Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

קיבלתי הצעה מטרייד מוביל -

קיה פיקנטו EX 2014 מיד ראשונה, 40,000 ק"מ, בכ-47,000 ש"ח (לא נסגר המחיר, אבל זה יהיה סביב זה אני מניח). אוטוטו מועד הטסט, אז הם כבר יעבירו אותו טסט, וכמובן נתחשב בזה במחיר.

מחיר המחירון (יד2) לנתונים כאלה הוא כ-50,000 ש"ח לפי מה שאני רואה.

כמה שאלות -

קודם כל, אם אני קונה מטרייד מוביל, מבחינת רישיון הרכב, אני יד שנייה, והם לא מופיעים, נכון? (עצם הקנייה דרכם תשפיע על הערך כשארצה למכור?) האם עצם הקנייה מטרייד מוביל אמורה להתבטא בהפחתת מחיר מהמחירון?

הוא הראה לי את רישיון הרכב, כתוב 00. אני שומע פה כל מיני סיפורים על כך שעבדו עליהם. מה הפוטנציאל של השקרים שלהם?

הוא מראה לי כאמור רישיון רכב ומתחייב לי שהרכב טופל רק במוסך מורשה ועם חלפים מקוריים (אומר שהחברה עשתה בדיקה רצינית לוודא). יש פה אפשרות לנפילה יותר מאשר מול מוכר פרטי רגיל?

כמו כן, האם תמיד לקחת לבדיקה עצמאית?

כעת לעניין הרכב עצמו. לאשתי יש רכב מהעבודה, ואני מחפש רכב שאיתו אוכל לנסוע בנוחיות מרחק של כ-10 ק"מ בפקקים, מהבית לעבודה ולהיפך, בערך בתקציב הזה.

היה לי פיקנטו לתקופה קצרה, ונראה לי שזה די ענה לדרישות שלי. אני קורא על זה שהוא אמין וגם יש את עניין האחריות של 7 שנים.

בהנחה שבקרוב אצטרך להכניס לשם מדי פעם עגלת תינוקות, האם הייתם ממליצים לי לרדת מזה ולחפש סופר מיני?

האם ההצעה נשמעת טוב מבחינת המחיר, או שבמחיר הזה, לצרכים שלי, הייתם ממליצים לי על אפשרות אחרת עם יותר תמורה לאגרה (חוויית הנסיעה, צריכת דלק, גודל תא מטען, מחיר כמובן)?

תודה מראש לעונים!

פורסם

אם יש צורך בעגלת תינוק הייתי מחפש סופר מיני.

האמבטיה לא תיכנס לתא המטען יחד עם השילדה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי ניסיון מוצלח איתם.

את היונדאי I20 שבבעלותי רכשתי מהם לפני כשלוש שנים.

לקחתי כמובן את הרכב לבדיקה מטעמי ולא נמצאו כל מיני "הפתעות" שחששתי שיהיו.

הרכב היה 00 ואני עכשיו 01.

אני שוקל ברצינות לחזור אליהם בתקופה הקרובה ולעשות טרייד אין על הרכב שלי.נראה איזו הצעה אקבל מהם.

בהצלחה.

פורסם

הם דורשים מחירים גבוהים מאוד,לפחות כשאני חיפשתי רכב אצלם.

הייתי מחפש רכב פרטי במחיר זול יותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

המחירים שלהם גבוהים משמעותית מהמחירים שתוכל למצוא אצל אנשים פרטיים.

וגם המשא ומתן למחיר מאד מוגבל לעומת בנאדם פרטי שתוכלו להגיע להסכמה רחבה יותר.

הייתי בודק ביד 2 פרטי ורק כאופציה שניה מסתכל עליהם.

פורסם

מביסיון אישי המחירים שם מופרשים וקרובים למחירון. למרות שהשוק של מכוניות משומשות הוא על הפנים וניתן למצוא רכב זהה מאדם פרטי עם נתונים דומים במחיר נמוך משמעותית ואין כל בעיה לקבל מעמון מכל החברות גם בקניית רכב מאדם פרטי.

פורסם

אישית אני במקומך הייתי מחפש בתקציב כזה - פיקנטו משנת 2017, מדגמי LX.

יש אנשים שקנו את הדגם הזה לפני שנה בערך, רגע לפני שיצא הדגם החדש, במסגרת 0 ק"מ.

הם כבר היד השנייה, אתה תהייה השלישית - ובדגם מיושן.

אבל - למרות שאלה הרבה חסרונות - מבחינתך הם יתרונות, כי עכשיו אתה קונה באותו כסף שיש לך, רכב צעיר בהרבה, שכל ההבדל בינו לבין הEX באבזור הוא גלגלי מגנזיום וידיות בצבע ניקל.

עם כל הכבוד - עדיף לנסוע ברכב שיש לו עוד שנתיים אחריות, מאשר ברכב בן 4 בלי אחריות ועם יותר קילומטראז'. בטח ובטח כשמדובר באותם סכומים.

• תוכן חדש...