Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו קבריולט 1600

האלטרנטור המקורי ברכב החזיק יפה משנת 95 עד 2015 ושופץ לראשונה.

מאז החזיק 3 שנים ושוב התפגר השבוע.

האלטרנטור המקורי שהיה לי ברכב הוא מסוג 65a, הרכב בא ארצה ללא מזגן והרכיבו בארץ (רסקור), משום מה לא הגדילו את האלטרנטור.

האופציות:

-אלטרנטור מקורי של magneti marelli מסוג 85a שבא בדגמים של איטליה עם מזגן מקורי ב450 שקל.

-old stock שלא שומש של מרלי באותו מחיר שהיה בקופסא משנת 1997.

-Hella, Bosch, Lucas. שהם יותר יקרים.

על מה ללכת?

חשוב לי שקט להרבה זמן, לא כיף לפרק ברכב הזה אלטרנטור..

61.jpg

62.jpg

פורסם (נערך)

תוכל להסביר מדוע אתה קושר בין המזגן לתקלה באלטרנטור. לדעתי הבלתי מקצועית, ברכבים מהימים ההם ממש לא היתה תלות תפעולית בין השנים, להבנתי סיבת התקלה באלטרנטור היא לא המזגן

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

לא קושר בין המזגן לתקלה.

רק ציינתי שאצלי במקור הוא 65a ואני יכול להביא או כזה או 85a.

אני חושד שהחלקים ששמו לי בשיפוץ הם וסת וסליל סיני שאורח חייהם קצר או שאיכות השיפוץ עולה בספק.

במחיר השיפוץ אני יכול להביא חלק חדש.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

המזגן בוודאות משפיע על אורך החיים של האלטנרנטור שלא בנוי לעבוד ברכב הזה עם מזגן

ברור שתחליף לאחד מתאים 85a ויהיה לך שקט הרבה שנים

בהצלחה

רמי

פורסם (נערך)

כתבת - המזגן בוודאות משפיע על אורך החיים של האלטנרנטור שלא בנוי לעבוד ברכב הזה עם מזגן

אפשר הסבר

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

היכן שיפצו לך ?

יש לי נסיון עם עלמה בתל אביב, החזיק מעמד אצלי 5 שנים, הרכב נמכר אחר כך, כך שלא ידוע לי כמה החזיק עוד

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
כתבת - המזגן בוודאות משפיע על אורך החיים של האלטנרנטור שלא בנוי לעבוד ברכב הזה עם מזגן

אפשר הסבר

דוגמא. לא מתחייב על מספרים, רק דוגמא.

פונטו עם מזגן מקורי - אלטרנטור 80 אמפר, מצבר 60 אמפר שעה.

פונטו ללא מזגן - אלטרנטור 65 אמפר, מצבר 45 אמפר שעה.

עכשיו אתה בא ומתקין בדגם ללא מזגן, מזגן בהתקנה מקומית. משאיר את האלטרנטור ואת המצבר החלשים יותר שלא בנויים לצריכת חשמל מוגברת שמייצר המזגן.

• תוכן חדש...