Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר טוב יש קורולה 98, עם 340 אלף ק"מ, נוסעת חלק יותר(מנוע, גיר, מתלה, היגוי) מכל רכב שנת 2010 משפחתית אפילו.

הבעיה: חלפים גרועים, בקושי מטפל, נוזל קירור טורקי, וכל הרכב רועד בגלל בלאי של תושבות, לא יודע מה זה ומתי בכלל הוחלף טיימינג. רכב מושך לצדדים.

אני מנסה לשכנע אותו שחייב לטפל בה, אבל הוא בשלו , חוסך.

היום הגעתי למוסך שלי לשאול משהו והעובד שלו שמכיר אותי טוב , קנה קורולה 98 , גם גם למעלה מ240 אלף ק"מ, נוסעת פצצה וחלק , החליף מה שהחליף, והרכב נוסע יותר טוב מרכב שנת 2010.

למה כל האנשים לא כאלה? למה אנשים חושבים שרכב לא חייב טיפול , במיוחד רכבים לא מסובכים ולא עמוסי טכנולוגיה, רק תחליף את הבסיס ויהיה לך ראש שקט. ועוד יותר שהרכב ישן... :roll:

פורסם

רציתי לכתוב שצריך להעבר את הרכב לאושריקו - אבל מסתבר שאושריקו מעורב:-D

וברצינות - תסביר לבחור שהוא משחק בחיים שלו. מילא רעידות, אבל הגה מושך? וזה חוץ מעלות הטיפולים הדרושים, שעולה על שווי הרכב. אולי עדיף לשכנעו אותו להתחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תוציא מפנקס הצ'קים שלך המחאה, חתום עליה, השאר את הסכום ריק ותן לחברך.

תגיד לו שזאת מתנה עבור טיפול כללי ברכב שלו, מה שצריך לעשות שיעשה, הכל עליך.

לא רעיון טוב?

הכי קל לערבב גחלים עם ידיים של מישהו אחר.

פורסם
רציתי לכתוב שצריך להעבר את הרכב לאושריקו - אבל מסתבר שאושריקו מעורב:-D

וברצינות - תסביר לבחור שהוא משחק בחיים שלו. מילא רעידות, אבל הגה מושך? וזה חוץ מעלות הטיפולים הדרושים, שעולה על שווי הרכב. אולי עדיף לשכנעו אותו להתחדש.

סליחה, רכב מושך, ההגה לא. כנראה הוא זקוק לכיוון פרונט רציני, אבל לא משנה , פשוט חבל לי שאנשים מזלזלים ככה ברכבים אמינים.

פורסם

וואלק אושריקו שאלה מצויינת אבל אני אומר טפל באוטו שלו בעצמך! סבתא שלי לא החליפה שמן ברכב שלוש-ארבע-חמש שש שנים, פתחתי לה קרטר והופ, שמן חדש

Miata ND2

פורסם

אם אתה לא יכול לשנות דברים, תשנה גישה.

שלא יטפל. את המשמעות הוא כבר יבין לבד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה אומר שאין לרכב בעיות אז מבחינת החבר תחזוקת הרכב בסדר גמור.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה ראש שקט? ברכב ישן אין ראש שקט. טיימינג ותושבות מנוע יעלו פי 2 משווי הרכב. שיסע עד שתתפגר הנבלה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אושריקו - מה אתה רוצה ממנו? יש לו טסט? שיסע ויסבול - ואם זה לא מפריע לו אז עוד יותר טוב, לא כולם כמוך מוכנים להתחתן עם אגזוז של קורולה, יש אנשים שמבחינתם זו חתיכת פח שעדיפה על להידחף עם סבתות באוטובוס וזהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
סליחה, רכב מושך, ההגה לא. כנראה הוא זקוק לכיוון פרונט רציני, אבל לא משנה , פשוט חבל לי שאנשים מזלזלים ככה ברכבים אמינים.

אחרי שלא טיפלו (לדבריך) כהלכה/ בזמן - אז זה עדיין רכב אמין ?

(עוד שרשור מיותר מבית אושריקו).

alfa 156 2.5.

פורסם

בקרוב הטיימינג יקרע או משאבת מים תתפס ואז הוא יחליט האם לזרוק אותה בגרושים או לתקן.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם
אחרי שלא טיפלו (לדבריך) כהלכה/ בזמן - אז זה עדיין רכב אמין ?

(עוד שרשור מיותר מבית אושריקו).

בגלל עצם העובדה שהוא הגיע ל340 אלף ק"מ, ועדיין נוסע.

חוץ מזה, בשביל חלק מהאנשים נוסע=אמין, גם אם יש רעש של טרקטור, חוסר סחיבה, חורים ברצפה, רעידות, משיכות, אורגן אורות בדשבורד וענן עשן כחול. זה נכנס למוסך רק על גרר, ובגלל עלות תיקון הולך משם ישר לפירוק. יש כאלה שמתייחסים ככה גם למכוניות חדשות - כי עלויות המימון והביטוח אוכלים את רוב המשכורת, אז טיפולים מקבלים עדיפות נמוכה, אוטו חדש, מה כבר יקרה לו.

ליפניות (ולגרמניות מלפני TSI+DSG) יש את היכולת לנסוע גם אם הרכב לא לגמרי תקין, ככה הן תוכננו, כנראה כדי לשרת את בעליהן במדינות עולם שלישי, עם השגת חלפים בקומבינה וכבישים ששופצו בפעם האחרונה שני דיקטטורים אחורה, שם יפניות ישנות שולטות, ובמזרח אירופה וחבר העמים מתווספות אליהן פולקסוואגנים ומרצדסים מתקופת ביל קלינטון, בגלל זמינות חלפים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם רכב במצב כזה גם לא הייתי משקיע,שתיסע כמה שתיסע.

להתחיל להחליף חלקים ברכב בגיל הזה,אתה יודע איך אתה נכנס ואין לך מושג איך תצא(אם בכלל).

"נוזל קירור טורקי"-תגיד תודה שזה לא מים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...