Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לרכב עד 180k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני מחפש רכב להורים. הדרישות הן שהרכב יוכל בעת הצורך להסיע 5 מבוגרים פה ושם (ביום יום נהג +1 במקסימום).. שתהיה לנהג תחושת גובה (כלומר לא תנוחה ספורטיבית כמו במאזדה 6 שיש עכשיו להורים..) וכמובן שיהיה לרכב כח בעת הצורך. נקודה נוספת היא אמינות, עדיף שהרכב ייראה מוסך כמה שפחות..ועדיף שיהיה חדש (גם יד 1 0 ק״מ זה בסדר) ולא משומש.

אשמח להמלצות, תודה ושבוע טוב :)

פורסם
Cx5

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

יש המלצה לדגם ספציפי שם ?

יש עוד המלצות מלבד מאזדה ? (היו להורים שלי יותר מדיי תקלות במאזדה שלהם למען האמת, ואני לא בטוח שהם יאהבו את הרעיון של לרכוש עוד פעם רכב שרואה הרבה מוסך..)

פורסם

מעניין יהיה לשמוע ממך על התקלות שחוויתם עם המאזדה עם נתוני הרכב (שנתון, קילומטראז', היסטוריית טיפולים). אני שואל כי הדגם נחשב לאמין מאוד (מאזדה בכלל מצטיינת יחסית בתחום). אולי סתם נפלתם על רכב "לימון" (בעייתי) או על רכב שלא טופל כהלכה ולכן אמינותו נפגעה.

Cx5 עם מנוע 2500 היא מכונית מעולה.

ישנם רכבים אמינים ופשוטים כמו טויוטה ראב4 או מיצובישי אאוטלנדר שיתנו ראש שקט אבל הם מיושנים (הטויוטה בדגם חדש הוצג בחו"ל).

למיצובישי ספסל אחורי מאכזב וצפוף לשלושה מבוגרים. אבל יכולת תיאורטית להסיע שבעה.

רכבים נוספים בעלי מנועים ותיקים ואמינות מוכחת הם צמד הקוריאניות הנמכרות ביותר בקטגוריה - קיה ספורטאז' (אורבן 2000 סמ"ק 154000 שקל) ויונדאי טוסון.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

איך CX-5 2.5 נכנסת להם לתקציב?

עוד רכב מומלץ שמגלה בינתיים אמינות מצויינת, זו הפיז׳ו 3008 כאשר בתקציב יוכלו לרכוש את דגם הפרמיום המפנק בגרסת דיזל או בנזין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שלום,

המיצובישי אאוטלנדר עונה לדרישות שלך ואף מעבר.

מדובר ברכב שעבר לאורך חייו שיפורים ועדכונים שוטפים, הן טכנולוגיים והן עיצוביים, והוא היום מהמתקדמים בשוק.

מרווח בגירסאות 5 ו 7 מקומות, ומצויד במערכות בטיחות מקוריות.

על האמינות של מיצובישי לא צריך להרחיב, היא מוכרת וידועה.

הנכון ביותר על מנת לקבל החלטה הוא לעשות נסיעת מבחן על הדגמים ביניהם אתה מתלבט ואז לקבל החלטה המשקללת את כל הפרמטרים של מחיר, תמורה, אמינות, ביקוש בשוק ועוד.

אם תרצה סיוע בתיאום נסיעת מבחן נשמח לסייע,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם

תוכלו להפעיל קצת כישורי מיקוח בסוכנות סובארו ולצאת עם אאוטבק חדשה בתקציב שלכם (אולי עם כמה אלפים מתיחה).

רכב חזק (מנוע 2.5 אטמוספרי), מרווח ואמין מאוד.

לחילופין, פורסטר Z ללא יכולות שטח טכני, גם יכול לתת תשובה ולא מעט עודף בכיס (אך חלש יותר מהאאוטבק בגלל מנוע 2.0 וקצת פחות מרווח לרגליים).

אמנם אין לי מושג לגבי מדיניות ההנחות של ניסאן (אך קיים גם ב-0 ק"מ) - X-Trail יכול להיות אופציה - מנוע טורבו דיזל עם מומנט גבוה, חסכוני יחסית בדלק (בטח מול הסובארו) ו-7 מקומות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
מעניין יהיה לשמוע ממך על התקלות שחוויתם עם המאזדה עם נתוני הרכב (שנתון, קילומטראז', היסטוריית טיפולים). אני שואל כי הדגם נחשב לאמין מאוד (מאזדה בכלל מצטיינת יחסית בתחום). אולי סתם נפלתם על רכב "לימון" (בעייתי) או על רכב שלא טופל כהלכה ולכן אמינותו נפגעה.

Cx5 עם מנוע 2500 היא מכונית מעולה.

ישנם רכבים אמינים ופשוטים כמו טויוטה ראב4 או מיצובישי אאוטלנדר שיתנו ראש שקט אבל הם מיושנים (הטויוטה בדגם חדש הוצג בחו"ל).

למיצובישי ספסל אחורי מאכזב וצפוף לשלושה מבוגרים. אבל יכולת תיאורטית להסיע שבעה.

רכבים נוספים בעלי מנועים ותיקים ואמינות מוכחת הם צמד הקוריאניות הנמכרות ביותר בקטגוריה - קיה ספורטאז' (אורבן 2000 סמ"ק 154000 שקל) ויונדאי טוסון.

המאזדה שלנו היא שנתון 2014 ועברה 50K נכון להיום.

בטווח הזמן של האחריות הוחלף לה:

פעמיים הגה, תפוחים(זה משהו באזור של הגלגלים מקדימה), הכפתור של המזגן נתקע על מצב דולק ולא היה ניתן לכבות אותו אז הוחלף, המנגנון שמכוון את המראה נתקע וכל הזמן ניסה להזיז אותה ימינה, המנגנון הוחלף, פנסים קדמיים הוחלפו,כל הפאנלים הפנימיים של הדלתות הוחלפו (כביכול מה שרואים על הדלת מהצד הפנימי,פשוט הכל), זה באחריות, כיום יש תקלה שכשאני מכניס את הרכב ל P החיישן מראה שהוא ב p אבל בפועל לא מזהה את זה ולא נותן לכבות את הרכב, רק בפעם המי יודע כמה זה מסתדר..

אני חושב שזה מספיק כדי להימנע ממאזדה לפעם הבאה..

לגבי טיפולים - הכל תמיד בזמן ובמורשה, גם היום כשכבר אין אחריות הכל במורשה...

פורסם (נערך)

זה בסדר. אף רכב לא מושלם. גם אצל חבר עם cx5 בעיות חשמליות מוזרות. העיקר שהיבואן לא מתחמק

הפיגו 3008 מאד מיוחדת אבל אם ההורים בעד עיצוב שמרני אז סוזוקי קרוסאובר פשוטה מאד וזה דורש נסיעת מבחן.

לגבי 5 מבוגרים : יהיה לחוץ אבל תסתדרו.

דווקא האוטבק של סובארו שהזכירו מעלי נותנת מרחב ספסל אחורי נחמד.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...