורה לי כתבה על העניין שחברות הביטוח נתלות בסעיף הלא מוצדק הזה ואח"כ מתחמקות בטענות שונות ומשונות.

יוצא לחפש בגוגל...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בסוף החודש צריך לחדש את ביטוח הרכב והרכב עובר מההורים אלי.

עקב כך, מחיר הביטוח (הן החובה והן המקיף) קופץ במאות שקלים כל אחד כי אני אהיה מוגדר כנהג עיקרי. אני בן 26 ובעל רישיון 8 שנים וללא עבר תביעות או שלילות.

הביטוח שהיה עד עכשיו מוגדר לכל נהג מעל גיל 24 ובעל רישיון של שנה לפחות, אז למה אכפת להם מי מוגדר כנהג עיקרי?

וגם בשיחת הטלפון עם הסוכנות נאמר לי שאם ההורים שלי ימשיכו להיות מוגדרים כנהגים עיקריים ותהיה תאונה עם פגיעות גוף אבל יוכיחו שאני הוא זה שמרבה לנהוג, הביטוח לא יכסה זאת. האומנם? נשמע לי כאילו הביטוח עושה לעצמו חיים קלים.

חוץ מלבלוע את הגלולה או לשקר, יש דרך אחרת?

ההגדרה הזאת די מעצבנת.

המלצתי החמה

לשקר לחברת הביטוח זה קל, אבל השקר הזה מתגלה בעת תאונה רצינית, ואז חברת הביטוח מתנערת מן התביעה.

לכן דווח אמת ושלם לפי הפרופיל שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצאתי.

האמת על נוכלות ה"נהג העיקרי":

https://cars.walla.co.il/item/2501529

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116558,00.html

עצה שלי, תסרב להצהיר על "נהג עיקרי" זה לא משרת אף אחד חוץ מאת הקומבינות של חברת הביטוח, על חשבונך.

תן להם את פרטי המבוטחים שמורשים לנהוג ובזה הסתיים העניין.

לא מסכימים? לך לחברת הביטוח כי חברת הביטוח הזו כבר מכינה את העקיצה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1. יש חברת ביטוח שלא דורשת ״נהג עיקרי״?

2. אומנם חברות הביטוח תמיד מנסות להתנער, אבל זה לא היתר לשקר במודע, כפי שגם מוזכר בכתבה: ״

על חברת הביטוח להביא הוכחות ממשיות כי תשובת המבוטח ניתנה בכוונת מרמה

״

פורסם

תודה בגירה על הכתבות.

נראה שיש שתי דרכים להימנע מהקאץ' הזה - לבקש פוליסה ללא "נהג עיקרי" או לציין את כל בני המשפחה כנהגים עיקריים.

• תוכן חדש...