Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ואני עקשן אז חזרתי חזרה לפילטר פתוח שלא בתוך קופסא.

מה שאני מחפש הוא חומרים שיוכלו לבודד את האיזור שהנחתי את הפילטר, ליד המצבר וקרוב לפנס.

תר אחר משטחים בגודל 20 על 20 ס"מ לערך.

הייתי פשוט בונה קופסא סביב האיזור בו יושב הפילטר או לפחות מבודד אותו מצידו שמאלי מהמאוורר של המנוע

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תנסה לבנות קופסא מסביב לפילטר אשר יהיה ניתן לעטוף אותה(להדביק עליה) בעזרת הבד אשר ניתן להוריד מקיר האש של איזשהו רכב ישן. זה מה שכרגע עולה לי לראש! אם יהיו עוד רעיונות אני אעלה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ירון, כול עוד זה לא

Cold Air Intake

לא שווה לך סתם להוציא את הפילטר מביתו המקורי והקריר - לא התעמקתי איך זה אצלך אבל אני מניח שה

Radiator FAN

זורק עליו אוויר חם ומגעיל וזה רק גורע !.

תסתכל אצלי (בחתימה ..) מה עישיתי כנגד האוויר המגעיל הזה מהמאוורר.

אני כרגע בתיכנונים איך לבנות איכשהוא

Cold Air Intake

לרכב שלי ..

למרות שהמצב עכשיו הוא דיי טוב.

פורסם

היה לי פילטר מקורי.

החלפתי לפילטר פתוח שישב על הקופסא המקורית, קיבל אוויר קיבל גם חום.

מכרתי אותו קיבלתי ספוילר...

חזרתי לפילטר מקורי בקופסא ובפונטו הסידור שם לא רע כי זה פילטר 360 מעלות אבל נסתם די מהר אז אני מחליף בתדירות גבוהה ולזה יש לי פתרון חלקי מבחינה פיננסית- משתמש בפילטר של הדובלו מתוצרת תורכית או אחרת שעולה 1/3 מהמקורי.

לא מזמן רכשתי פילטר פתוח במחיר שלא עמדתי בפיתוי וניסיתי לבנות לו מיכל,כרגע הצלחתי ליצור מיכל עגול אבל המכסה בעיתי...ההתאמה לזוית של הצינור יניקה קשה.

הוא יכול להיכנס בכ70% לקופסא המקורית או שארכוש פילטר פתוח במידה קטנה יותר שתתאים לקופסא המקורית.

הייתי מעוניין לבנות לבד את צנרת היניקה אבל אינני יודע מהיכן ניתן להשיג צינורות גומי/סיליקון במידה מתאימה.

צנרת נירוסטה אני לא שש לבנות היא מתחממת ויקרה.

הייתי מכניס את הפילטר הזה לקופסא המקורית אבל הוא גדול מדי לקופסא המקורית, אולי 70% ממנו יכנסו לקופסא המקורית או שארכוש פילטר של k&n במידה שתתאים לקופסא ואז אוכל להכניסו לקופסא.

אגב, אתה צודק בקשר למאוורר הוא גורם למערבולות רוח וזה לא חיובי.

http://www.filterpower.co.uk/kn_induction/files/57-0415.pdf

התקנה של קיט יעודי של k&n גם במיקום לא משגע לצרכי תמונות בלבד.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...