Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עסקת ליסינג יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מאוד התלהבתי ממאזדה 3 הצורה החדשה 2014-2018 ואני נחוש לרכוש,

הבעיה שאין ברשותי סכום כזה גדול,

לקחתי הלוואה על המיציבושי לנסר שלי 30K נשאר לי 19 להחזיר,

חשבתי על כמה פתרונות להגשים את חלומי ולרכוש מאזדה, ולא מצאתי,

חשבתי על אופציה של ליסינג פרטי על מזדה 3 החדשה יד 2 שנים 2014 או 2015 לשלם כל חודש ואחרי 3 שנים לשלם את היתרה דרך הלוואה מהבנק שלי,

מה אתם חושבים?

פורסם
דרך מי העסקה? מה בדיוק העסקה?

שים לב שמקרה הזה אתה נשאר לאחר העסקה לא החלום כי הרכב לא שלך

דוגמה אוטו סנטר,

התכוונתי שאחרי 3 שנים אני אקח הלוואה והשלים את העסקה ואקנה אותה

פורסם

תלוי כמה אתה מרוויח. אם אתה חושב שתעמוד ב 3000 ומשהו שקל בחודש ואז אחרי 3 שנים לשלם את השאר אז תפאדל. תמיד היה נראה לי לא הגיוני לשלם כל חודש סכום מסויים, לחסוך תוך כדאי ואז לשלם במכה את מה שנשאר.

אוטו-מאניה :-)

פורסם (נערך)
היי,

אני מאוד התלהבתי ממאזדה 3 הצורה החדשה 2014-2018 ואני נחוש לרכוש,

הבעיה שאין ברשותי סכום כזה גדול,

לקחתי הלוואה על המיציבושי לנסר שלי 30K נשאר לי 19 להחזיר,

חשבתי על כמה פתרונות להגשים את חלומי ולרכוש מאזדה, ולא מצאתי,

חשבתי על אופציה של ליסינג פרטי על מזדה 3 החדשה יד 2 שנים 2014 או 2015 לשלם כל חודש ואחרי 3 שנים לשלם את היתרה דרך הלוואה מהבנק שלי,

מה אתם חושבים?

ומה רע במיצובישי (היי, זו אינה מיציבושי), שמצדיק הלוואה נוספת?

אם אני קורא בין השורות אין לך הסכום הנדרש להחלפת רכב, ואתה מתכנן התגלגלות מהלואה להלואה.

האם אין לך עוד מטרות בחיים חוץ ממאזדה בת 4?

אתה מתכנן רכישת רכב בן 3 או ארבע שנים, לקחת הלואת בלון, ובעוד 3 שנים לקחת הלואה כדי לפוצץ את הבלון אלא מה - בעוד 3 שנים תרצה שוב להתחדש, ושוב תחפש הלואה. התנהלות כזו היא מסוכנת, באיזה שלב החובות יעיקו יותר מדי, הבנק יסרב להלוות לך ותאלץ לוותר על הרכב. אם אין צפי לאיזה שיפור ניכר במצבך הכלכלי לדעתי אתה לוקח סיכון מיותר. אולי אפילו הרכב הנוכחי מעל כוחותיך.

ועוד דבר - קרוב לודאי שתזקק ל"הלואה לכל מטרה" מהבנק, חברת כרטיסי האשראי או גורם אחר כלשהו. המלווים אינם אוהבים אנשים כמוך. בעצם הםפ אוהבים כיון שהם גובים ריביות גבוהות. לא כדאי לקחת אותן אלא למטרות ממש חיוניות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ומה רע במיצובישי (היי, זו אינה מיציבושי), שמצדיק הלוואה נוספת?

אם אני קורא בין השורות אין לך הסכום הנדרש להחלפת רכב, ואתה מתכנן התגלגלות מהלואה להלואה.

האם אין לך עוד מטרות בחיים חוץ ממאזדה בת 4?

אתה מתכנן רכישת רכב בן 3 או ארבע שנים, לקחת הלואת בלון, ובעוד 3 שנים לקחת הלואה כדי לפוצץ את הבלון אלא מה - בעוד 3 שנים תרצה שוב להתחדש, ושוב תחפש הלואה. התנהלות כזו היא מסוכנת, באיזה שלב החובות יעיקו יותר מדי, הבנק יסרב להלוות לך ותאלץ לוותר על הרכב. אם אין צפי לאיזה שיפור ניכר במצבך הכלכלי לדעתי אתה לוקח סיכון מיותר. אולי אפילו הרכב הנוכחי מעל כוחותיך.

ועוד דבר - קרוב לודאי שתזקק ל"הלואה לכל מטרה" מהבנק, חברת כרטיסי האשראי או גורם אחר כלשהו. המלווים אינם אוהבים אנשים כמוך. בעצם הםפ אוהבים כיון שהם גובים ריביות גבוהות. לא כדאי לקחת אותן אלא למטרות ממש חיוניות.

המיצובישי מתחילה לעשות בעיות, רעידות זיופים בגלל אחד הצלינדרים במוסך מחליפים לי חלק והבעיה חוזרת,

וגם שלמתי קרוב ל2K על ABS אחר כולל עבודה וגם גלתי ירקת יבשה בצינור של הרדיאטור, רכב כבד אין לי מזל איתו

פורסם

נשמע שאתה בחור בן 22, עם ראש על הכתפיים, מה לך ולהלוואות בשלב הזה של החיים.

תקן את המיצובישי ותהנה ממנה, כלכלית לא יהיה שום רווח אפילו לא מינורי בהחלפתה עם המאזדה.

את ה"חרא מדינה אין לי כסף לקנות X, כבד עליי Y" שתשמע מהסובבים אותך עוד 5-6 שנים, תשאיר להם בזמן שאתה רץ קדימה עם מה שחסכת בגיל הזה.

הבעיה עם חסכונות, זה שאתה לא יודע כמה אתה צריך אותם עד שאתה צריך אותם. ואז מאוחר מדי.

פורסם

מחזק את הנאמר מעלי, כל עוד אין צפי לשיפור במצבך הכלכלי בשנים הקרובות, הייתי מציע להזניח את הרעיון.

אינך יודע היכן תמצא את עצמך בעוד 3-4 שנים, כעת תוסיף לכך חוב של כמה עשרות אלפי שקלים כנגד המאזדה וקיבלת מצב בעל סיכון לא פשוט.

נכון שהחלטות כאלה לוקחים מהלב ולא ממקום רציונלי, אך הפעם הרציונל מוביל על הרגש בכמה וכמה.

המלצתי היא להישאר עם המיצובישי ולשאוף לשפר את מצבך הכלכלי בשנים הקרובות (לימודים, קידום, החלפת משרה וכד') וכשתהיה על סף תחילתו של עידן פיננסי חדש בחייך, אז הרשה לעצמך להשתדרג.

בכל אופן, בהצלחה בבחירתך :-).

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...