Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק טוב את הפוליסה שלך ושים לב!!

הביטוח דורש מפתח קוד אלקטרוני או קודנית?

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
שתבינו הם החליפו כבר את כול הקודם ועדין קוראת התקלה של ההנעה לסירוגין.

ו2שתי המוסכים שטיפלתי בהם הם לא יוניון מוטורוס אבל יוניון מוטורס הייתה וערבת בטיפול בתקלה שלי וזה לא כולכך עוזר.

יש המלצה לעורך דין טוב ?

ולבחור החכמולוג שאמר לי לנתק את הקודן רק שכח שיש ביטוח שלא יסכים לזה

הוא מיתכוון שתנתק את הקודן רק לצורך הבדיקה אם לאחר הניתוק ההנעה תהיה חלקה. אם אתה מעוניין להגיע לחדרה יש פה מקצוען מאוד מומלץ בשם סאשה...חשמלאי רכב בחסד עליון שייבדוק לך כמו שצריך את עניין ההנעה ויטכל להגיד לך היכן הבעיה. שווה לך בחום רב להגיע אליו ולשמוע לעצתו. רחוב קלז 9 חדרה. גם אם צריך ניתוק של הקודן לצורך בדיקה שתמשך תקופה הביטוח לא אמוא לדעת על זה שום דבר כי אתה כבר מבוטח.

פורסם
אין ספק שאתה לוקח רכב חדש מהיבואן אתה מקבל אותו מוכן מכל הבחינות ומצפה לאחריות מלאה גם על התקנות מקומיות כי זה חלק מהעסקה שקנית את הרכב. אולי כן כדאי להתייעץ עם עורך דין בעניין..ניגרמת פה לא מעט עוגמת נפש, הםסד ימי עבודה ועוד ועוד..

לדעתי גם רכב חלופי אתה אמור לקבל עד אשר ייפתרו התקלות כי יש אחריות. תתייעץ בעניין אל תמהר לוותר.

אתה צודק לגבי רוב הדברים אבל לגבי רכב חלופי זה תלוי בתנאי האחריות. זה לא משהו שבאוטומט מקבלים בכל מקרה, אם כי אפשר לצפות לקצת יותר רצון טוב מצד היבואן כשלקוח של רכב חדש מוצא את עצמו מטורטר ככה בגלל שהרכב לא תקין.

פורסם

אני מאמין שאם יהיה מעורב בכל הסיפור גורם מישפטי הוא תיקתק יקבל רכב חלופי. לרוב מה שקורה הלקוח מול המוסך במצבים שקשורים לשירות ב 99 אחוז הלקוח הוא החולייה החלשה לצערינו. וזה אגב כמעט בכל תחום בחיים..שילמת ביי ביי..מקווים לא לראותך.

פורסם

שלום רב,

1. מניסיון עבר.. תנסה לבדוק בכל התקנה שעשית ברכב שלא לקחו מינוס מאיזה מחשב מסויים..למשל כריות אויר.. או ממסר ראשי בדיוק מעל הרגליים שלך..

2. בתקווה שמערכת התקשורת שלך ברכב תקינה ..זו מערכת שמקשרת בין כל המחשבים ברכב - canbus.

בהצלחה

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז תנסה לפנות ישירות לגיל קאר.

אני מאמין שהחליפו לך רק את לוח המקשים והבעיה האמיתית היא במוח של הקודן שנמצא בתוך הכספת.

• תוכן חדש...