Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איתור או מחיקה מרחוק דורשים חיבור אינטרנט. הגנב הסביר כבר מזמן הוציא את הסים וביצע FACTORY RESET כדי למנוע איתור או זיהוי.

נעילה על ידי PATTERN היא לא חזקה במיוחד אבל חזקה מספיק עבורך, בהנחה שאין לך במכשיר סודות כמוסים ובעלי ערך גבוה (עבור הגנב). כאמור, המכשיר שלך כנראה נמחק ממזמן, על ידי הגנב.

חריג יחיד - אם במכשיר כרטיס זכרון - הגנב יכול בקלות להסיר אותו ולקרוא את תוכנו (אם לא הוצפן).

ברור שצריך חיבור אינטרנט. אחרי החלפת סים וביצוע factory reset עדיין IMEI של המכשיר לא ישתנה, האיתור מתבצע לפי IMEI, לא כך?

פורסם

לא. האיתור נעשה על ידי אפליקציה המותקנת במכשיר ומדברת עם שרת ברשת (גוגל, שיומי, או אחר). מהרגע שהמכשיר נמחק, אין איתור.

IEMI (ה E קודם) הוא "המספר שלדה" של הטלפון, ואם הוא רשום על שמך ואתה מדווח אותו אח"כ כגנוב, הרשתות עשויות לחסום אותו מלהתחבר.

:turn-l:
פורסם

או קי, אם כך זה לא שווה כלום. כי האיתור דווקא מציג את ה IEMI וחשבתי שזה מבוסס עליו.

מה פירוש "מכשיר רשום על שמי"? איפה הוא צריך להיות רשום על שמי?

פורסם (נערך)

בחברת סלולר.

אם קנית את המכשיר מחברת סלולר, הוא רשום אוטומטית, אאל"ט. אם לא, אתה יכול לרשום אותו (כשהמכשיר בידך) גם אם קנית אותו בעצמך. יכול להיות שתדרש לחשבונית קנייה וכדומה. אני לא ביצעתי זאת בעצמי, אז אין לי ניסיון.

לפי הכתבה, לחברת הסלולר שלך יש רישום אוטומטי של ה IMEI:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4906130,00.html

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

המכשיר לא נקנה מחברת סלולר, חשבונית יש אבל את המכשיר עצמו אין...בחשבונית לא נראה לי שמופיע IMEI אבל יש לי אותו מאפליקציית האיתור.

אשאל אותם אם הם יכולים לחסום.

• תוכן חדש...