Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע חברים

כשאני מתדלק את הרכב המחוג נראה שמזייף ולא באמת עולה משהו כמו שצריך החלפתי את המצוף באחד חדש לגמרי ועדיין זה מרגיש ככה תדלקתי 100 שקל דלק אחרי שהייתי על הרזרבה והמנורה דלקה והמחוג עלה לחצי רק.

כמה דלק אמור להיכנס במיכל של יונדאי אקסנט שנת 2000 כמו שלי מנוע 1.5 ?

דבר נוסף אני נכנס לטסט איך אני יכול למנוע זיהום אוויר גבוהה ?

תודה לעוזרים

פורסם

נכנס שם 44 ליטר, כך שנדלקה לך נורה סביב ה38, ב100 שקל תדלקת קצת יותר מ16 ליטרים, ולכן הגעת לחצי מיכל.

המצוף בסדר.

פורסם

אם לסכם את דבריו של אלי-

הבעיה לא באוטו, אלא במחירי הדלק...

כדי לבדוק את מצב המצוף תצטרך להשקיע במיכל מלא, ולראות אם המחוג מחווה על כך באופן תקין.

כל מילוי חלקי אינו אינדיקציה לבדיקה

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מחזק את השניים שמעלי. לגבי הזיהום אויר איך אתה יודע שתיפול על זה? תגיע לטסט אחרי נסיעה טובה של לפחות חצי שעה...עוד קצת חימום של הממיר בסלד בינוני לפני הכניסה למסלול ואני מאמין שתעבור. אם לא תעבור חזור עם הנתונים לפה ונעביר אותך על פי הכוונה שתקבל.

פורסם
מחזק את השניים שמעלי. לגבי הזיהום אויר איך אתה יודע שתיפול על זה? תגיע לטסט אחרי נסיעה טובה של לפחות חצי שעה...עוד קצת חימום של הממיר בסלד בינוני לפני הכניסה למסלול ואני מאמין שתעבור. אם לא תעבור חזור עם הנתונים לפה ונעביר אותך על פי הכוונה שתקבל.

הפחד להיכשל בגלל שיש לי את הטופס של הבעלים הקודמים של האוטו שנכנס פעם נוספת לבדיקה של זיהום אוויר

פורסם

יכול להיות אם יעבור זה יהיה מצוין.

שאלה נוספת שעלתה לי לראש יש לי נזילה מהפלאנג' מים ממש נזילה קטנה רואים שם רטיבות והוא מלא לכלוך וקורוזיה...

החלפתי את הבית העליון והטרמוסטט אבל יש נזילה מהפלאנג' למטה אמרו לי להוציא את החלק לשייף טוב ולשים נייר קלינגרית למי שמכיר זה אטם מיוחד... שווה לעשות ?

• תוכן חדש...