Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאמא \ האצ'בק עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב, אם מעוניינים ברכב חדש,

אופל מוכרים את האסטרה החדשה ברמת איבזור הנמוכה (0 ק"מ) ב-99 אש"ח.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
אמא מאוד אהבה את ה C3, ועם 5 שנות אחריות זה דיל די טוב...

מישהו יודע מאיפה מוציאים את הרכב הכי זול? עוד פרטים על הרכב?

לפחות נכון לשבוע שעבר, אין C3 מאובזר באפס ק"מ (היה בשעתו ואולי יש בליסינג גם היום דגם ערום לגמרי, אפילו ללא פסי המגן אבל אני חושש שלא לדגם זה אמך התחברה).

אופציה אפשרית היא קניית רכב בן מספר חודשים עם קילומטרז נמוך, לפעמים מדובר בחיסכון של אלפים רבים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

במקרה של ה-C3 לדעתי פחות כדאי רכב משומש כי לאחרונה שודרג אבזור הבטיחות עם בלימה אוטונומית שנוספה להתרעת סטייה מהנתיב וניטור שטחים מתים שהיו מתחילת השיווק.

פורסם (נערך)

אופל אסטרה האצ׳בק אנג׳וי (רמת הגימור הנמוכה) נמכרת במחיר של 100 אלף ₪, בהנחה מאד מרשימה של 30 אלף ₪, רכישה מחברת ליסינג אבל הרוכש יירשם יד ראשונה.

חסר קצת אבזור, אבל הרכב איכותי, עם מנע חזק וגיר פלנטרי אמין (והמגרעות העיקריות של צפיפות יחסית בתא הנוסעים ותא מטען קטן לא רלבנטיים להבנתי לאמא שלך).

http://wheel.co.il/דגמי-אופל-0-קמ-במבצע-שלא-יחזור/

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

קפצנו היום ללובינסקי, אני בפעם הראשונה, אמא כבר ביקרה שם מוקדם יותר השבוע.

התרשמתי לטובה מה C3, בעיקר מזה שאין מובילאיי.

בנוסף אכנס לסוכנות אופל השבוע על מנת לבדוק את האסטרה המדוברת

פורסם

נשמע כמו קרב אבוד, לצערך.

לפני שנה שכנה שלי (בת 70+) רצתה להחליף את היאריס הישנה שלה, הילדים והנכדים שלה לקחו אותה לראות כל VAG אפשרית (חסידי המותג), המשיכו ליונדאי וסיימו עם יאריס חדשה כי הבינו שכוח לא צריך, נוחות מספיקה, איבזור סתם מסובך אבל יש גג פנורמי "מגניב בעיניה" והמפתח נראה אותו דבר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

האסטרה בהחלט נראית כמו החבילה המושלמת,אגב למה חסר אבזור בטיחות,לפי הכתבה הרכב מגיע עם "opel eye" ?

פורסם

הלכתי לראות ת ASTRA בסוכנות, לא אהבתי בכלל [וזו עוד הרמת גימור הגבוהה]

אני יכול להבין למה הרכב לא מוכר טוב

לא הרגישה איכותית במיוחד, לא נוחה במיוחד... לא משהו פשוט

פורסם

זה הכל מנקודת מבט אני מאמין,

קיבלתי אסטרה שכורה לא מזמן באוסטריה - מנוע 1.4T כמו רק עם גיר ידני 6 הילוכים במקום האוטומטי.

מכיוון שאני יודע שהאסטרה לא נחשבת האייאיאי של הקטגוריה באתי עם ציפיות סופר נמוכות מהרכב - והופתעתי לטובה, המנוע לא רע בכלל ומלא אנרגיה ביחס למקבלים שלו בקטגוריה, המושב בסך הכל בנסיעות סופר ארוכות הרגיש בסוף נוח(הוא כן קשיח יחסית - שאני פחות אוהב) והאבזור+הסלון היה בסך הכל ברמה טובה(יש קטעים שמרגישים קצת יותר זולים, הכפתור של הקילס על הידית של הדלת לדוגמא והלוח מחוגים הרגיש קצת מוזר - הנורות לא יושבות בו יפה, לא יודע איך להסביר) - באמת שיצאתי מהסופ"ש איתה בהפתעה גמורה - בעבר זה היה ביג נונו בשבילי, היום באמת שלא הייתי מתנגד לאחת בליסינג לדוגמא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מבחינת איכות תא הנוסעים האסטרה בעיני היא מהטובות בקטגוריה, גם איכות ההרכבה טובה מאוד.

אני אהבתי גם את נוחות הנסיעה, בידוד הרעשים, ההתנהגות והביצועים.

החסרון שלה הוא בעיקר שמירת ערך בעייתית.

• תוכן חדש...