Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה הלוחית רישוי הזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי בפעם הראשונה לוחית כזאת.

מכיר CC, CD, UN ועוד.. אבל כזאת לא יצא לי לראות.

מה גם בגוגל לא הצלחתי למצוא תשובה.

מישהו יודע? BIC

[IMG_20181126_091722.jpg

פורסם

זה לא משהו שמפורסם, אז אני לא בטוח שתוכל למצוא לזה איזשהי עדות. אבל הסיפור די מעניין.

זוכר שבקיץ של 2016 היה גל של שריפות בחיפה והאיזור, ומאוחר יותר הגיעו למסקנה כי מדובר בגל מפגעים? אז לפני מספר חודשים התקבלה החלטה (שלא פורסמה כמובן) שהמדינה תקל על כוחות הביטחון לפקוח עין על אנשים שחשודים בקיום קשר עם מציתי גל השריפות. את חברת BIC, שמייצרת מצתים, אתה בטח מכיר, וסוג של על שמה של החברה הזו הוחלט שהדרך לפקוח עין על אותם אנשים יהיה רישום הסימול BIC על לוחיות הרישוי של כלי הרכב שלהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זה לא משהו שמפורסם, אז אני לא בטוח שתוכל למצוא לזה איזשהי עדות. אבל הסיפור די מעניין.

זוכר שבקיץ של 2016 היה גל של שריפות בחיפה והאיזור, ומאוחר יותר הגיעו למסקנה כי מדובר בגל מפגעים? אז לפני מספר חודשים התקבלה החלטה (שלא פורסמה כמובן) שהמדינה תקל על כוחות הביטחון לפקוח עין על אנשים שחשודים בקיום קשר עם מציתי גל השריפות. את חברת BIC, שמייצרת מצתים, אתה בטח מכיר, וסוג של על שמה של החברה הזו הוחלט שהדרך לפקוח עין על אותם אנשים יהיה רישום הסימול BIC על לוחיות הרישוי של כלי הרכב שלהם.

נשמע מופרך לגמרי. בנאדם שמדליק שריפה קונה חבילת גפרורים או מצת בקיוסק הקרוב, הוא לא צריך חברת מצתים. ולמה שחברת מצתים תהיה חשודה בהדלקת שריפות, ולא חברת גפרורים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
זה לא משהו שמפורסם, אז אני לא בטוח שתוכל למצוא לזה איזשהי עדות. אבל הסיפור די מעניין.זוכר שבקיץ של 2016 היה גל של שריפות בחיפה והאיזור, ומאוחר יותר הגיעו למסקנה כי מדובר בגל מפגעים? אז לפני מספר חודשים התקבלה החלטה (שלא פורסמה כמובן) שהמדינה תקל על כוחות הביטחון לפקוח עין על אנשים שחשודים בקיום קשר עם מציתי גל השריפות. את חברת BIC, שמייצרת מצתים, אתה בטח מכיר, וסוג של על שמה של החברה הזו הוחלט שהדרך לפקוח עין על אותם אנשים יהיה רישום הסימול BIC על לוחיות הרישוי של כלי הרכב שלהם.
נשמע מופרך לגמרי. בנאדם שמדליק שריפה קונה חבילת גפרורים או מצת בקיוסק הקרוב, הוא לא צריך חברת מצתים. ולמה שחברת מצתים תהיה חשודה בהדלקת שריפות, ולא חברת גפרורים?
אני לא יודע אם לצחוק יותר מהתגובה שלו או משלך.

פורסם

עכשיו אני מבין איך תפסו את המציתים מדומא.

תודה!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

אני מבין שאם היו משתמשים בקליפר, התיאוריה שלכם הייתה מתפרקת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נשמע קצת הזוי כדי שזאת תהיה הסיבה האמיתית אלא אם כן היית ציני ולא הבנתי נכון.

נראה לוחית מפוברקת

גם מקדימה היה ובתוך הרכב ישב אדם קצת מבוגר אזור ה50 לדעתי לבוש עם מכופתרת בהירה ועניבה בהירה.

לא איזה מישהו שנראה בן דוד או ערס שאולי שם לוחית רישוי מקורית כי זה "מגניב".

פורסם

תראה, הסיומת 22 מצביעה על רכב דיפלומטי או קונסולרי. ברכבים כאלה מקובל לשבת בחליפה ועניבה. אבל אין לי מושג ירוק מהו BIC, חוץ מאשר יצרן המציתים\עטים\סכיני גילוח הצרפתי.

דרך אגב, ספייר, אתה מדבר על מצית, זה שמשמש להצתת סיגריה. מצתים יש לך במנוע הרכב (אלא אם הוא דיזל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בנימה יותר רצינית.

הרכב הוא כנראה של איש דת מהקהילה הבהאיית.

www.bic.org - זה האתר הרשמי שלהם.

עם כל הכבוד למציאות, אהבתי את התאוריה שלי יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...