Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב וופר 220v לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לחבר מיקרו סאב 220v למגבר ברכב. הוא מאוד איכותי ואין לו שימוש. פרטים טכניים בהמשך. השאלה האם שווה להתעסק עם שנאי או לקנות כבר סאב ייעודי לרכב?

תודה!

פורסם

לא עדיף להוציא כמה מאות(?) על שנאי במקום 1000 שח על סאב מוגבר שיעשה את העבודה הרבה פחות טוב? מה עוד שאני במצוקה של מקום בבאגז ומיקרו סאב יהיה פיתרון טוב בשבילי.

פורסם

שנאי יעבוד.

אבל אתה חייב שנאי מספיק חזק. (תבדוק נתוני צריכת חשמל) ותוסיף 20 אחוז

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

חפש פרוייקט שלי שעשיתי כזה עם סאב של רמקולי מחשב, בעקרון יש מצב שהשנאי בסאב שלך הופך 220V לסביב ה13V AC ואז יש מצב חיווט ישיר למצט (חפש מתאמים עם פיוז מובנה) יעשה את העבודה,

אבל כמה W מדובר?

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?396850

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

"יש מצב שהשנאי בסאב שלך הופך 220V לסביב ה13V AC ואז יש מצב חיווט ישיר למצת" -איך אני יודע אם קיים?

"אבל כמה W מדובר?" - 220W

20180819_202404.jpg

• תוכן חדש...