Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתה ברשותי מזאדה 2 שנת 2013 שעשתה טוטאל לוסט עקב הצפה בסערה האחרונה, בגדול הייתי מאוד מרוצה מהביצועים והגודל של הרכב. הדבר היחיד שהייתה לי בעיה איתו זה שהיא זללנית דלק לא קטנה.

מעוניין לרכוש רכב באותו סגנון אך חסכוני יותר (אבל לא חייב להשתגע פשוט שלא יהיה בזבזן כמו המזדה 2). חשוב לי מאוד שהרכב יהיה אמין ולא יכניס אותי להוצאות מיותרות, לא בא לי להתחיל להכניס גיר עוד שנה וכו'.. ניסיתי קצת לקרוא ולחפש רכבים אבל האמת שכל פעם שאני עושה זאת אני רק מתבלבל ומתייאש..

בגדול התקציה שלי הוא בערך 35 אלף, מחפש רכב באיזור שנתון 13-15. חשבתי על הסקודה פאביה, I25, סקודה ראפיד, סיאט איביזיה, הונדה גאז, אופל קורוסה וכו.

אשמח אם מישהו יעשה לי סדר.. ויוכל להמליץ לי על רכב או 2 מומלצים בשנתונים אלה שעומדים בתקציב..

תודה מראש!

פורסם

פאביה/איביזה/ רפיד יתנו לך ביצועים עדיפים על פני המזדה.

הפאביה מרווחת מהאיביזה ובעלת תא נועים איכותי יותר.

הרפיד היא כבר מקטגוריה גבוה יותר, מרווחת מאוד מאחור ובעלת תא מטהן גדול יותר.

החיסרון שלהם זה הגיר שלא נחשב לאמין במיוחד, זה יכול להיות המצמדים או במקרה הפחות טוב מכטרוניק.

היונדאי תהיה פחות זריזה מהמזדה שהייתה לך ולא תקבל שיפור בצריכת דלק.

אם אתה מוכן לוותר על ביצועים תמורת שיפור משמעותי בנושא צריכת דלק יש לך למשל את הספייס סטאר.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה :)

כאשר אתה אומר שהחסרון הוא הגיר במה זה בא לידי ביטוי ובאיזה שנתון / ק"מ כבר מתחיל הבעיות? אני מניח שאם הייתי קונה חדש לשנתיים שלוש הסיכון להחלפה הוא כנראה מאוד נמוך.

אשמח לדעת אם הייתה במצבי במה היית בוחר? מה הבחירה המועדפת לדעתך?

תודה!

פורסם

אחת מהתקלות שהזכרתי יכולות לקרות בשנתון שלך וגם בחדשים יותר.

אם צריכת דלק פרמטר מרכזי בשבילך לצד אמינות הייתי בודק את הספייס סטאר שכן בתקציב הזה אתה קרוב מאוד לרכב ממודל 2015.

המיצובושי לא מושלמת כמובן, אתה מוזמן לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיוני, קיה ריו איננה עדיפה מבחינת ביצועים וקל וחומר מבחינת צריכת דלק.

סוזוקי סוויפט זריזה (אך לא מתקרבת ל- TSI מכיוון שאיננה מוגדשת), אמינה, חסכונית אך צפופה למדי מאחור ובעלת תא מטען מהקטנים בקטגוריה, כמו כן, לטעמי היא מרגישה די ספרטנית.

לגבי הונדה ג'אז, אינני יודע.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...