Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון יונדאי i35 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מה המחירון של יונדאי 2015, מאובזר קומפלט דגם סופרים, מגנזיום, גג נפתח, הנעה בכפתור, 4 צמיגים ומצבר בני 5 חודשים. טסט עד מאי.

אני יד ראשונה מליסינג. 80K ק"מ

פורסם
כנס ללוי יצחק ותבדוק.

לא מצאתי שם מחירון. אני גם לא משתמש בכרטיס אשראי אם לשם אתה חותר.

אם יש מישהו שיש לו את המידע הזה, אשמח לדעת.

יש לרכב גם מצלמה אחורית, חיישני רוורס ומובילאיי

פורסם

יש לך 3 חיפושים בחינם:

https://m.winwin.co.il/Cars/Mehiron/Lobby/CarPage.aspx

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא ציינת דגם או שאתה שואל באופן כללי?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

צודק טעות שלי!

יונדאי I35, דגם סופרים, מגנזיום, סאן רוף, מערכת מולטימדיה, כסא חשמלי, הנעה בכפתור, מובילאיי, חיישני רוורס, מצלמה אחורית,

טסט עד מאי.

עשתה 80K, אני יד ראשונה מליסינג.

4 צמיגים ומצבר בני כ4 חודשים.

פורסם
צודק טעות שלי!

יונדאי I35, דגם סופרים, מגנזיום, סאן רוף, מערכת מולטימדיה, כסא חשמלי, הנעה בכפתור, מובילאיי, חיישני רוורס, מצלמה אחורית,

טסט עד מאי.

עשתה 80K, אני יד ראשונה מליסינג.

4 צמיגים ומצבר בני כ4 חודשים.

מקפיץ

פורסם
במידה ואתה יד ראשונה 0 ק״מ.

לאחר שכלול כל הנתונים- 65613₪

תודה לך.

ליסינג, אבל לא 0 קמ. קניתי מאוויס.

האם יכול להיות שיש לרכב הזה ירידת ערך קיצונית כל כך? רכשתי אותו לפני כ5 חודשים. והמחירון שלו היה אאל"ט 81K +2% מוביל איי.

פורסם

יש לרכב ירידת ערך ממוצעת כמו רוב המשפחתיות. בחודשיים האחרונים המחירון ירד ב4000 ש"ח, לפני כן היה יציב יחסית. לרכב פרטי המחירון היום 75,500 שח מפה תפחית 21% לרכב שלך ליסינג לשעבר וקיבלת את המחירון.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
יש לרכב ירידת ערך ממוצעת כמו רוב המשפחתיות. בחודשיים האחרונים המחירון ירד ב4000 ש"ח, לפני כן היה יציב יחסית. לרכב פרטי המחירון היום 75,500 שח מפה תפחית 21% לרכב שלך ליסינג לשעבר וקיבלת את המחירון.

:|:?

וואי, זה נוראי :/

• תוכן חדש...