Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיפה עובר הקו? כי יש מקומות והיו תקופות שגם טישרט וג'ינס היו מאוד לא לגיטימיים [וגם היום יש].

אז היום כפכפים לא נראה לך לגיטימי כמו שלפני 30 שנה טישרט היה לא לגיטימי.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. זה נתון לשיקול המנהל הישיר של אותו עובד.

2. אמרתי סנדלים, אל תדחוף לי עכשיו מיני וגופיה.

תעשיית ההייטק מבוססת על מילניאלז שבאים לעבודה בכפכפים של קרוקס, אז תרשה לגחך בזלזול בחוקי הלבוש שהם "מכתיבים".

לא חייב צ'ינוס ובלייזר, תבוא מבחינתי בג'ינס/מכנסיים אחרים וטישרט, אבל אני לא חושב שזה יאה להסתובב עם ה-raptor claws שלך בחוץ. אתה לא רואה אותי מסתובב עם buttless chaps למרות שזה נראה נוח רצח.

אז תגיד שיש לך משהו נגיד המילניאלז, סבאל'ה.

פורסם
main-qimg-bd67cb09ac4cbd68b824d21c7bea5388-c
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
כל עוד אין ריח ולא באים עם פטריה זוועתית מה אכפת לך?

אם אני אתחיל לשאול כל אחד מה מפריע לו בלבוש שלי זה לא ייגמר, אחד יגיד אדום זה לא הולם, אחד יגיד לא סניקרס או ג׳ינס..

אם על לבוש אתה פוסל אדם זה חבל מאוד

נתחיל מזה שאני לא פוסל שום אדם לפי לבושו. צד שני אופן לבושו של מישהו, מעיד עליו רבות.

לא רוצה להיכנס לפסיכולוגיה, אבל ב 90% אפשר לדעת מי יושב מולך? ומה המהות שלו - לפי צורך הלבוש שלו, ולאחר כמה מילים. (ועוד כמה דברים שלא אפרט)

בכל אופן אני יכול, בזמן קצר. אבל נניח לזה, שלא אפגע במישהו, חלילה במישהי.

לעצם העניין, יש כללי לבוש מוגדרים בכל מקום עבודה,גם אם לא כתובים. כל אדם שמכבד את עצמו והסביבה, אמור להתייחס אליהם בהתאם. (אני לא מתכוון לחליפות)

חוץ מזה המראה שלך משדר הרבה כלפי חוץ. אם אתה נראה שלומפר, זה מה שאתה במציאות.

מקווה שאני ברור.

פורסם

המנכל בחברה הקודמת שלי היה בא עם כפכפים כל הזמן :roll:

ניהל את החברה 5 שנים שגדלה מ 15 עובדים ל 180 [יעני הצליחה]

יש אנשים שמבינים שלצורה שבה אתה מתלבש אין שום קשר ליכולות שלך או למה אתה עושה בפועל בתפקיד.

פורסם

תחליף לכפכפים מסוג אחר, גם אצלי בכפכפים מסוימים לאחר זמן מסוים מתחיל להופיע ריח והרגלים מזיעות בחלק התחתון, החלפת כפכפים לסוג אחר פותרת לי את הבעיה.

בדרך כלל אצלי הריח מופיע בכפכפים שיותר גומיים כמו קרוקס(שיצאו כבר מהאופנה) אדידס וכו.

פורסם
אז תגיד שיש לך משהו נגיד המילניאלז, סבאל'ה.

אין לי "משהו" נגד מילניאלנז. המצחיק הוא שאני עצמי אחד. יש לי משהו נגד חופשיות היתר שלהם בכל מה שנוגע לביגוד ומוסר עבודה - שני דברים שבדרך כלל (וכמובן שלא תמיד) הולכים יד ביד. סורי, לא מצליח להבין (או לכבד) אנשים שבאים לעבודה, או בכלל יוצאים החוצה למקום בו יש להם אינטראקציה עם אנשים אחרים, עם אותם בגדים שהם ישבו בהם בסלון לילה לפני זה, עשו שאכטה וטחנו פיצה? אם אתה רוצה שיכבדו אותך, תכבד את עצמך, בכל דבר - וזה אומר להתלבש נורמלי באותה מידה שזה אומר לא לחטט באף בפגישות ולא לתקוע נאדים בחדר האוכל.

או, שאתה תמיד יכול להיות תותח שאין דברים כאלה, ואז מצידי תבוא בסנדלי תנ"כיות וחיתול למבוגרים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שלבוש של אדם מעיד עליו נתפס אצל כל אחד בצורה שונה, אין בזה שחור ולבן. אחד חושב שחליפה ועניבה זה סמל למקצועיות, אחר יחשוב שהוא חרטטן בתחפושת.

הכל תלוי במה שנהוג במקום העבודה.

ממליץ לך לא ללכת עם קרוקס כי מעבר לריח הגומי בנעל הזו נשחק בצורה לא בריאה וזה משפיע על הגב והברכיים ועוד כל מיני דברים, וזה גם מחליק בצורה מסוכנת מטיפלה מים על הרצפה.

סנדלי בירקנשטוק למשל זה אחלה דבר למי שרוצה רגל מאווררת ונוחות, ללא אגירת הסירחון מהזיעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין לי "משהו" נגד מילניאלנז. המצחיק הוא שאני עצמי אחד. יש לי משהו נגד חופשיות היתר שלהם בכל מה שנוגע לביגוד ומוסר עבודה - שני דברים שבדרך כלל (וכמובן שלא תמיד) הולכים יד ביד. סורי, לא מצליח להבין (או לכבד) אנשים שבאים לעבודה, או בכלל יוצאים החוצה למקום בו יש להם אינטראקציה עם אנשים אחרים, עם אותם בגדים שהם ישבו בהם בסלון לילה לפני זה, עשו שאכטה וטחנו פיצה? אם אתה רוצה שיכבדו אותך, תכבד את עצמך, בכל דבר - וזה אומר להתלבש נורמלי באותה מידה שזה אומר לא לחטט באף בפגישות ולא לתקוע נאדים בחדר האוכל.

או, שאתה תמיד יכול להיות תותח שאין דברים כאלה, ואז מצידי תבוא בסנדלי תנ"כיות וחיתול למבוגרים.

אני מסכים לגמרי שצריך להיראות בציבור בצורה יותר מכובדת מאשר בסלון שלך כשאתה אוכל פיצה. מה שאני לא מסכים איתו שכפכפים אוט' מעידים על מראה לא טוב. אולי מראה לא מכובד, אבל לאו דווקא לא טוב.

פורסם
אני מסכים לגמרי שצריך להיראות בציבור בצורה יותר מכובדת מאשר בסלון שלך כשאתה אוכל פיצה. מה שאני לא מסכים איתו שכפכפים אוט' מעידים על מראה לא טוב. אולי מראה לא מכובד, אבל לאו דווקא לא טוב.

מראה טוב או לא טוב זה עניין של טעם, ואני לא מתווכח עם אף אחד על טעם. דיברתי נטו על מכובד או לא. שמח שאנחנו מסכימים על זה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תעשיית ההייטק מבוססת על מילניאלז שבאים לעבודה בכפכפים של קרוקס

מה עם רופאים שעומדים/הולכים לעתים גם 20 שעות רצוף? גם אצלם קרוקס לא מכובד?

אני ספציפית מסכים אתך בענייני הסלון, אבל לא ממש בענייני קוד החברה. הייתי אומר שהקוד תלוי בעיקר במקצוע ובנורמות, שהן כשלעצמן נורמות בלבד.

אין לי "משהו" נגד מילניאלנז. המצחיק הוא שאני עצמי אחד. יש לי משהו נגד חופשיות היתר שלהם בכל מה שנוגע לביגוד ומוסר עבודה - שני דברים שבדרך כלל (וכמובן שלא תמיד) הולכים יד ביד.

פה אני לא מסכים אתך, דווקא בגלל שאמרת על הדור הצעיר. אני רואה שהסתייגת, אבל אני גם לא מסכים עם ה"בדרך כלל".

מגיעים אליי תלמידים בצורות לבוש שונות ולפחות אצלי (מאות תלמידים לאורך שנות העבודה שלי) לא הייתה ממש קורלציה בין הלבוש עמו הם באו לשיעור לבין היכולות שלהם או מוסר העבודה שלהם. היו תלמידים "שלוחים" שישבו וקרעו את התחת, תמיד הגיעו בזמן והראו רצינות לאורך כל הדרך והיו כאלו שהגיעו "מכובדים" אבל ההתנהגות שלהם לא הייתה אחראית במיוחד.

אני ממש לא מרחב מדגם מייצג על כלל האוכלוסייה, אבל אני טוען שהתפיסה בין לבוש ומוסר עבודה התפתחה לפני שנים רבות והמסקנות שנגזרו ממנה אינן רלוונטיות כפי שהיו דאז בכלל ובדור הנוכחי על אחת כמה וכמה. זו דעתי הלא מבוססת כמובן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...