Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות חלקים לטיפול למיצובישי אטראז' 2014, או לבקש את עזרת חברי כנופיית הטיפולים השוטפים או ללכת למוסך עם החלפים שלי. בכל אופן:

1) אין לי את ספר הטיפולים של האוטו, איפה אפשר להשיג אותו או שאם יש למישהו כאן, כדי לדעת מה בדיוק צריך לעשות בטיפול הנוכחי, וגם הבאים?

2) מאיפה משיגים את המק"טים של החלקים לטיפול, איך לדעת מה לקנות?

3) אני רוצה ללקנות חלפים איכותיים, מתלבט בין מקוריים מה שאפשר לחלופי טוב, אשמח להמלצות על יצרני חלקים שונים.

4) מתכנן לקנות הכל במרכז חלקים במעיליא, אם יש מקום אחר יותר מומלץ בצפון אשמח לדעת.

תודה מראש.

פורסם

לא זוכר את שם הרחוב במדוייק אבל היכן שהיה ממוקם בעבר מוסך קובה של מיצובישי,יש שלט גדול של מחסן חלפים מקוריים במחירי הזדמנות.

כאשר אתה מגיע לרחוב השיש (אחרי משטרת זבולון אתה מתקדם לצומת ק. אתא ,פונה ימינה,רמזור ראשון שמאלה,עוד כ 300 מטר ישר,במעגל התנועה פונה ימינה ואתה תראה מצד שמאל שלך לאחר מס' מטרים).

דרך אחרת פשוטה יותר היא להיכנס בכביש השירות (APC) ולפנות צמוד לחנות של סינדרלה ימינה ומשם נסיעה של עוד 100 מטר ישר אחרי המעגל).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טיפול 4 שנים או 80 אלף זה טיפול קטן שכולל

שמן מנוע

פילטר שמן m-md360935

פילטר מזגן m-7850a002

נוזל בלמים m-srv000010

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמן מנוע

פילטר שמן m-md360935

פילטר מזגן m-7850a002

נוזל בלמים m-srv000010

הטיפולים בספייס סטאר ובאטראז' הם אותו דבר? כי האטראז' של אמא שלי ולי יש ספייס סטאר עם ספר טיפולים.

ומאיפה אתה לוקח את המק"טים? בספר של הספייס סטאר אפילו לא מצאתי איזה שמן צריך אגב, אולי לא חיפשתי מספיק טוב

פורסם

הספייס סטאר ואטרג זה אותו רכב.

את המקטים לקחתי מחשבונית של מורשה יבואן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
הספייס סטאר ואטרג זה אותו רכב.

את המקטים לקחתי מחשבונית של מורשה יבואן.

לא רציתי לפתוח נושא חדש בשביל זה,

אתה יודע מתי מחליפים שמן גיר באטראז'/ספייס סטאר עם גיר רציף? בספר כתוב 80000/4 שנים אבל יש כוכבית ליד ולמטה כתוב "בתנאי הפעלה קשים", חוץ מהנתון הזה אין שם מידע על שמן גיר.

פורסם

לי במוסך לא יבואן אמרו שצריל להחליף בשנה הבאה כלומר 5 שנים, כניראה מהסיבה הזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש לך פרטים נוספים?

טלפון, שעות עבודה?

לא זוכר את שם הרחוב במדוייק אבל היכן שהיה ממוקם בעבר מוסך קובה של מיצובישי,יש שלט גדול של מחסן חלפים מקוריים במחירי הזדמנות.

כאשר אתה מגיע לרחוב השיש (אחרי משטרת זבולון אתה מתקדם לצומת ק. אתא ,פונה ימינה,רמזור ראשון שמאלה,עוד כ 300 מטר ישר,במעגל התנועה פונה ימינה ואתה תראה מצד שמאל שלך לאחר מס' מטרים).

דרך אחרת פשוטה יותר היא להיכנס בכביש השירות (APC) ולפנות צמוד לחנות של סינדרלה ימינה ומשם נסיעה של עוד 100 מטר ישר אחרי המעגל).

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שמן מנוע

פילטר שמן m-md360935

פילטר מזגן m-7850a002

נוזל בלמים m-srv000010

יש לך במקרה את המקט של הפילטר אוויר?

• תוכן חדש...