Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 vs סקודה אוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי בקרת שיוט אדפטיבית בקודיאק

דבר נהדר למי שאוהב לנהוג על בקרת שיוט, אבל לא לחובבי נהיגה (הרכב מאט מאוד רחוק מהרכב שלפניו, מרחק גדול יותר ממה שנהג סביר מאט בעצמו)

אצלי ניתן לכוון את המרחק שהרכב שלי יאט לפני הרכב שלפני, מניח שכך גם אצלך

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מינימום מהירות שניתן לקבוע זה 30, כלומר עם תנהג במהירות 15 קמ"ש ותלחץ על set המערכת תקח מהירות של 30, אבל הרכב יודע להתנהל במידה ויש רכב "מטרה" מולו גם במהירות נמוכה יותר כולל עצירה והתחלת נסיעה חוזרת . עובד יפה בפקקים של איילון בסגנון stop & go

פורסם

באוקטביה כבר יודעים מה הבעיות שיכולות לצוץ (DSG), חוץ מזה אין בעיות ידועות. בפיז'ו זה כבר סיפור אחר. נכון, הרכב נראה נוצץ עם הנדסת אנוש נוראית, אבל כל הפיז'ו מאז ומעולם היו מדהימים לשנתיים-שלוש הראשונות. לאחר מכן מתחיחות לצוץ בעיות חשמל. אני לא יודע אם הפיז'ו הזאת היר דור חדש של פיז'ו, אבל אני הייתי מחכה 3 שנים ורואה איך השוק שלו. אני כמעט קניתי 5008 חדשה, אבל חששתי לקנות רכב חדש ב 180K ולמכור אותו אחרי 4 שנים ב 40.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
. עובד יפה בפקקים של איילון בסגנון stop & go

אני חשבתי תמיד שבקרת שיוט טובה לנסיעה מהירה בכבישים פתוחים ("שיוט"). פעם ראשונה שאני שומע על הפעלת בקרת שיוט בפקק... מה קורה אם הפקק נפתח פתאום ומתחילים לנסוע נניח 50 קמ"ש? אתה מבטל את בקרת השיוט ומחזיר אותה כשהמהירות יורדת שוב?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
באוקטביה כבר יודעים מה הבעיות שיכולות לצוץ (DSG), חוץ מזה אין בעיות ידועות. בפיז'ו זה כבר סיפור אחר. נכון, הרכב נראה נוצץ עם הנדסת אנוש נוראית, אבל כל הפיז'ו מאז ומעולם היו מדהימים לשנתיים-שלוש הראשונות. לאחר מכן מתחיחות לצוץ בעיות חשמל. אני לא יודע אם הפיז'ו הזאת היר דור חדש של פיז'ו, אבל אני הייתי מחכה 3 שנים ורואה איך השוק שלו. אני כמעט קניתי 5008 חדשה, אבל חששתי לקנות רכב חדש ב 180K ולמכור אותו אחרי 4 שנים ב 40.

אני לא רוכש, אלא לוקח בליסינג. אם הייתי צריך לרכוש אז סביר להניח שלא הייתי רוצה לקחת סיכון עם שני הדגמים ומוותר עליהם.

פורסם (נערך)

הערת אגב: בתור זה שקנה 5008 מהדור הקודם (הבעייתי) , לא היו בה בעיות חשמל בכלל. גם אחרי 6 שנים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

ברור שיודעים מה הבעיות באוקטביה,חבל שזה מאד לא מנחם את הרוכש הפוטנציאלי..

וכדי לשמור על הדברים אותנטיים.. אחרי 25 שנים ו10 רכבים מתוצרת פיגו,לאף אחד מהם לא היה בעיות חשמל..גם אחרי 17 שנים {307 ו406}.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

וכדי לשמור על הדברים אותנטיים.. אחרי 25 שנים ו10 רכבים מתוצרת פיגו,לאף אחד מהם לא היה בעיות חשמל..גם אחרי 17 שנים {307 ו406}.

כנראה שהחתול השחור פסח עליך... כי לחברים שלי שהיו בבעלותם 406, 407 אכלו מרורים עם ה AL4, מנועים שנסדקו, אלטרנטורים, מנורות שנשרפות כל שני וחמישי, טרמוסטטים ועוד ועוד..

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
כנראה שהחתול השחור פסח עליך... כי לחברים שלי שהיו בבעלותם 406, 407 אכלו מרורים עם ה AL4, מנועים שנסדקו, אלטרנטורים, מנורות שנשרפות כל שני וחמישי, טרמוסטטים ועוד ועוד..

צודק לגבי המנורות, בינתיים זה קורה אצלי אפילו מאחרי שנה ולא שלוש,

בחורף הקונסולה המרכזית פשוט לא נדלקת באופן רנדומלי, זה יכול לקרות 2-3 ימים בשבוע או פעם בשבועיים, במוסך אין להם הסבר לזה ולא יודעים אפילו מה לבדוק, הבעיה העוד יותר גדולה זה לתאם איתם שיבדקו את זה, השארתי את הרכב פעמיים שם ולא מצאו כלום, בקיץ הכל טוב.

לגבי המנורות, בשנה האחרונה החלפתי מנורות 3 פעמים, אוי הצרפתים האלה, מתסכל, אך מעדיף לאכול את הבעיה הזו שעולה לי 20 שקלים בכל פעם מאשר משהו רציני, עד כדי שכך שאני מעדיף שזה יישאר רק במנורות ולא להשתפר למשהו מעניין יותר.

לגבי הAL4, יש לנו אותו ב208, אכן גיר בלתי נסבל, אך צריך לחיות עם התקלות שלו, פשוט אין לזה פתרון.

פורסם

גם התגובה שלך מועילה לדעתי, אבל למה בעצם אתה מתכוון בבוסר ומוגבל? שהמערכות אינן מתפקדות היטב?

.

זה לא שהן לא מתפקדות היטב, אבל הן רחוקות ממושלמות ובטח שעוד לא הגענו לשלב שאתה יכול לסמוך עליהן שיצילו את חייך. טוב שיש אותן אבל אנשים סומכים עליהם קצת יותר מדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אני חשבתי תמיד שבקרת שיוט טובה לנסיעה מהירה בכבישים פתוחים ("שיוט"). פעם ראשונה שאני שומע על הפעלת בקרת שיוט בפקק..?

תבדיל בין בקרת שיוט רגילה ובקרת שיוט אקטיבית .

האקטיבית אני משתמש יותר בפקקים מאשר בשיוט רגיל, אבל אצלי היא עובדת עד ומהירות אפס.

פורסם
אני לא רוכש, אלא לוקח בליסינג. אם הייתי צריך לרכוש אז סביר להניח שלא הייתי רוצה לקחת סיכון עם שני הדגמים ומוותר עליהם.

ה3008 מגלה אמינות מופתית עד כה. אפילו נבחרה במקום הראשון בסקר שביעות רצון שנעשה לפני כחצי שנה באנגליה (כמובן שצריך לקחת את זה with a pinch of salt מה שנקרא).

לא רואה איזה סיכון היית לוקח, אבל זה תיאורטי בלבד וסתם הערת ביניים, כי אתה לוקח בליסינג בכל מקרה.

• תוכן חדש...