Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI

misgavv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב היתרחבות המשפחה אני כנראה הולך למכור את ה BMW M2 ובמקום זה לקנות איזה שהוא גיפון ורכב רגיל נוסף (אחד לי ואחד לאישה, מי יקבל מה עדיין לא ברור)

אופציה אחת שחשבתי עליה זה ליקנות לי גולף GTI פרופורמנס החדשה ולאישה לקנות סקודה קארוק ואז הרכבים עונים לי על כל הדרישות בבית...

אבל מכל מיני ביקורות שאני קורא בחו"ל כותבים שהגולף כבר נהייתה דיי מבוגרת וגם לא כזו מהירה (6.4 שניות מ 0 ל 100 , יש גיפונים מהירים יותר...)

אז השאלה שלי היא : האם הגולף GTI באמת תהיה יותר מהנה לנהיגה באופן משמעותי בהשוואה לגיפון חזק? אופציה אחת שעולה לי לראש היא לדוגמה הוולוו XC40 החדש עם המנוע T5 בגימור R... הוולוו אפילו מעט מהירה יותר מ 0 ל100 אבל בעלת תא נוסעים ועיצוב שלטעמי נראים הרבה יותר טוב...

לסיכום במידה והייתם מחפשים רכב מהנה לנהיגה שיהיה הרכב היום יומי שלכם מה הייתם לוקחים גולף GTI פרפורמנס החדשה או גיפון חזק?

פורסם

לא ציינתי את זה אז אני אדגיש את הנושא.

אם אני אלך על גיפון אני מעוניין בגיפון פרימיום... לכן נתתי לדוגמה את הוולוו xc40 T5 R

פורסם

קופרה אטקה תגיע רק בסוף השנה ובהחלט לא תהיה יוקרתית, סה"כ לאון גבוהה. למרות שהיא בעייני נאה בפני עצמה זה בטח לא ברמה שעושה רושם שפותח השרשור מחפש.

לגופו של עניין, הייתה לי בערך דקה של התלבטות בין הגולף GTi פרפורמנס שקניתי אתמול לבין ג'יפון חזק ומאובזר, אבל אין כאלה בנמצא.

הq3 מתחלפת ומי יודע מתי תגיע החדשה לארץ פחות או יותר.

כל השאר יקרות יותר משמעותית, הוולו בגרסא שאתה רוצה תעלה 300 אלף בעוד הגולף 230, בכל זאת פער לא מבוטל.

אם הפער שווה בעיינך, תתחדש. אותי זה לא שכנע

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

העיניין הוא שיש לי תקציב של כ 400k לרכישה של שתי מכוניות

כאשר הרכב שאישתי תנהג עליו יסע רוב הזמן בתוך העיר ולא יותר מ בערך 10k קילומטר בשנה ...

ככה שבגדול אני יכול לרכוש גיפון ב 300 ורכב קטן יחסית ב 100 לאישה.

דבר אחד חשוב לציין אני לא מעוניין ביד שניה

פורסם

לאון קופרה חבילת קופר אוטוטו כבר יתחילו למכור אותם...ולאישה אואדי Q2 מנוע 1.0 שהיה חסכוני....ככה אני הייתי עושה.. לאון קופרה תהיה חבילה יותר משתלמת בפחות כסף מ GTI!

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני בהתלבטות דומה, לאישה בסוף לקחנו ליסינג 3008 פרימיום, והכיוון שלי הוא גם הGTI Perf, למרות שחושב גם על המגאן שאמורה לצאת למכירה בקרוב.

לאון קופרה חבילת קופר אוטוטו כבר יתחילו למכור אותם...ולאישה אואדי Q2 מנוע 1.0 שהיה חסכוני....ככה אני הייתי עושה.. לאון קופרה תהיה חבילה יותר משתלמת בפחות כסף מ GTI!

מה זה חבילת קופר? ומה זה אוטוטו? :wink:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
גם אני בהתלבטות דומה, לאישה בסוף לקחנו ליסינג 3008 פרימיום, והכיוון שלי הוא גם הGTI Perf, למרות שחושב גם על המגאן שאמורה לצאת למכירה בקרוב.

מה זה חבילת קופר? ומה זה אוטוטו? :wink:

חבילת קופר זה קוקפיט צג דיגיטלי וסמלים ברונזה ועוד שלל דברים בבטיחות כגן סטייה מנתיב...אני חושב בחודש הזה כבר היה למכירה הרכבים כבר בנמל ממזמן

פורסם
היה דיון בפורום על סטלביו לא מזמן, קפוץ לפורום הכללי ותקרא

נהגתי בעבר על הסטלביו

לדעתי הגרסה עם ה 200 כ"ס פשוט חלשה מידי ולא מרגישה מהירה.

בגדול הרכב גם דיי מאכזב מבחינת האבזור שמגיע בו, נראה לי הזוי לדוגמה שבאף אחד מהדגמים (חוץ מהתלתן ירוק) אין בקרת שיוט אדפטיבית.

ואם מסתכלים על הדגם עם ה 280 כ"ס אז הרכב עובר את ה 380 אלף שקל שזה מעבר למה שאני מעוניין להוציא וגם אם הייתי מעוניין להוציא סכום כזה לא הייתי קונה בסכום כזה את הרכב הנ"ל...

כרגע אני חושב שהאופציות הכי רלוונטיות לגיפונים חזקים הם הוולוו שציינתי יש גם את היגואר E פייס והאודי Q3 החדשה שאמורה להגיע בעוד כמה חודשים כנראה...

פורסם
העיניין הוא שיש לי תקציב של כ 400k לרכישה של שתי מכוניות

כאשר הרכב שאישתי תנהג עליו יסע רוב הזמן בתוך העיר ולא יותר מ בערך 10k קילומטר בשנה ...

ככה שבגדול אני יכול לרכוש גיפון ב 300 ורכב קטן יחסית ב 100 לאישה.

דבר אחד חשוב לציין אני לא מעוניין ביד שניה

זה שאפשר, לא אומר שצריך.

מחירי המכוניות בישראל ממילא גבוהים בהרבה מרב המדינות המתוקנות בעולם כך שלרכוש וולוו ב-300K שהם לערך 80K דולר אמריקאי שבהם ניתן לקנות בארה"ב S CLASS, סדרה 7, A8, לקסוס LS וכדומה (מאובזרות בכל טוב) זה נראה לי(!) מעט מוגזם...

אבל בשורה התחתונה, אני שם לרגע את הכסף בצד,

הכל שאלה של מה אתה מחפש.

על סמך מה אתה חושב שהקופרה חבילה משתלמת יותר בפחות כסף מ-GTI?

השאלה איך יהיה האינטיריור של המגאן שתגיע לארץ?

הקודמת הייתה אשפה בפנים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

כמו של הגרנד קופה והמגאן סטיישן שנמכרות בארץ, אבל עם מדבקות קרבון שקצת גורמות לו להראות זול ומצועצע ביחס לדגם הרגיל.

פורסם
כרגע יש סטלביו בהנחה של בערך 100K כרכב 0 ק"מ, שווה בדיקה

אם אני לא טועה רק דגם ה200 כ״ס.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...