Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן קניתי לפני חודש וחצי מסחרית קטנה מסוחר. לרכב טסט עד סוף ינואר 2019.

בבוקר הרכישה הסוחר עשה טסט לרכב.. הוא לא עשה בינואר 2018. ישנה חותמת של מכון הרישוי על גבי הרישיון. ואז עשינו העברת בעלות על שמי. שבועיים עברו ומגיע אלי מכתב ממשרד הרישוי בתור בעל הרכב, שאגרת הרכב לא שולמה. אני שם לב שעל הרישיון אין חותמת בנק, והספח הופרד. אבל כן נעשה טסט לרכב בתאריך 15/4/18 ביום הרכישה.

אני כרגע בשיחות עם הסוחר שאמר "תן לי לבדוק" כמובן. האם נעשה פה מעשה פלילי יחד עם מכון הרישוי? רוצה לדעת אם יכול לגשת לתחנת המשטרה.

תודה רבה

תמיר

פורסם

זה גם יכול לקרות אם משלמים אגרת רישוי בצ'ק בדואר והצ'ק חוזר.

זה מעניין - כי אני מעריך שאם מדובר בסוחר מורשה - הוא לא יסכן את תו הסוחר שלו בשביל דבר כזה.

אם מדובר בסוחר לא מורשה - הכל יכול להיות.

ממליץ לנסות לסגור עם הסוחר בלי משטרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם משלמים אגרת רישוי תמיד תהיה חותמת על רשיון הרכב. אם השיק חוזר זה לא קשור לעניין .

כל הקטע לא ברור מאחר ומכון הרישוי לא אמור להתחיל טסט אם לא שולם.

פורסם

לא מדויק - מאז שניתן לשלם באינטרנט ולבוא עם רשיון ללא חותמת לטסט- יש מצב שבמכון שלא מקפידים (בכוונה?) תוכל לעבור טסט גם ללא תשלום אגרה, ובלי חותמת המעידה על תשלום ברשיון הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם משלמים אגרת רישוי באינטרנט או דרך טלפון למשרד הרישוי, אין חותמת על הטופס. הטופס מגיע הבייתה לאחר חודש פלוס, לאחר שכבר ביצעתי את הטסט עם הטופס הלא חתום. אבל במכון הטסט מופיע להם במחשב ששילמתי את האגרה. סביר שהצ'ק ששילמו חזר לאחר מספר ימים ובינתיים כבר הטסט בוצע, אפשר לסגור את זה עם הסוחר שישלם לך את התשלום של האגרה. או לחילופין בדואר.

פורסם
אם משלמים אגרת רישוי באינטרנט או דרך טלפון למשרד הרישוי, אין חותמת על הטופס. הטופס מגיע הבייתה לאחר חודש פלוס, לאחר שכבר ביצעתי את הטסט עם הטופס הלא חתום. אבל במכון הטסט מופיע להם במחשב ששילמתי את האגרה.

לדאבוני הפעם עברו כבר למעלה מחודשיים וחצי

ועדיין לא קיבלתי לרשותי בדואר את רישיון הרכב העדכני

אשר מקבלים בדך כלל כעבור כחודש מהמועד שבו עבר הרכב את מבחן הרישוי

ברישיון העדכני נרשם מד המרחק הנכון למועד שבו בוצע מבחן הרישוי לרכב.

באם אגרת הרישוי לא הייתה משולמת ומופיע במחשבי מכון הרישוי

מכון הרישוי לא היה מאפשר למבצע את מבחן הרישוי לרכב.

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...