Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת ג'יפ רנגלר החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמחור מעורר סימני שאלה.

בארה"ב, הרנגלר בגירסת ספורט קצרה עולה כ28K דולר. בארץ הם רוצים עליו כ300K שקלים (יחס של 10.7).

בארה"ב, הקרוסטרק בגירסת הלימיטד המאובזרת עולה כ27K דולר. בארץ, אותו יבואן רוצה על אותה מכונית (XV עם אבזור דומה) כ160K שקלים (יחס של 5.9).

מה אני מפספס כאן?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה חבל שבטיחות הפכה לפונקציה של רמת אבזור. מילא לשלם תוספת (מכובדת) על אבזור, אבל דווקא מערכות הבטיחות צריכות להיות שם כבר בדגם הבסיסי.

אני מבין שזה לא תלוי ביבואן במקרה הזה.

פורסם
התמחור מעורר סימני שאלה.

לנד קרוזר סימן קריאה

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

עשו על הרכב הזה המון עבודה והשקיעו המון חשיבה.

זה הג'יפ רנגלר הראשון שאתה יכול לנעול את מכסה המנוע שלו.

דאגו לזה שהדלתות לא יפתחו בלי שליטה ושגם את הגג וגם את השמשה הקידמית יהיה יותר פשוט להסיר\לקפל

שיפורים של תאורה

מתקן גלגל רזרבי שיכול לשאת ללא שדרוג צמיג 35 אינטש

מצלמת רוורס שיושבת באין מפריע במתקן של הגלגל הרזרבי

ועוד הרבה מאוד שיפורים אבל השיפורים שנוגעים לאיכות הנסיעה על הכביש, נוחות המשתמש ששיפרו שם מאוד ובמקביל יכולות שטח מעולות - כרגע מראה שהקונצרן עשה שם הרבה דברים נכונים אבל דבר אחד מאוד שנוי במחלוקת וזה שינוי המנוע - ימים יגידו עד כמה הוא אמין וחסון לעומת הV6 שהוא מחליף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לנד קרוזר סימן קריאה

המחיר ההתחלתי של הלנד קרוזר בארה"ב הוא 85K דולר. לא 28K. אלה לא רכבים מאותה קטגוריה.

סימן השאלה עדיין עומד...

פורסם

שו ארצות הברית? סאלח פה זה ארץ ישראל

לנד קרוזר קצר - 300,000₪

לנד קרוזר ארוך לימיטד - 400,000₪

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

המחירים החדשים מעוררים תמיהה. אני יודע שהיצרן עצמו העלה מחירים עבור הJL, אבל אני לא רואה איך הפער *שם* תורגם לכזה פער *כאן*. אם אינני טועה, מחירו של הרוביקון היוצא 320.

זה יותר תמוהה כשמסתכלים על מחירו של הגרנד צ׳ירוקי או אפילו לנדקרוזר.

נ.ב: 2 ליטר טורבו? מענישים אותנו?

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שו ארצות הברית? סאלח פה זה ארץ ישראל

לנד קרוזר קצר - 300,000₪

לנד קרוזר ארוך לימיטד - 400,000₪

לא ביקשתי מחירי ארה"ב. ביקשתי פרופורציה למחירים של המתחרים שלו בארץ. אפילו של אותו יבואן...

פורסם
נעילה אלקטרונית? זה שם מתחכם לבקרת משיכה?

זו מערכת (שתיים, למעשה) שנקראת בג'יפית Selec-trac ו-Command-Trac בסרטונים האלה יש הסבר טוב שאני מבין ממנו שמדובר בשילוב של דיפ' מרכזי ננעל מכאנית ומעביר 50/50 בקומאנד או אוטומטית עד 100% לכל אחד מהסרנים בסלק, אבל השליטה בשליחת הכוח מצד לצד נעשית ע"י בקרת המשיכה. התחלתי להקשיב, אבל הוא אמר משהו על BLT ואני גם ככה רעב, אז החלטתי להפסיק ולשים את הסרטונים כאן.

ובאותה נשימה, כאן תוכלו לקרוא את הכתבה והמפרט המלאים.

https://www.youtube.com/watch?v=JJza9fGbCAc

[video=youtube;yxHQeO-Y7GU]https://www.youtube.com/watch?v=yxHQeO-Y7GU

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

העלייה במחירים הולכת לתרום יופי לכמות הרנגלרים שתגיע בייבוא אישי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

או שחלק גדול מהם ישכבו בבונדד ואז לקראת סוף שנה ימכרו אותם בהנחות ענק - השנה היתה מכירה שכזו עם הנחות בגובה 40 אחוז לרנגלרים חדשים - גם בגלל שזה דגם יוצא וגם בגלל שהם שכבו בבונדד.

יחד עם זאת - לא חסרה בארץ קלינטורה עם כיסים עמוקים מספיק בכדי לרכוש בסכומים האלו וגם לא חסרים משוגעים שהגיעו למסקנה שדירה לא יקנו אז אולי ג'יפ עם בית נגרר הם כן? סתם זורק השארות - בפועל, רצון ויכולת - יש בארץ מגרש רכב טרייד אין לא אזכיר את שמו כי זה לא הנושא - עם אסטון מרטינים שעומדים כמו חיילים בשורה ובכל פעם שאני מגיע לשם סתם לשטוף את העיניים - כמה מהן נעלמות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
המחיר ההתחלתי של הלנד קרוזר בארה"ב הוא 85K דולר. לא 28K. אלה לא רכבים מאותה קטגוריה.

סימן השאלה עדיין עומד...

כי הלנד קרוזר ש YNV מדבר עליו וכולנו מדברים עליו לא משווק בארהב תחת השם והמותג הזה (אלא כלקסוס GX שמגיע עם V8 החל ממשהו כמו 51K דולר)

ב 85K דולר יש לך את הלנדקרוזר V8 שאין לו שום דבר משותף לרנגלר.

די כבר לבכות על מחירים בארץ.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
כי הלנד קרוזר ש YNV מדבר עליו וכולנו מדברים עליו לא משווק בארהב תחת השם והמותג הזה (אלא כלקסוס GX שמגיע עם V8 החל ממשהו כמו 51K דולר)

ב 85K דולר יש לך את הלנדקרוזר V8 שאין לו שום דבר משותף לרנגלר.

די כבר לבכות על מחירים בארץ.

ו51K דולר שמתורגם ל300K שקלים עבור הרכב ההוא ש"כולכם מדברים עליו" נראה לך שקול ל28K דולר שמתורגם ל300K שקלים במקרה של הרנגלר הזה?

הם רכבים מאותה קטגוריה?

אני לא בוכה על המחירים בארץ. אני לא בוכה בכלל.

אני מציין שהתמחור של הרכב הספציפי הזה דיספרופורציונאלי. והוא דיספרופורציונאלי.

פורסם
ו51K דולר שמתורגם ל300K שקלים עבור הרכב ההוא ש"כולכם מדברים עליו"

איפה יש GX470 ב300 אלף. תעמיס לי כמה

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

בין לבכות על מחירים בארץ לבין לבכות על מרחק מהמשפחה מחו"ל - אני מעדיף רכב זול יותר - סתם אומר.

רנגלר אפשר לקנות גם יד 2 - מנועים וגירים טובים ומכלולים שנועדו לשרוד מלחמה - בכל זאת פלטפורמה לרכב צבאי.

ודרך אגב ה2 ליטר טורבו מציע נתונים מאוד דומים עד קרובים ל3.6 V6

רצועת הכוח שלו קצת יותר חלשה אבל המומנט מן הסתם בא בשלב מאוד מוקדם - לכביש זה רק תורם - לשטח יש כאלה שיגידו שהיכולת לבנות את המומנט בצורה יותר לינארית עדיפה יש כאלה שיעדיפו לקבל אותו כמה שיותר מוקדם גם שם.

יש הרבה מאוד ביקורות וחוות דעת כבר זמינות על הרכב הזה - עד עכשיו חוץ מנושא האמינות והעמידות של מכלול הטורבו - הם עשו לרכב הזה רק טוב.

וכן - אמריקאים מאוד לא אוהבים שלוקחים להם מספרים מהV

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...