Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה רבה מראש לעוזרים.

אנחנו מחפשים רכב סופר מיני או משפחתי קטן לזוג במגמת התרחבות שגר מחוץ לירושלים וחולק רכב עם נסיעות מרובות לתוך ירושלים (כולל בפקקים ונסיעות בעליה על בסיס קבוע) וגם לעוד חלקים בארץ.

הדרישות שלנו מהרכב -

- שיעלה עד 50K משנתון גבוה ככל האפשר (שלוש השנים האחרונות)

- חסכוני ואמין

- יעמוד בנסועה גבוהה (אזור 30K ק״מ בשנה)

- יתאים לזוג פלוס תינוק (צורך בבגאז׳ גדול)

- בטיחותי

הרכב שאנחנו מתמקדים בו כרגע זה הונדה ג׳אז שנת 2015. אנחנו מתבלטים אם שווה ללכת עוד שנה אחורה בשנתון בשביל הונדה ג׳אז היברידית - האם זה משמעותית יותר חסכוני? קראתי בפורום שהרכב נחשב אמין ונוח לתחזוקה למרות החשש מהחלפת הסוללות (שמישהו פרסם שיש עליהן אחריות ל-5 שנים). השאלה אם הוא יעמוד בעליות כמו שצריך? אנחנו מוכנים גם לידני..

האופציות הבאות יהיו סיאט איביזה שנת 2016 (ידנית, אחרי מה שקראתי פה על הבעיות בגיר) או יונדאי I20 מאותה שנה (עדיפות אחרונה כי היא פחות חסכונית).

אנחנו כרגע בלי מכונית ומתכננים להסתער על סוכנויות רכב באזור ירושלים בשבוע הקרוב, אז כל עצה תתקבל בברכה ובהוקרה (כולל המלצה על סוכנויות או על רכבים נוספים שיכולים להתאים).

תודה רבה!

פורסם

עם נסועה כזו עדיף רכב דיזל, למיטב הבנתי פלואנס דיזל תעשה את העבודה באופן אמין, אם כי היא לא סופר מיני.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
קקטוס נשמע תפור עליכם.

תודה על ההמלצה, אבל פחות מתחברים לסגנון של הקקטוס..

עם נסועה כזו עדיף רכב דיזל, למיטב הבנתי פלואנס דיזל תעשה את העבודה באופן אמין, אם כי היא לא סופר מיני.

וזה עדיף גם על היברידי? אנחנו יכולים לצמצם את הנסועה ולהשתמש יותר בתחבורה ציבורית אם זה קריטריון שמשפיע דרמטית על סוג הרכב שנקנה..

פורסם

בבין עירוני לרוב אין עדיפות להיברידי על הדיזל.

בעירוני כמובן זה הפוך וההיברידי עדיף.

יש לרנו קליאו גרסה מוארכת, בעצם סוג של סטיישן.

יש פאביה ספייס ואיביזה פלואו, גם כן סוג של סטיישנים קטנים.

פורסם

אני הייתי נשאר עם הונדה ג'אז.

ההפרש בצריכת דלק בין הדגם ההיברידי לדגם בנזין לא גדול. ג'אז בנזין רכב חסכוני ואמין מאוד.

ראיתי שאתם לא פוסלים רכב ידני. רנו קליאו 0.9 יכולה להתאים לדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי הולך על הדגם הלא היברידי של הג'אז, אני מניח שאתה מדבר על הדור השלישי.

הרכב עושה 1:15 בקלות בנסועה משולבת ,אם כי יכול להיות שבירושלים תקבל טיפה פחות בגלל העליות.

בגלל שהגיר טיפה עצל צריך לחיצה הגונה בעליות על מנת לייצר כח וזה טיפה פוגם בצריכה.

מציע שתבצע נסיעת מבחן אם מתאפשר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...