Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת check gerbox ונורת engine failure hazard רנו קליאו 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום

ברשותי רנו קליאו 2013 מנוע 1200 טורבו אתמול במהלך נסיעה לבית נדלקה לי מנורת check gerbox האוטו נעצר לי באמצע מזל שעצרתי ממש על השוליים האוטו סירב להניע לא היה לי הילוכים לאחר כמה דקות של נסיונות המנורה כבתה נסעתי רגיל לבית ובנוסף מנורת engine failure hazard נדלקת לי במהלך פקקים או בעליות לכמה שניות ונכבית לי.

לפני שאני לוקח למוסך יש למישהו להגיד לי מה יכול להיות?יש לציין שהגיר עובד רגיל ללא דפיקות הרכב עם 78000 ק"מ.

תודה רבה.

פורסם (נערך)

אולי המחשב של הגיר ? (חלק נפרד מהגיר עצמו)

עשית פה חיפוש על הנושא ?

לעניות דעתי ₪6000 ללא ויכוחים אצל מוסך היבואן יסדרו לך את המחשב כמו חדש אבל אולי אני טועה. לך למוסך מומחה לקבל אבחנה מדוייקת. אל תאשר שום תיקון לפני התייעצות.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5470122

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

עשיתי חיפוש לנושא אבל מה שמתואר שמה זה לא כמו שיש אצלי הנורה נדלקה לי פעם אחת אני מפחד שיעבדו עליי במוסך מה עדיף מוסך או מכון גירים?אפשר המלצה אני מתגורר בעיר טבריה.

פורסם

אין לי הבנה בנושא אבל עד שיענו לך פה ההיגיון שלי אומר ללכת למוסך לאבחון לפחות, אתה לא חייב לטפל שם בהכרח אבל תשמע לפחות מה הם אומרים ומה סדר הגודל של הבעייה הזו.

פורסם

אם נדלקה נורית זה נרשם במחשב. גם אם כבתה אחר כך. כפי שיעצתי לך אתה צריך לחבר סורק במוסך שמכיר רנו . לא חייב מוסך יבואן. רק לשם אבחון. אי אפשר לפתור הכל מהמקלדת.

אם המוסך הקרוב לביתך אינו אמין אז סע קצת יותר רחוק כי זה עלול לחסוך לך המון.

פורסם

בהמשך לפוסט שרשמתי מאותו יום המנורות לא נדלקו בכלל אבל היום נסעתי נסיעה של 5 ק"מ החנתי את הרכב כעבור רבע שעה נכנס לא רוצה להניע נדלקה מנורה שרשום traction control on מניע עם כבלים בשניה ואז רושם לי בצג בטרייה נגמרה.

כעבור כמה דקות רושם לי באנגלית בדוק רכב.

חברי הפורום מחר אני לוקח את הרכב למוסך רנו השאלה שלי יכול להיות שהמצבר עצמו פגום וזה משגע את המחשב ברכב?

פורסם
בהחלט יכול להיות.

עדכון:

הרכב נלקח לחשמליית רכב בוצע בדיקה למצבר בבדיקה המצבר הראה סימני מוות מצבר משנת 2013 מקורי שהגיע עם הרכב חדש הוחלף מצבר+פיוז תקשורת שרוף שבגללו נדלקה מנורת ה batrry falut.

כרגע הרכב במעקב נסעתי איתו 20 ק"מ בדיוק בכבישים שנדלקה לי המנורה בעליות בינתיים הכל בסדר נחזור לעדכן מודה לחבר הפורום save על העזרה.

• תוכן חדש...