Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 vs סקודה אוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגמים הם פיג'ו 3008 אקטיב דיזל מול הסקודה אוקטביה 1.4 אקסקלוסיב.

השיקול המרכזי הוא מערכות בטיחות אקטיביות.

תודה לעוזרים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכבים שונים מאוד.

לא ניתן לעזור מבלי לדעת צרכים וסדר עדיפויות.

אישית הייתי בוחר בפיג'ו בלי שום ספק.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

סקודה אוקטביה כוללת אבזור בטיחות עשיר יותר, יש בלימה אוטונומית, תיקון סטייה מהנתיב ובקרת שיוט אדפטיבית. באקסלוסיב יש גם ניטור שטחים מתים.

בפיג'ו יש התרעה על סטייה מהנתיב ובלימה אוטונומית.

פורסם
לשתיהן יש, מה שאר השיקולים?

יש שאר שיקולים, אבל הם לא רלוונטים, בשבילי זה הפרמטר הכי חשוב. לדעתי שניהם רכבים מצויינים (נהגתי רק על הסקודה), אבל אם אבזור הבטיחות היה עשיר יותר בדגם האקטיב אז הייתי בוחר בפיג'ו בלי לחשוב פעמיים. לצערי דגם הפרימיום הוא מעבר לתקציב שלי. אני פשוט מנסה להבין אם ההבדלים בין הסקודה לפיג'ו באבזור הבטיחות הם כאלה משמעותיים לפני שאני סוגר עסקה ומזמין את הסקודה.

פורסם
סקודה אוקטביה כוללת אבזור בטיחות עשיר יותר, יש בלימה אוטונומית, תיקון סטייה מהנתיב ובקרת שיוט אדפטיבית. באקסלוסיב יש גם ניטור שטחים מתים.

בפיג'ו יש התרעה על סטייה מהנתיב ובלימה אוטונומית.

אתה בטוח לגבי בקרת שיוט אדפטיבית בסקודה? מה שהצלחתי למצוא במפרט זה רק בקרת שיוט רגילה.

פורסם

בקרת שיוט אדפטיבית נוספה במשלוחים האחרונים של האוקטביה, לא מופיעה עדיין במפרט הרשמי.

ייתכן שהמלאי עדיין מעורב וכולל גם מכוניות ללא בקרת שיוט אדפטיבית ולכן כדאי לבהר מול הסוכן שתרכוש ממנו שהרכב שלך יגיע עם.

פורסם
יש שאר שיקולים, אבל הם לא רלוונטים, בשבילי זה הפרמטר הכי חשוב.

אם שום דבר אחר לא מספיק חשוב כדי שתרצה את עצתנו, ובסופו של דבר השיקול היחיד שלך זה האיבזור הבטיחותי, קח את המפרט של הפיז׳ו ואת הפרט של הסקודה, תערוך רשימה, תשווה אחד מול השני ותבחר ברכב הזוכה. אתה לא באמת צריך אותנו.

אישית אני חושב שחלק מהאיבזור הבטיחותי עדיין בוסר ומאוד מוגבל יחסית ולא הייתי בוחר את הרכב שלי אך ורק על סמך זה, ופוטר את כל שאר האלמנטים כלא רלוונטיים, אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נוסע באוקטביה ambition בת חודשיים (הדגם הכי בסיסי)

יש

בקרת שיוט אדפטיבית וזה עובד נהדר

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
אם שום דבר אחר לא מספיק חשוב כדי שתרצה את עצתנו, ובסופו של דבר השיקול היחיד שלך זה האיבזור הבטיחותי, קח את המפרט של הפיז׳ו ואת הפרט של הסקודה, תערוך רשימה, תשווה אחד מול השני ותבחר ברכב הזוכה. אתה לא באמת צריך אותנו.

אישית אני חושב שחלק מהאיבזור הבטיחותי עדיין בוסר ומאוד מוגבל יחסית ולא הייתי בוחר את הרכב שלי אך ורק על סמך זה, ופוטר את כל שאר האלמנטים כלא רלוונטיים, אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אם תשים לב לתגובה האחרונה של מייק, אז זאת בדיוק הסיבה שאני צריך אותכם. במפרט של הסקודה בקרת שיוט אדפטיבית אינה מופיעה. לולא מייק לא הייתי יודע.

גם התגובה שלך מועילה לדעתי, אבל למה בעצם אתה מתכוון בבוסר ומוגבל? שהמערכות אינן מתפקדות היטב?

וכמובן שיש שיקולים אחרים, אך אני חושב ששני הרכבים מצויינים והייתי שמח לנהוג על כל אחד מהם. לכן מערך השיקולים הצטמצם למערכות הבטיחות.

פורסם

יש לי בקרת שיוט אדפטיבית בקודיאק

דבר נהדר למי שאוהב לנהוג על בקרת שיוט, אבל לא לחובבי נהיגה (הרכב מאט מאוד רחוק מהרכב שלפניו, מרחק גדול יותר ממה שנהג סביר מאט בעצמו)

פורסם (נערך)

אין שום קשר בין חובבי נהיגה לשימוש או אי שימוש בבקרת שיוט , אדפטיבית או לא.

זה פשוט עושה את השיוט הרבה יותר נוח ונעים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2

• תוכן חדש...