Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני מחפש לקנות רכב פנאי לא גדול. השימוש הוא בעיקר זוג מבוגרים. לכן הצורך הוא פנאי בשביל שיהיה גבוה -לשניהם כבר לא נוח 'להשתחל' במכונית פרטית סטנדרטית.

הצרכים הם: אמינות, עלות טיפולים שפויה, וצריכת דלק. (שולשת אלו- כמה שיותר טוב).

לא מעניין: 4x4, כוח מנוע, איבזור נוחות או בטיחות.

התקציב הוא עד 55,000₪.

תיבת הילוכים אוטומטית.

האופציות שחשבנו עליהן זה סקודה יטי 2011-2014

שברולט טראקס 2011-2014

ניסאן קשקאי 2012-2015

טויוטה ראב4 2008-2012

ממש לא נעולים על דגמים ספיציפיים (אם פספסתי דגם שיכול להיות רלוונטי).

בקיצור אחרי כל החפירות-

בסדר גודל שצוין, במחיר שצוין, מה יהיה האופציה הטובה ביותר????

אני אחרי המון שנים שלא קניתי רכב וכבר לא בעניינים... הייתי רוצה לאסוף מקסימום חוות דעת :)

תודות רבות לעוזרים :)

פורסם

לא רק ג'יפונים יהיו נוחים לכניסה ויציאה, גם מיקרוואנים כמו טויוטה ספייס וורסו או הונדה ג'אז יעשו את העבודה ובמחיר נמוך יותר. ממליץ לבדוק את שני הדגמים האלה שעונים בדיוק על הדרישות.

לגבי הדגמים שציינת, ייטי פחות אמין וסובל בשנים האלה מבעיות בתיבת ההילוכים וגם משרשרת תזמון במנועי 1.2 שהצריכה החלפה. אם כבר יטי ממליץ על רכבים אחרי מתיחת הפנים ועם מנוע 1.4 או 1.2 עם 110 כ"ס ותיבת הילוכים ידנית.

טראקס גם לא שיא האמינות, גם כאן בעיות בתיבת ההילוכים. אני מכיר מקרוב כמה מקרים של טורבו שהחזיר נשמתו לבורא, אחד ברכב מ-2017.

ניסאן קשקאי יהיה וותיק יותר ומרגיש מעט מיושן, גם אצלו היו תלונות על תיבת ההילוכים הרציפה, הדגם הידני יאפשר לקנות רכב חדש יותר ולא סובל מבעיות בתיבת ההילוכים.

טויוטה ראב 4 מבוקש מאוד ולכן שמירת הערך מצויינת והמחירים גבוהים, אני לא רואה סיבה לשלם עליו מחיר גבוה משל הקשקאי למשל.

פורסם

מייק צודק.

אין שום הצדקה לרכוש אף אחד מהדגמים שצויינו.

הייתי בודק אולי ניסן ג'וק אם חייבים ג' יפון.

אם אופתיית המיקרוואן נשמעת לך טוב, חפש גם ניסן נוט או סוזוקי sx4 האצ'בק (5 דלתות).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם לא מדובר בחובבי "לקצ'רי"(...) אולי דאסטר אוטומטי יתן מענה טוב. גם אמין, גם עלויות אחזקה שפויות וגם חסכוני מאד בדלק.

יש לקחת בחשבון שמדובר במנוע דיזל ובתיבה רובוטית (אבל דו מצמדית שמתפקדת לא רע בכלל).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

טויוטה ספייס ורסו תתאים להם כמו כפפה ליד, גם אופל מריבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מחפש לקנות רכב פנאי לא גדול. השימוש הוא בעיקר זוג מבוגרים. לכן הצורך הוא פנאי בשביל שיהיה גבוה -לשניהם כבר לא נוח 'להשתחל' במכונית פרטית סטנדרטית.

הצרכים הם: אמינות, עלות טיפולים שפויה, וצריכת דלק. (שולשת אלו- כמה שיותר טוב).

לא מעניין: 4x4, כוח מנוע, איבזור נוחות או בטיחות.

SX4 HB תהיה בחירה נבונה, רכב שמאוד נח להכנס ולצאת ממנו, אמין וזול לאחזקה.

• תוכן חדש...