Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר ל goodyear שרשמת בהודעת הפתיחה נשמע לי גבוה מדי.

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=524&cs=1&diameter=6&aspectRatio=14&width=18

אולי, אם היית מרוצה מהם, כדאי להגיע למרכז ( למשל, ל"גלגלי המגן" בבית דגן) לטובת המחיר הנמוך.

.

אני עם אותה המידה בדיוק החלפתי bridgestone er300 שהתייבשו תוך שנה וחצי למישלין אנרג'י סייבר ומרוצה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה באמת הכרחי? לטויוטה קורולה? צמיגי קיץ\ספורט עם מקדם שחיקה גבוה?

TOYO, NITTO, YOKOHAMA למיטב ידיעתי צמיגים יפניים, אני לא זוכר אם פאלקן הם במקור יפניים אבל הגומי שלהם מגיע מאחד התאגידים הגדולים ביותר בעולם לייצור גומי ודווקא פאלקן התחילו את הכניסה שלהם לשוק מענף הספורט וזו עדיין ההתמחות העיקרית שלהם.

חשוב לך צמיגי פרימיום ואתה ממש לא מעוניין במישלן - יש לך כל כך הרבה חברות מצויינות היום, גודייר, קונטיננטל, הנקוק, בי-אף גודריץ', יוקוהמה וכך הלאה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי כל התנגדות לטויו,רק רציתי להבין אם הפער(500-600 שח) אכן מצדיק את ההפרש בין הפרוקסס לבין מישלין/גודייר.

אם על רכב זהה לשלי היית מרוצה מרביעיית פרוקסס זה בהחלט חומר למחשבה...

פורסם

איפה ראית הפרש של 500-600₪?

ההפרש הוא כ 300₪ ל 4 צמיגים.

אם אתה נוסע הרבה, יש הצדקה לקנות גודייר / מישלין כי הם מחזיקים יותר קילומטרים. לנסיעה ממוצעת של 15-17 אלף קילומטרים גם פאלקן יספיקו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי טויו CF2 במידה 195/55R15 על סקודה פביה, מרוצה מהם מאוד, צמיג מאוד נוח ושקט. באחוריים אחרי שנתיים שחיקה כמעט אפסית ואין סימני יובש, הזוג הקדמי היה שחוק יותר בכתפיים אבל גם ללא סימני יובש. שלשום רכשתי זוג חדש בגלל שאחד הקדמיים נקרע במפגש עם אבן. הדגם אולי לא הכי עדכני אבל מדובר בצמיג מצויין ואני ממליץ עליו בלב שלם. מדובר ברכב של אחותי ואפילו היא הרגישה שינוי משמעותי כשהצמיגים הישנים הוחלפו לטויו.

על הסיאט לאון שלי יש מישלין פרמסי 3 במידה 205/55R16 שמהם אני דווקא מאוכזב. כשהצמיג היה חדש הוא היה מצויין, שקט מאוד, נוח, אחיזה גבוהה ממש תענוג. הוא התייבש מהר מאוד וגם אם הסימנים מבחוץ עדינים יחסית כמות הרעש שהוא מייצר ביחס לרעש כשהיה החדש פשוט בלתי נסבלת. מבחינת שחיקה אין כמעט סימנים, שחיקה קלה מאוד ואחידה בין הכתף לסוליה ולמרות זאת הצמיגים דורשים החלפה בזמן הקרוב. בגלל שאני מרוצה מהטויו אני שוקל לרכוש רבעייה כזאת גם ללאון, הבעיה היא שקצת קשה להשיג אותם כרגע כי בהדרגה עוברים לננו אנרג'י בכל המידות.

גודייר אפישנט גריפ פרפורמנס מקבלים ביקורות מעולות ולפי מה שראיתי המחיר סביר.

פורסם

גם הנאנו אנרג'י של טויו צמיגים נהדרים - מאזדה משתמשים בהם היום כצמיגי הOEM שלהם לחלק לא קטן מהסדרות של הרכבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי היו מותקנים במזדה 6 Toyo CF2. היו רועשים על גבול הבלתי נסבל, התקשו יחסית מהר והושלכו לפח אחרי 35,000 ק"מ.

עברתי למישלין אנרג'י סייבר לפני שנה, עשו עד כה 15,000 ק"מ. שקטים להפליא. נכון הם לא מספיק פרוגרסיביים, אבל האחיזה שלהם נהדרת ואני מאוד מרוצה, ומקווה שימשך כך. האמת שרציתי במקור פרימסי 3, אבל במידה שלי לא היה.

פורסם
המחיר ל goodyear שרשמת בהודעת הפתיחה נשמע לי גבוה מדי.

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=524&cs=1&diameter=6&aspectRatio=14&width=18

אולי, אם היית מרוצה מהם, כדאי להגיע למרכז ( למשל, ל"גלגלי המגן" בבית דגן) לטובת המחיר הנמוך.

.

אני עם אותה המידה בדיוק החלפתי bridgestone er300 שהתייבשו תוך שנה וחצי למישלין אנרג'י סייבר ומרוצה מאוד.

בזכות ההמלצה שלך הגעתי לפנצ׳ריה הזאת ולאחר שיחה קצרה עם הבעלים גיליתי צוות מקצועי ואדיב מאוד וגם מחיר שהוצע לי עבור רביעיית אפישנסי גריפ היה נמוך משמעותית מכל מה שראיתי עד כה.

קיבלתי רושם כי הצוות מאוד ישר,הגון ומקצועי...

בהחלט שווה את הנסיעה אליהם,גם ליתר הרכבים במשפחה אני אחליף רק אצלו....תודה על ההמלצה!

פורסם (נערך)

אפישנסי גריפ(שאיתם יש לי נסיון מעולה אחרי 4 רביעיות גודייר שונות שהיו בבעלותי) אך המחיר הוא כ1850 לרביעיה :

הרכבתי שלשום אותו דגם ואותו מידה כמו שלך באותו מקום ובאמת אחלה צוות ובמחיר נמוך.

שווה את המחיר!

עריכה אחרונה על ידי avi1970
  • תוכן חדש...