Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, פתחתי פה לפני מספר ימים אשכול על בעיה ברכב שהייתה לי, הלכתי ל2-3 מוסכים בעיר שלי אנשים מקצועיים ומוסמכים שמעסקים במקצוע למעלה מ30 שנה, במוסכים אמרו לי שהחליפו ראש מנוע ושיחקו במנוע עצמו, בבדיקה רשמו לי על המנוע שיש רעש במערכת שסתומים, רעש גלגליות רצועה ובמערכות מכניות רעש תזמון..

אבל לא רשמו דבר על החלפת ראש מנוע !, יש בעיה קריטית שיש באוטו וגם את זה לא רשמו ! וממה שהכי מרגיז אותי זה שבעל הבדיקה אמר לי שיש כמה בעיות בטופס שהוא הוציא והוא ביום ראשון ישלח לי טופס מעודכן במייל..

אני קניתי את הרכב כי הרבה אנשים אמרו לי שזה נטו בלאי ודברים כאלו רושמים בכול בדיקה כי הרכבים ישנים, וזה נכון ראיתי את הדברים האלו במלא בדיקות של רכבים 2006-2009 וזה נטו כיסוי תחת של המכון.

עכשיו השאלה שלי מה אני יכול לעשות עם זה? המכון גרם לי לקנות רכב עם בעיה קריטית במנוע ולא רשמו לי אותה (למרות שבקומפרסיה והצילינדרים הכול עבר ואפילו הכול מעולה מעל 95% כולם..).

פורסם

קודם כל תרגע ותנשום אויר.זה ששיפצו ראש מנוע כתוצאה מבלאי לא אומר שהחליפו , השאלה למה הלכת לעוד מוסכים ? האם בעקבות תקלה , הצעת מחיר לתיקון? ישנה איזשהיא תקלה בתפקוד המנוע?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
קודם כל תרגע ותנשום אויר.זה ששיפצו ראש מנוע כתוצאה מבלאי לא אומר שהחליפו , השאלה למה הלכת לעוד מוסכים ? האם בעקבות תקלה , הצעת מחיר לתיקון? ישנה איזשהיא תקלה בתפקוד המנוע?

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני לא רגוע כי יש בעיה רצינית ברכב לפי מה שהבנתי..

ולא שיפצו, הבעלי מוסך אומרים שהחליפו בוודאות וזה כנראה גרם לבעיה בשרשרת תזמון, והלכתי לכמה מוסכים כי רציתי לקבל הצעת מחיר מכולם ולבצע בדיקה כמה פעמים כדי לדעת מה הבעיה ברכב כדי שלא אחד יגיד לי משהו והשני יגיד לי משהו אחר.

ישנה בעייה באוטו שאם הרכב מתחיל להתאמץ או אם לוחצים פול גז, בפעם הבאה שלוחצים אפילו על חצי גז לוקח לאוטו איזה 5 שניות להגיב.

פורסם

בס"ד

על איזה תקלה קריטית אתה מדבר.

אם שופץ ראש ולא צויין, זו באמת תקלה, למרות

ששיפוץ ראש שנעשה במקום טוב זה לא דבר כזה נורא.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

על איזה תקלה קריטית אתה מדבר.

אם שופץ ראש ולא צויין, זו באמת תקלה, למרות

ששיפוץ ראש שנעשה במקום טוב זה לא דבר כזה נורא.

רשמתי כאן באשכול אבל הנה האשכול שפתחתי : https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?657730-Mazda-3-spirit-%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%95%D7%97%D7%91%D7%AA

ולא שופץ, הוחלף שזה אפילו יותר גרוע ולא צויין..

פורסם

לפי הנתונים אשר רשמתה בדיון הקודם.

כאשר הרכב בניוטרל ואתה לוחץ על דוושת הגז - המנוע עולה יפה בסיבובי המנוע.

הדבר אומר כי הבעיה בהעברת הכוח - הממסרה האוטומטית, אפשר ויש החלקה

בנוסף - רשמתה כי הבעיה מופיעה יותר - כאשר הרכב חם.

זה סימן לשמן ממסרה דליל או עייף אשר איבד תכונות הצמדה - השמן לא מבצע היצמדות טובה

ולכן הממסרה מחליקה - סיבובי המנוע עולים, והממסרה לא מוסרת את מלוא הכוח לגלגלים.

החל בבדיקת נוזל הממסרה והחלפתו - בדוק האם הוחלף נוזל הממסרה בעבר ומתי.

כנס לדיונים המצורפים - יש בעיות דומות

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפי הנתונים אשר רשמתה בדיון הקודם.

הדבר אומר כי הבעיה בהעברת הכוח - הממסרה האוטומטית, אפשר ויש החלקה

בנוסף - רשמתה כי הבעיה מופיעה יותר - כאשר הרכב חם.

זה סימן לשמן ממסרה דליל או עייף אשר איבד תכונות הצמדה - השמן לא מבצע היצמדות טובה

ולכן הממסרה מחליקה - סיבובי המנוע עולים, והממסרה לא מוסרת את מלוא הכוח לגלגלים.

החל בבדיקת נוזל הממסרה והחלפתו - בדוק האם הוחלף נוזל הממסרה בעבר ומתי.

כנס לדיונים המצורפים - יש בעיות דומות

אייל.

תודה רבה על התשובה המפורטת, אני אבדוק את זה בנוסף.

פורסם

רכב ששופץ לו ראש מנוע לא מהווה סיבה לפסילה אם השיפוץ בוצע כראוי אך,רכב כזה ספציפית ששופץ לו ראש כנראה לא תוחזק ביד אוהבת וקרעו לו את הצורה-אם שני מוסכים אמרו שפירקו מנוע למה מלכתחילה רכשת את הרכב ?

שאלתי בשרשור הראשון מאיזו שנה הרכב בכוונה כי בדור 1 המאזדות רגישות הרבה יותר לאי החלפת שמן בזמן/קולר שמן במספר שרשורים שכיכבו כאן מתפוצץ ואז נוזל קירור/שמן מנוע מתערבבים עם שמן גיר ומכאן סיום דרכו של הגיר קצרה בהחלט.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?483279-%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%91%D7%92%D7%9C%D7%9C-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-2-0&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A8+%D7%A9%D7%9E%D7%9F+%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A5+%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סתם לסקרנות כי לא יצא לי להתקל במצב שכזה אבל, במכון בדיקה אם המנוע יוצא תקין מעניין אותם לומר או יודעים בכלל לומר שהוחלף או שופץ ראש מנוע?

פורסם

בס"ד

אני לקחתי רכב לבדיקה, המכון אמר שהקארטר פורק (ככל הנראה לפי ה rtv), ואז אמר שאין אחריות למנוע, WTF???

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

^^

יכול להיות סתם כסת"ח (אבל ברור שהמכון אינו רוצה לקחת על עצמו אחריות אם למשל הקרטר פורק גם לצורך ניקוי/ פלאשינג/ לא יודע מה).

שיהיה.

alfa 156 2.5.

פורסם
רכב ששופץ לו ראש מנוע לא מהווה סיבה לפסילה אם השיפוץ בוצע כראוי אך,רכב כזה ספציפית ששופץ לו ראש כנראה לא תוחזק ביד אוהבת וקרעו לו את הצורה-אם שני מוסכים אמרו שפירקו מנוע למה מלכתחילה רכשת את הרכב ?

שאלתי בשרשור הראשון מאיזו שנה הרכב בכוונה כי בדור 1 המאזדות רגישות הרבה יותר לאי החלפת שמן בזמן/קולר שמן במספר שרשורים שכיכבו כאן מתפוצץ ואז נוזל קירור/שמן מנוע מתערבבים עם שמן גיר ומכאן סיום דרכו של הגיר קצרה בהחלט.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?483279-%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%91%D7%92%D7%9C%D7%9C-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-2-0&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A8+%D7%A9%D7%9E%D7%9F+%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%A5+%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94

לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים בארץ לא כדאי להחליף ראש מנוע מהסיבה הפשוטה שכמעט אף אחד לא יעשה עבודה טובה כבר עדיף להחליף מנוע בכללי.

רכשתי את הרכב כי לא אמרו לי שהוחלף ראש מנוע.

סתם לסקרנות כי לא יצא לי להתקל במצב שכזה אבל, במכון בדיקה אם המנוע יוצא תקין מעניין אותם לומר או יודעים בכלל לומר שהוחלף או שופץ ראש מנוע?

מהסתכלות ראשונית במוסכים בעיר שלי אמרו לי שהוחלף ראש מנוע, מה שזה אומר שמכון בדיקה מחוייב לרשום לי את זה בדוח.

בס"ד

אני לקחתי רכב לבדיקה, המכון אמר שהקארטר פורק (ככל הנראה לפי ה rtv), ואז אמר שאין אחריות למנוע, WTF???

כיסוי תחת.

^^

יכול להיות סתם כסת"ח (אבל ברור שהמכון אינו רוצה לקחת על עצמו אחריות אם למשל הקרטר פורק גם לצורך ניקוי/ פלאשינג/ לא יודע מה).

שיהיה.

המכון היה צריך להגיד לי שהוחלף ראש מנוע, והם לא עשו את זה וכמובן הטעו אותי וגרמו לי לקנות אוטו ששברו את האמא שלו ושיחקו עם המנוע.

• תוכן חדש...