Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"ליסינג נהג יחיד"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שהנושא נטחן עד דק ופשפשתי בהיסטורית הפורום להבין קצת יותר, הבנתי שקשה עד בלתי אפשרי לאמת את נושא ה"נהג יחיד". באחת התגובות כתב מישהו "לחייב את נציג המכירות לצרף מסמך בו הוא מאשר שהרכב אכן ננהג ע"י אדם יחיד", אז היום ניסיתי את מזלי והנציג טוען שאין לו אפשרות כזו, הוסיף גם שהוא מבין את מהות הבקשה וזו לא פעם ראשונה שנתקל בבקשה כזו אבל הוא לא יכול להפיק כזה מסמך.

(מדובר בחברת טריידאין גדולה ומוכרת).

יש עוד מה לעשות ?

הייתם מבטלים עסקה רק בגלל זה ?

תודה רבה !

פורסם (נערך)

אם הוא לא יכול להנפיק מסמך כזה, מבחינתך מדובר בליסינג מרובה נהגים, והמחיר נגזר מההפחתה המתאימה.

בעתיד , כאשר תרצה למכור, מבחינת הקונים הרכב יהיה ליסינג מרובה נהגים ותצטרך להוריד במחיר גם כן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההגדרה של ליסינג נהג יחיד היא בעייתית - כי היא אומרת שהרכב הוצמד לנהג אחד ולא נאמר לכמה נהגים אחדים כאלה היו במהלך תקופת הליסינג.

לדוגמא, רכב מתחיל חוזה ליסינג בחברה אצל נהג יחיד אחד ואחרי חצי שנה הוא עוזב את החברה והרכב עובר לנהג יחיד אחר בחברה ואחרי שנה הוא עוזב והרכב עובר לנהג יחיד אחר בחברה ואחרי חצי שנה הוא עוזב וכו' וכו' - ז"א שבפועל נהגו על הרכב 4-5 נהגים יחידים - אבל בגלל שהרכב הוגדר כרכב צמוד הוא "ליסינג נהג יחיד".

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לפי יצחק לוי ליסינג נהג יחיד 18%, ליסינג מרובה נהגים 22%. וזה מחייב חברות הביטוח למקרה שהרכב נפגע בתאונה.

אם הכוונה להחזיק את הרכב לתווך ארוך, אין לכל זה משמעות גדולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בחברה עצמה הרבה פעמים הרכב "ליסינג נהג יחיד" מצוות לאחד העובדים על מנת לעשות משימה שמצריכה הוצאת רכב.

אני כמה פעמים נהגתי ברכב של מנהלת המחסן אצלנו על מנת לבצע שליחויות מסויימות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כשאחי קנה רכב יוצא ליסינג הוא ביקש וקיבל את מספר הטלפון של הנהג שאליו הרכב היה מוצמד ודיבר איתו לפני הקניה.

היה חשוב לו לדעת מה עבר על הרכב ממקור ראשון ואובייקטיבי.

אין לי מושג לגבי המחירון, האם זה שינה לו משהו.

פורסם

זה שמישהו אחר נוהג ברכב מדי פעם זה לא אומר כלום. גם ברכב פרטי מדי פעם בן משפחה אחר נוהג.

לפי לוי יצחק דווקא ליסינג נהג יחיד זה 14%

ומרובה 22%.

http://www.levi-itzhak.co.il/Levi/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=84&FID=802&PID=8069

אני לא יוד מה אופי העסקה, שווי הרכב ומצב הרכב.

אבל בגדול - יש כאן עניין שהוא בעיקרו כלכלי.

אתה חייב לקחת את המחירון של לוי יצחק ולבצע את כל ההפחתות (או תוספות). עבר, ק"מ, יד.

זה בעצם המחיר מחירון האמיתי של הרכב. לא המחירון היבש.

אחרי זה אתה מחליט אם העסקה שווה או לא.

אם לדוגמא יוצא לך אחרי כל ההפחתות שהמחירון 32.

והם דורשים 34. אבל זה רכב שמור, סחיר, מצב טוב ולא ממש בא לך לבזבז עכשיו עוד זמן על חיפוש רכב אחר שתיאורטית תמצא בזול יותר - אז תתחדש.

אולי בכלל זה רכב נפוץ ובחישוב המחירון המשוקלל זה לא באמת עסקה טובה?

אם תיתן עוד פרטים לגבי אופי העסקה - נוכל לייעץ עוד.

• תוכן חדש...