Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לרכוש x מניות, כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק שאין עמלת החזקת חשבון.

אני הייתי במיטב דש והיום באינטראקטיב. החיסרון באינטראקטיב זה שאתה צריך למלא דוחות למס הכנסה בעצמך.

אין עלמת החזקה (במקום 0.7% ללקוח רגיל).

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אין פה התחכמות, אני חי בארה"ב, אני משתמש באפליקציה מסויימת, מצאתי לנכון להמליץ עליה וכמו שמישהו כבר כתב לפני, אני כן נמצא במרכז היקום, אפליקציה, חשבתי שזה משהו שאפשר להוריד בכל מקום.

בכל מקרה, אפליקציה נהדרת.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

אם אין התחכמות אז יש חוסר הבנה של איך טכנולוגיה עובדת, משולב עם גאוותנות אמריקאית קלאסית. אז אסלח לך.

רובין הוד זו לא אפליקציה, זה שירות שנעזר באפליקציה. כמו בנק הפועלים. או כמו אובר לצורך העניין. זה שיש אובר בארה"ב לא אומר שיש אובר בכל מדינה ביקום, נכון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אין התחכמות אז יש חוסר הבנה של איך טכנולוגיה עובדת

יסלח לי בנצי, אבל הוא קבלן, מה אתה רוצה? שהוא יהיה מומחה בהכול? ומה עם פקיד בנק? או מכונאי? לא כולם צריכים להבין איך טכנולוגיה מסויימת עובדת.

זה שיש אובר בארה"ב לא אומר שיש אובר בכל מדינה ביקום, נכון?

אובר נפוץ, זה שבמקרה בארץ אין...

קיצר אני לא מבין מה עפת עליו, סך הכול טעה בזה ששיער שגם בארץ יש רובינהוד... אפשר לחשוב.

ואני חשבתי שאת המקבילה של הרב קו בהולנד גם אפשר להטעין מהטלפון... אז חשבתי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כתבתי כבר שאסלח לו, לא? מה גם שאתה לא צריך להמעיט בערכו - לבנצי יש שכל, אפילו שהוא לחלוטין טועה פוליטית :wink:

וזה שאובר נפוץ לא אומר שיש בכל מקום - גם בנצי יגיד לך שבלא מעט אזורים בארה"ב אובר לא פועל, זה פשוט תלוי מיקום. גם רובינהוד, ספוטיפי או כל שירות אחר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רציתי להגיב לפני כמה ימים והנה בסוף אני מגיב כאן.

בתור אחד שמתעסק בזה, בשביל 1K דולר אל תטרח. העמלות, והמס יאכלו לך את הרווח.

כמה רווחים כבר אפשר לעשות בשביל 1K דולר? לא הרבה שלא לדבר על הסיכון הגלום במיוחד שמשתמע שאתה לא ממש יודע מה לקנות.

אם אתה מעוניין בסכום הזה (שלדעתי נמוך מהמינימלי) להתחיל ומשם להעביר כל חודש סכום נוסף גם אם נמוך יותר, עצתי לך לבדוק קופת גמל להשקעה.

יש הרבה אתרים/בלוגים שמסברים על התחום שוק ההון, קח שעתיים בסופי שבוע לקרוא, משם כבר יהיה לך כוון מה אתה רוצה וכמה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני באמת לא מבין גדול במניות, גם לא מתיימר להיות אחד, הרוביןהוד הזה הוא כלי מאוד נוח, התחלתי עם העברה של 500 דולרים בחודש וכאשר הפסקתי לעשן החלטתי להעביר 1000 לחשבון שלי, לא באמת מתעניין בתשואה או מכירה של מניות, אני נהנה לקרוא וללמוד, עוקב אחרי דברים וקונה כל הזמן, בשבילי זה כמו תוכנית חסכון קטנה שתתן לי סיפוק בעוד 10 שנים.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

המם בנצי דיברתי אל דני....

אגב רובין-הוד קבל כתבה טרייה בנושא.

ממה שהבנתי רק למי שיש חשבון בנק אמריקאי יכול לפתוח שם גם ככה...

בכל מקרה לא הייתי משקיע אצלם, אין להם ביטוח מלא על הכסף, הייתי מעביר לברוקר I.B.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...