Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים חברים!

הגיעה העת(4 שנים על המדף הצמיג יוצר באמצע 2014) להחליף צמיגים.

מאחר ומדובר ברכב הנעה כפולה (בי 4) נדרש להחליף רביעייה שלמה.

בסקר שוק שעשיתי המחירים הכי טובים שהצלחתי למצוא היו:

TOYO PROXES CF2 כ1400 ש"ח לרביעייה

אפישנסי גריפ(שאיתם יש לי נסיון מעולה אחרי 4 רביעיות גודייר שונות שהיו בבעלותי) אך המחיר הוא כ1850 לרביעיה.

אנרג'י סייבר-1800 לרביעיה.

האם הטויו הם צמיגים איכותיים מספיק? אני מחפש צמיג נוח ורצוי "ירוק".

האם ההבדל במחיר בין הגודייר לטויו מוצדק?

תודה

פורסם

1800 שקל למישלין אנרג'י זה מחיר מגוחך, צמיג לשנה וחצי שנתיים ולפח.

לטעמי הטויו CF2 רועשים, אם אתה לארג' ומוכן להשקיע קח תגוד יאר פרפומנס.

המחיר לגוד יאר שנתנו לך גם יקר, אמור לעלות לך 400 300 ש''ח פחות.

פורסם

הקוד מהירות 92v

הופתעתי מאוד ממה שאמרת על מישלין...

מביקורות שקראתי אכן אומרים שטויו צמיג מאוד נוח אך מוטיב חוזר בהרבה ביקורות זה הרעש....

האם יש טעם להסתכל על פאלקן? הנקוק?

או בכלל להתפרע ולקחת פרימסי 3

פורסם

אגב כעת על הרכב מותקנת רביעיית verdestein שעד שלא התחלתי לחקור הייתי משוכנע שזה צמיג מזן לינג לונג ושותפיהם...

פורסם

אם תעבור מוורדשטיין למישלן אנרג'י או פאלקן זה ירגיש לך כאילו עברת לצמיג סיני... אני כמובן מגזים.

מישלן פרימסי, גודייר אפיגריפ פרפורמנס, קונטי פרימיום קונטקט. לא פחות מהם.

פורסם

ראיתי שהדירוג של פרימסי הוא d ואילו האפישנסי גריפ הוא b.

האם באמת אני ארגיש הבדל משמעותי בצריכת דלק?

פורסם

לכל דגם מוכר יש מבחנים, חפש בשפה האנגלית ותמצא.

לגבי צריכת דלק, מאמין שהאפישנטגריפ יהיו יותר חסכוניים מהפרימסי. היתרון בגודייר זה שלא מרגישים שם שהחסכון בדלק בא כפשרה על האחיזה והנוחות.

פורסם

אני עם B4 2010 וצמיגי מישלן אנרג'י סייבר (רביעייה) כבר למעלה משנתיים והם עדיין נראים חדשים עם בלאי מאוד נמוך והם עדיין שקטים כמו ביום שהם נרכשו.

צמיגים מעולים - הפוך מכל קודמיי אני דווקא ממליץ עליהם בחום.

TOYOT CF2 שהיו הצמיגים הקודמים על הרכב הזה היו בסדר גמור - שקטים, נוחים.

לTOYO יש היום סדרה שנקראת NANO ENERGY - מורכבים על הרכב של האשה - לא נופלים מהמישלן - ממליץ גם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שום הבדל - אולי לנהג מונית שעושה פי כמה וכמה קילומטרים יותר ממני יהיו תובנות חיוביות יותר.

אבל אני מרוצה מהם מאוד כמוצר נוח ואמין. עברו כבר למעלה מ30KKM מאז שהתקנתי אותם ברכב והם במצב מעולה סה"כ עם סימני יובש מינימליים, בלי סדקים בדפנות ועם המון "בשר" עדיין.

יחד עם זאת זה רכב עם AWD והוא מן הסתם מגרסת צמיגים, אם השנה הזו הם לא יתחילו להראות עייפות - טסט הבא (אוגוסט הבא) אני מחליף אותם החלפה יזומה בכל מקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי, למה שתחליף? בגלל שחיקה? כי המחלה של האנרג'י סייבר זה התייבשות וחוסר אחיזה כשיש מלא בשר, פשוט הצמיג נסדק לגמרי.

אם הוא אוחז טוב אין סיבה להחליף עד שיישחק.

פורסם

שאלותיים ברשותכם, צמיגי TOYO מיוצרים ביפן ? יש בישראל צמיג שמיוצר ביפן עם מחיר תחרותי ? מהמעט שבדקתי, לא מצאתי צמיג במידה 205/16, בפחות מ-780 שקל ליחידה. תודה וסליחה על ההתעלקות.

פורסם

הפרוקסס אכן מיוצרים ביפן ובתקציב 780 ליחידה אתה יכול לקנות אפילו פרימסי 3 או קונטי פרמיום קונטקט 5..

• תוכן חדש...