Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכולים לשפץ לך את המנוע

יכולים להרכיב לך מנוע משופץ מהיצרן

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 27.11.2022 בשעה 14:54, מלטבשי כתב:

יכולים לשפץ לך את המנוע

יכולים להרכיב לך מנוע משופץ מהיצרן

שמתי את הפוסט שלך בגוגל טרנסלייט ויצא "תמכור את הרכב לפני תום האחריות וקנה קורולה"

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני את שלי כבר למדתי.

1. לא להתקרב לרכבים עם יחידות הנעה שלא עברו עדיין כמה שנים של שימוש. 

2. בטח שלא להתקרב לכאלה שנמצאו עם בעיות 

3. חריג ל-2, זה רק אם הבעיות תקונו ויש לזה גיבוי כלשהו מהיצרן. זאת אומרת, שמועות לגבי חלפים משופרים דור שני, שלישי או דור 200, לא נחשב. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 27.11.2022 בשעה 13:58, Renaultrap כתב:

חמישי אחה"צ נדלקה נורת מנוע. הרכב עלה על גרר בשישי בבוקר והגיע למוסך. מאז אני מחכה לעידכונים, והנה אחרי כמה טלפונים איש השירות מילמל משהו על תקלה בזרימת שמן.

הרכב הוא סיטרואן C3 2018, הרצועה המקורית אינה דור 1 והוחלפה לפני שנה ב-85K (כרגע אני על 95K והחלפתי שמן בין טיפולים ב-90K). איש השירות אמר שהוא רואה ש"הטיפול נעשה" (החלפתי רצועה באופן יזום- זה לא טיפול בתקלה) ולכן לא מבין מה לעשות. כשהזכרתי החלפת מנוע הוא לא מיהר להסכים.

הרכב עדיין באחריות והמוסך "מחכה לתשובות מהיבואן". אני לא רואה כאן דרך לעגל פינות ולא להחליף מנוע. האם יש כזו? האם יש אפשרות לחרטט אותי ולתת למנוע להתפגר אחרי תום האחריות (אפריל 2023)?

כשהחלפת רצועה, פירקו גם את אגן השמן לבדוק אם יש סתימה?

מה היה מצבה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ביקשתי שיעשו את זה ונתקלתי בתמיהה. התעקשתי ושילמתי על זה. נאמר לי שנעשה ולא מצאו שם כלום. אם להיות כן, יש מצב שמרחו אותי ובכלל לא עשו את זה.

פורסם

ומה מצב הרצועה הנוכחית?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מהמוסך טוענים שהרשתית "נקיה לגמרי" (איך לא, התעקשתי בטיפול האחרון על פירוק וניקוי. אגב, גם אז טענו שהכל היה נקי) והרצועה שלמה (איך לא, החלפתי מוקדם בניגוד להמלצתם+החלפת שמן בין טיפולים) . טוענים שפועלים מול היבואן והתיקון יהיה כנראה החלפת משאבת שמן כי היתה התראה על לחץ שמן. שמעתי גם ש"אין סיכוי" להחלפת מנוע, כי אין סיבה שנגרם למנוע נזק אם לא נסעתי עם נורה דולקת.

לי זה נשמע כמו חרטוט כדי לדחוף את התקלה הבאה אל מחוץ לגבולות האחריות.

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם

אומר בזהירות שכנראה הם צודקים
אם השמן נקי משבבי רצועה, ואין סימנים והתראות אחרים (סלנואיד VVT למשל) אז כראה מדובר בתקלה של משאבת שמן, זאת תקלה דיי נדירה אבל קיימת (עד כה ראיתי 1-2 כאלו) ובמקרה שזה קורה פשוט מחליפים משאבה ונוסעים לשלום.

פורסם

ממה זה נגרם?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...