Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 vs סקודה אוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש 2 בעיות בישראל עם פיז'ו:

1. סטיגמה - בעת המחירה או טרייד אין, שוחטים את המוכר. רק שומעים פיז'ו בטרייד ומורידים 20%.

2. בישראל לא יודעים לטפל בפיז'ו. בדיוק כמו שהזכיר

Wildlands.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

בין השורות הבנו כי מדובר ברכב ליסינג, האמנם?

במידה ויש אפשרויות בחירה נוספות נשמח לארח אותך לנסיעות מבחן על מגוון ה SUV שלנו שמגיעים עם מערכות בטיחות מקוריות.

בברכה,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם
כנראה שהחתול השחור פסח עליך... כי לחברים שלי שהיו בבעלותם 406, 407 אכלו מרורים עם ה AL4, מנועים שנסדקו, אלטרנטורים, מנורות שנשרפות כל שני וחמישי, טרמוסטטים ועוד ועוד..

תשמע, זה בדיוק העניין,כנראה שהחברים שלך יותר מנוחסים מהחתול השחור כי היו לנו 306,2X309,305,405 שלוש יחידות, ויש כיום ברשותינו 508 ,2008,307,406,ו3008 חדשה.

מכולם, חוץ מה405 שלא הפגין את רמת האמינות הגבוהה של כל השאר אנחנו מאד היינו ועדיין מרוצים מאד.

פורסם

Ron.P

כנראה ששחק לכם המזל בצד הטוב עם הצרפתיות, אמנם לנו פחות, אך לא קריטי, אלא מדובר בבעיות שוליות יחסית,

אני מאמין שיש יוצאי דופן,

למשל לנו היה ניסיון מעולה עם רכבי VAG וגיר הDSG, עם 2 אוקטביה, ו1 גולף , שזה ההפך מרוב התגובות שראיתי כן שממש הפתיעו אותי, לאור הניסיון החיובי שלנו איתם.

פורסם
מאיר, אז זה בעצם כמו סייען פקקים?

אכן זה עובד מצויין בפקקים מלבד תיקון ההגה שעובד החל מ 65 קמ"ש. ברכבים שמוגדר סייען פקקים במובן המלא, זה גם מתקן את ההגה במהירות שנמוכה מ 65 קמ"ש

פורסם

תיקון הגה במהירויות זחילה אינו יעיל, אבל במהירות 40-60 קמ"ש זה כבר סיפור אחר. ההגדרה של סייען פקקים מכניסה תיקון הגה גם במהירות נמוכה מ 65 קמ"ש. אני מסכים שתיקון הגה חשוב בעיקר בשיוט במהירות בכביש מהיר

פורסם

תיקון הגה אחת המערכות המעצבנות ביותר שיש,אני מנתק את המערכת לפני כל נסיעה,בחיים שלי לא סטיתי בצורה מסוכנת ודווקא ההתערבות הזאת בהגה תוך כדי נהיגה גורמת לי רצון לתקן את התיקון תוך כדי נסיעה וזה גורם לבעיה שלא הייתה לפני.

תיקון הגה בפקק זה בכלל פארסה.

• תוכן חדש...